33

Анонимен

преди 3 години

като прочета как някой платен *** пише господин борисов или господин горанов, и се сещам за пурко от господин за един ден :). ще ме уморите от смях, бе хора, а като свършат парите ще го сдъвчете с парцалите. важното е да има по каса лимонада за децата :)

32

Реалист

преди 3 години

Оказва се, че в България форумните умници са по-учени и повече знаят от учените по света и набързо определиха този коронавирус като нещо по-безвредни от обикновен грип. Не е случайно, че навсякъде по света се взимат крути мерки да се спре заразата, но умниците дъно си знаят, едно си баят.

31

Ради

преди 3 години

До АнонименДа, вярно е, мой колега почина от усложнения поради коронавируса, а друг оцеля след седмици в болница. Но, тези, които нямат познати, починали или преболедували, си мислят, че коронавируса не е орасен. Опасен е, дано не ни стига!

30

Анонимен

преди 3 години

До МитакаВ Ухан не може да се излиза от апартамента а за КПП е апсурт.

29

Анонимен

преди 3 години

Аз пък съм многодоволен от мерките. Най-после да си почина, да видя децата и пак да се влюбя в жената. Няма задръствания, бензина е без пари тук там. Планините празни, плажовете празни. Приказка!

28

реалист

преди 3 години

В страната и цял свят от обикновен грип умират повече хора със странични заболявания, но никой не обявява световна пандемия. Цирк.

27

Анонимен

преди 3 години

Абе как така заразата изчезна от Черноморието.Нещо много съмнително ми се вижда да няма заразени в Бургас и Варна.Сигурно бухалките на мутрите за уплашили бацила.След някой ден може да ни кажат,че хотелите по морето са най-сигурните убежища.Хайде стига толкова прикриване.Не разбрахте ли,че сезон няма да има.

26

Анонимен

преди 3 години

С КПП-тата що става?

25

Анонимен

преди 3 години

Чудна работа - какви ли не финтове правихме да не претоварим докторите, стотици вентилатори се купиха и пак не могат да се справят с 50 болни... Е, що продължават да мрът, бе?

24

Митака

преди 3 години

Тука някой пише, че не помагали кпп-тата. Помагат и още как - пишеше, че 40 хиляди коли излезли от софия вчера. Ако нямаше кпп - поне 200 хиляди коли щяха от софия да излязат и опасността да сеят зараза нараства.Имат превантивен ефект тия кпп, мисля е ясно.

23

И аз така мисля

преди 3 години

от корончето са умрели.не от ХОББ и рак.от това не се мре.само от коронче.Не бойте се.НОЩ,ананиев и БъБъ ще ни спасят от спестяванията ни,от ходенето на работа,от храната на масата.Изобщо не се тревожете.

22

Анонимен

преди 3 години

Тома Неверни имало и в България. Така и не разбраха, че без коронавирусът тези хора със съпътстващи заболявания щяха да са живи още много време, някои от тях още десетки години. Едни познати се оказа, че са преболедували вируса и казаха, че е страшно, много страшно.

21

Анонимен

преди 3 години

Видин върви към закриване. Не стига, че няма деца вече, но и старите, които са останали короната ще ги довърши и ГЕРБ ще правят пустиня до Дунава.

20

Мама Росо

преди 3 години

В епикризата и смъртния акт и СПИН ще напишат , ако здравната каса плаща повече!!!

19

З

преди 3 години

Борбата продължава, нека бъдем разумни и спазваме рестрикциите!

18

Анонимен

преди 3 години

Както Г-н Борисов каза: "Ще спазвате мерките!! Или искате и хладилните камиони да се ползват за съхранение на труповете!!"Хора ситуацията е страшна! Имайте вяра на правителството и на щаба. Те правят всичко по силите си за да ви спасят живота!!

17

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 3 години

стига

16

Елемаг

преди 3 години

15 в България няма нито един умрял само от Коро на вирус!!!Няма и да има вероятно...

15

Анонимен

преди 3 години

А от какво са починали?

14

Анонимен

преди 3 години

Кога този НОЩ ще престане да ни посочва хора,които са починали с придружаващи заболявания. А тези придружаващите са си просто страшни. Искам точната бройка на били здрави преди това и заразени от коронависур хора, коита са имали горката участ да починат. Не ни будалкайте с цифри въобще.