43

Анонимен

преди 3 години

Сега не знам кого да кълна дали системата,че не е осигурила предпазен матерял на медиците или самите тях ,че има няма все са длъжни да си поискат и ако може от всичко.

42

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен42Боже, колко си прав! Последният път, когато ми се наложи да посетя болница, другарят лекар саможертвено ми каза:" Глий ся, тука първо се плаща 1200 лева за избор на екип, плащат се около 300 лева за консумативи, има и 200 лева такса за инструктажи, обслужването също се плаща, и ако нЕмаш пари- тръгвай си!"

41

Мунчо

преди 3 години

Ясно- в България болшинството заразени са лекари, хора от малцинството, и депутати!

40

Анонимен

преди 3 години

Медиците ежедневно рискуват живота си и някои дори умират за да спасяват живота на cкъcaнация като вас, които много ви знаят човките в коментарите. Но едно запомнете; Бог всичко вижда и всичко се плаща.

39

Анонимен

преди 3 години

Такива хартиени тигри има навсякъде в коментарите. Всеки ден бръщолевят простотии и злословят, а са кръгли нули в живота.Cкъcaняци и лузъри...

38

Анонимен

преди 3 години

Виждам по коментарите, че само вечно недоволни кибици са драскали.От компа всички пocepкoвци са много велики.Щом сте много недоволни от медиците и знаете и можете повече от тях, заповядайте в болниците да покажете, че сте по-добри от тях.Покажете на практика колко сте безстрашни и добри.

37

славянин

преди 3 години

Болниците са инкубатори на всякакви болести, не само инфекциозни, затова и не стъпвам там!

36

Най заразени

преди 3 години

Лекарите и мед.персонал.Значи е най-рисковано да отидеш на лекар и в ромска махала.Често е едно и също място.

35

Анонимен

преди 3 години

Ми то като сметнеш май заразените медици са повече от пациентите къде е причината?

34

Баи

преди 3 години

Доцент мангьров , да им разясни , че трябва да придобият - стаден имунитет

33

Анонимен

преди 3 години

10% са средно по света заразените медици.

32

Светослава

преди 3 години

В цял свят има заразени хиляди медици и починали стотици медици, не можеш да се опазим, не е само тук, Навсякъде е така, няма смисъл да обсъждаме и да разсъждаваме

31

До 9

преди 3 години

Тук сме тези за разхлабване на мерките. 2 месеца се организират отделения,търсисе апаратура, бб каза че се шият маски и облекла та пушек се вдига. Вчера жена пред мен в магазин си купи шлемове щото в болницата за нейната смяна(колектив там3-5човека може би) дали само 2. Кво значи пациентите давали на спешните объркващи симптоми, той ако знае от какво е болен няма да вика спешна помощ. Нормално в тази ситуация към всеки да се подхожда като евентуално болен.

30

до 31

преди 3 години

Ме де прави на улав.Много добре знаеш какво казвам.

29

до 10

преди 3 години

Шопинг в Дубай???В Дубай в момента ходят в супера само след потвърдителен SMS от полицията.Нямат право да излизат навън от входа на блока.Властите им разясняват опасностите от ,спортното изкачване и слизане на стълбищата,,.

28

Pfff

преди 3 години

Те лекарите не могат да опазят, представям си пациентите... Добре че българите сме издръжливи на всякакви кризи, вируси и комунизъм...

27

Додо

преди 3 години

Нещо математиката в публикацията ми предизвика виене на свят. А иначе, принципно лекарите по някаква причина са мърлячи. Не всички, но голяма част. Пушат като комини, пият кафета, алкохол и хапове като луди и се отнасят пренебрежително към собственото си здраве. И Мутафчийски го каза преди 2 седмици, че слабото звено в болниците е като влязат лекарите в стаята за отдих да пият кафе и пушат и махат всички предпазни мерки.

26

Barba Ganios

преди 3 години

do momenta niama razraboten test ,koito da pokazva nalicieto v organizma SPECIALNO KOVID-19 !!!!!!!! Testovete ,koito se izpolzvat pokazvat nalichie na korona virusi I na obiknovenni virusi v organizma !!! Poneje nie chiovecite sme nositeli na milioni I nai-razlichni virusi ,,,testovete v poveche ot sluchaite pokazvat polojitelen rezultat I TOLKOVA ! Tova ne oznachava che ste zarazen I li BOLEN s KOVID-19 !!!Sashto testovete ne pokazvat KOLICHESTVOTO na virusa neobhodimo za da se razboleete !!!

25

Господина (проф.)

преди 3 години

май не се е справил с основното си задължение като ръководител на Пирогов. Не е осигурил безопасност на медицинските работници. Вместо да се пени като пържола на скара да се извини на всичките си подчинени и да се скрие някъде. Защото съм сигурен че много от лекарите работят без необходимото защитно облекло, без нужното обучение и без елементарни навици за безопасна работа. Накрая болните ще лекуват лекарите..... жалка работа.

24

Анонимен

преди 3 години

В България дори и лекарите са медицински неграмотни.Какво остава за неукия кофопомпаджия, който се рязвява с маската като лигавник под брадата.И никой не смее да му каже че е пълна пародия, никой от велможите не смее да извика - Царят е гол.