196

ДА

преди 4 години

Г-на от снимката,защо те отговори на ясно зададен въпрос от Дарик-защо болни се разхождат и заразяват наред из цялата страна,а здрави не могат от софия и други областни градове да си отидат до къщите в околните села!?!Много удобно,отговорът беше пропуснат!Аз питам същото,но явно на неудобните въпроси не се отговаря!!

195

Ужас

преди 4 години

Да разбирам ли, че сме в последна фаза на епидемията и тя вече приключва? Хоспитализираните и тези в интензивно са почти константа, не се увеличават. Тестовете ги утроихме спрямо преди 2-3 седмици, но потвърдените случаи даже на са се и удвоили. Т.е. затихва? И това въпреки постоянното внасяне на заразени от чужбина?

194

Анонимен

преди 4 години

Оу, вече казват само броя на починалите и не съобщават заболяванията им и възрастта им. Да не ни се набива на очи, че това са хора на преклонна възраст с тежки инфаркти, инсулти, рак... Умнички са, какво да каже човек...

193

Анонимен

преди 4 години

Годжи кога ще е пика? стана за смях

192

хммм

преди 4 години

не знам колко от вас са гледали снощното предаване на БНТ - В кадър, бяха влезли с камера в Пирогов. 80% от лежащите са от тъмните ни братя и сестри. Видно е кои боледуват най-много и кого всъщност лекуваме. За това ли е цялата паника?

191

Анонимен

преди 4 години

До До Факт ако искаш питай кмета, но все тая

190

Фен на Куомо

преди 4 години

Трябва спешно въвеждане на още по-строги мерки, защото по кварталите дещата и с родителите си са на тумби и без маски - вече българите се отпуснаха напълно и не спазват нищо. Трябва полицейски патрули и контролно-пропусквателни пунктове, защото иначе това лято ще пламнем като нотърдам.

189

Анонимен

преди 4 години

БСП пък тоя... Джобната опозиция на Бойко.БСП са безопасна игла, но виж, една нова партия може да му причини главоболия, особено ако Херо Мустафа я поподкрепи... А като гледам как вървят нещата, доста избиратели само това и чакат.

188

Мутафчийски

преди 4 години

До Анонимен - Борисов ще си тръгне само с бойБорисов никъде няма да ходи!

187

хвърчило

преди 4 години

Абе все ГЕРБ да паднат от власт, пък то обратното - Нинова с БСП-ТО лети, лети надолу.Какво ще кажете бе, кому......?

186

Анонимен

преди 4 години

Борисов ще си тръгне само с бой

185

Анонимен

преди 4 години

Споко, сега за матурите, като наблъскат по 400-500 деца, които от своя страна контактуват с поне още други лица в една сграда ще имаме истински пик.Даже се замислям каква е разликата моловете да са затворени, след като българските училища са доста по-малки и без вентилация.

184

Анонимен

преди 4 години

има си точни правила за обявяване на епидемия, при нас е обявена без да са спазени тези правила

183

Пандемия УханскаЧума

преди 4 години

Ужаст, сега с топлото време като мерките спрят да се спазват от населението ще има експлозия на нови случай - като в Бразилия - там сега е по-топло от нашето лято, последните 24часа са с рекорден брой нови случай и всеки ден расте. Това лято в Европа ще е по-тежко и от Китайски ГУЛАГ, където ШиЗинПин затваря политическите си врагове.

182

Анонимен

преди 4 години

До ЗозоСидеров доколкото се сещам имаше още едно обвинение.Явно адвокатите са го посъветвали да си даде почивка за да не изръси нещо което може да не е от негова полза.

181

аз-ът

преди 4 години

Гербераслъка ... нещата миришат на бой... Много трудно ще ви бъде да лъжете вече. Ясно е че сме провал, ясно е че мерките ви не работят. Другите влизат и излизат ние още търсим пика. Не ви тричаме. Свърши се. Дебелия да ходи при сина си в Барцелоната. Свърши се вече.

180

Мама Росо

преди 4 години

До баба ГанушБабе , то в болниците ни по принцип влизаш със счупен крак ,излизаш с нещо друго.......избор голям : вътрешни па.зити , полово преносими болести или ти пишат в лечението и епикризата нещо друго , за да вземат повече пари от касата.От вируса ме е страх , но повече се страхувам от болниците ни.

179

аз-ът

преди 4 години

До аз-ът - И защо не сме една от тях?Защото летище Враждебна ежедневно дава своя принос за качествен и количествен растеж.Аз живота ти... То пък един живот? Мъка---На другите държави летищата им са също отворени. А живота ми герберска калинки,затворена да пърди вкъщи е по хубав от твоя със сигурност. Аз поне не козирувам на никой не ближа г..за на никого.Шушляк

178

Анонимен

преди 4 години

Италия с тежки ограничения - МОРБългария почти без ограничения - НИЩОМай ограниченията не вършат никаква работа.Същото и в Швеция, с мерки, без мерки като в Холандия, Белгия, Германия.

177

Анонимен

преди 4 години

Някой депутат или министър от герб гътна ли се вече? Само тогава ще повярвам, че вирусът е опасен.