73

Анонимен

преди 4 години

До До 77вземи погледни данните на БНБ за спестяванията, за какво мислиш беше суапа с ЕЦБ ? борда се държи на магия

72

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 73Тук явно пишат само суперздравеняци на по 20 години. Те смятат, че който има хронично заболяване е взел-дал и трябва тъй или иначе да умира. Забравят, че поне 2/3 собствените им бащи и майки имат високо кръвно, не дай си боже и някой и друг диабет.

71

От днес

преди 4 години

Мутафчийски припомни, че не всички от починалите са с предходни заболявания. "Вчера получихме съобщение, че в Лондон е починал от коронавирус 31-годишен българин без предходни заболявания.

70

До 77

преди 4 години

Какви спестявания е опукал народа? Аз не познавам нито един безработен, всички работим от вкъщи и така само спестяванията растат. По принцип съм за пълна либерализация и да отворят всички заведения, хотели и молове, та да има къде да работят тези, дето ги хранехме по време на извънредното положение, а хората, които могат да си работят от вкъщи, да продължават хоум офиса.

69

Анонимен

преди 4 години

Коронавирусът уби 16-годишно момиче без съпътстващи заболявания. В началото леко кашляло, после изведнъж започнало да се задушава. Казва се Жюли, станало е във Франция на 28 март 2020.

68

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 76Възрастта на починалите в България е доста ниска. Има и сред 50 годишните, които оше са в активна възраст. За някои май стар е над 38-40г. А дете докъм трийсетака.

67

Случаеброец

преди 4 години

БРЕЕЕЕЙЙЙЙЙЙ....Случаите са 1000Случаите са 1234Случаите са 1555.... ХМММММ тоя вирус да не е математик нещо? Как така ги подбира все интерактивни числа?!ХМММММММММММММММММ..... ????

66

Реалист

преди 4 години

Обратните мерки на правителствотоПрез януари, фввруари, март и до около средата на април, заразата идваше само от чужбина и трябваше да се затворят границите. Вместо това правителството ни ограничи нас живеещите в България. Сега започна и разпространението на вируса и вътре в България, значи може да очакваме, че правителството ще затвори границите и ще махне ограниченията за живеещите в България.

65

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНякой може ли да ми обясни в какво се изразява подобрението на епидемологичната обстановка?__________Щото никога не е имало епдемологична обстановка, разиграха ни един цирк, разпределиха едни милиарди, народа си опука спестяванията и сега с разпределените милиарди ще почне големото изкупуване на наследствени имоти за жълти стотинки, това беше целта, откога точат зъби за тая далавера, най накрая им дойде коронавирус и айде

64

Анонимен

преди 4 години

До 73В България няма нито един починал без хронични заболявания. Средната възраст на починалите е 65 години. Че бил опасен на всички, може да го разправяш на некой друг.

63

До 72

преди 4 години

Да, с изключение на 3-4 държави по света, където положението все още е критично. Навсякъде по света намалява бройката на болни, както и тези в критично състояние.

62

Анонимен

преди 4 години

Що не турат Видин под карантина, нали много са с загрижили за мат'ряла ?

61

Анонимен

преди 4 години

Човек с някакво хронично заболяване, тежко или леко няма значение. Без коронавирусът ще живее още 10-20-30-40 години, с коронавирусът умира. Разберете го най-накрая! И в България има починали без съпътстващи заболявания.

60

Анонимен

преди 4 години

Някой може ли да ми обясни в какво се изразява подобрението на епидемологичната обстановка? Аз не виждам положителна промяна в никакъв аспект. Или решението да се отменят мерките е политическо с цел да се запази статуквото защото народа реве и се оплаква и рейтинги падат... може би не само...С две думи има ли опасност за здравето на хората наистина или се подиграха с нас? Сега по-малко болни и по-безопасно ли е отколкото преди 30 дни?

59

До 64

преди 4 години

Ми то в България 60% са затлъстели, т.е. с тежки хронични заболявания.

58

АНТИ

преди 4 години

Когато лете цъфнат герберугите,Ангелкова Сезона ще открие.Втора вълна Ковид ще хване другите,дето са успели да се скрият.

57

Анонимен

преди 4 години

До 67Как така да ликвидираме всички хора? 99% от хората този вирус го оцеляват. Ти какво искаш - за да спасим 2000 човека да обречем 500 000 на глад ли? Акъл имате ли изобщо....

56

До 47

преди 4 години

Най-големият капитал на една държава са хората. Всички друго е поправимо. Икономика бе хора няма. От Ковид-19 умират хора на всякаква възраст. Вярно е, че повечето са по-възрастни, но има и млади. Ти какво искаш, да ликвидираме всички над 50 годишна възраст, за да си доволен ли?

55

Анонимен

преди 4 години

Само 5 останаха болните от Covid-19 във Варна, а всички останали вече са оздравели, съобщи за Moreto.net д-р Генева, зам. директор на Регионалната здравна инспекция и уточни, че данните са към 29 април.4 от активните случаи са на домашно лечение, а само един е в инфекциозна клиника към УМБАЛ "Св. Марина" при това не е на интензивно лечение, посочи още тя.

54

Анонимен

преди 4 години

В джърмани 80%излекувани.