176

Анонимен

преди 4 години

но в другите градове тепърва ще се учатТо хора не останаха извън Околовръстното, на какво точно ще ги учиш пък ти. България е една от най-слабо населените държави в Европа сигурно.

175

Митхать

преди 4 години

Добре де, 60 умряли за 2 месеца т.е. по 1 на ден. И то повечето раково и др. Нещо не излиза сметката?

174

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен - прeз aприл ce прaвят пo 1000-1200 тecтa нa дeнАууу, поредният! Тестовете се правят по обективни показатели, а не на случаен принцип. Те не дават представителност за цялото население. Няма такава цел.Ако се прецизират нещата, то трябва 50% от тестовете да са положителни. Все още процентът на разпознаване по други параметри е нисък, което означава, че се пропускат болни, които просто още не са с концентрация на вируса над техническата чувствителност на теста.

173

Зозо

преди 4 години

Абе забалязахте ли, че на Сидеров, от както му опростиха гаранцията от 100000лв. го няма никакъв. Млъкна като женски полов орган :)))))))))))))))))))))))))))))))))))Няма вече сваляйте маските, Мутафчийски бил нам си къв .......... :)))))))))))))))))))))

172

Анонимен

преди 4 години

Ония от РЗИ тръгнал да обяснява как намерили пътниците от самолета ама имали един малък проблем с няколко чужденци пристигнали с въпросния самолет. Какви чужденци бе м а ло умници,защо изобщо се допуска чужднци да пристигат в България?

171

Генерал 13та степен

преди 4 години

Чета тука и се плаша направо, леле колко прости са хората! Затово от утре: 1. Въвежда се пускане на сирените всеки ден в 12 и всяка НОЩ в 3 часа (сабале), в режим виене и вой.2. Разрешава се използуването на артилерийски гръмчета с цел заостряне на вниманието и се запрещава смях в зала да има. Да. А, и вкъщи.

170

Анонимен

преди 4 години

Реалната смъртност от коронавируса е половин процент. При 4 умрели реалните заразени са поне 600. 1000 теста провели? На кого? Пуснете хората от обора тъй или иначе всички ще минем през вируса. Ваксина не чакайте. Тя е в Китай и България с нищо не я заслужила.

169

Хмм

преди 4 години

Значи в Пловдив, Кюстендил Видин и тн има покачване защото преди 10-на дни една група софиянци се юрнаха да пътуват на ядене и пиене. В София се понаучихме как да се пазим, но в другите градове тепърва ще се учат.

168

Анонимен

преди 4 години

До аз-ът - И защо не сме една от тях?Защото летище Враждебна ежедневно дава своя принос за качествен и количествен растеж.Аз живота ти... То пък един живот? Мъка!

167

Анонимен

преди 4 години

Абе струва ми се,че много избирателно взеха да ги правят тези тестове.Нещо в Източна България намаляха изведнъж заразените.Дали пък това няма връзка с наближаващия летен туристически сезон.Очевидно искат да ни вменят,че само в хотелите по морето ще сме в безопасност.

166

Мама Росо

преди 4 години

Ще разболеете хората от толкоз брифинги!!!Пускайте данните и новините всяка вечер/сутрин ще вършат същата работа.Брифингите да се правят по рядко и то със специалисти.Да вземат участие и министър на финансите , здравеопазването и образованието - и да се дават решения на проблемите свързани и с тези сектори.Защо само вестоносеца , и другите да си сложат главата в торбата!!!!Всеки бяга от отговорност и прехвърля топката.

165

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен - Ще се въстава! И то скоро.Да, така е! Когато се научиш да пишеш "въЗстание", за да те разберат радетелите за правда, които си искат живота, тогава ще стане работата.Принизявай се, бъди елементарен, бъди като масите. Те български език не ползват, но умеят да искат.

164

Анонимен

преди 4 години

Тези не разбират ли че от мерките и от всичко има само вреди и никакви ползи. Животът който и преди не беше лек, сега с този стрес стана изключително труден. Хората са много раздразнителни и стават скандали за най малкото нещо

163

Дааа

преди 4 години

Този"щаб" от некадърници подмазвачи на пожарникаря, да се разтури веднага. Да бъдат за насаждане на страх и тревога. Пандемия въобще няма. Лошото е, че ако все пак някога се появи, никой няма да вярва на тези шутове.

162

аз-ът

преди 4 години

Ние искаме да знаем едно. Защо на Балканите вече има три държави с трети пореден ден без ново заболели. И защо не сме една от тях ? Нали бяхме на топа на топа топа? Това показва ли , че карантината в този ви вид не действа? Гербераслъка и пляскачите изолационисти, кога ще отговорите? От два месеца ви го пиша просто трябва да се преживее. 80 годишния онкоболен така и така ще умре. Защо и моя живот съсипахте?

161

Анонимен

преди 4 години

Oт cрeдaтa дo крaя нa мaрт ce прaвихa пo 200-300 тecтa днeвнo и зaрaзeнитe бяхa мeжду 20 и 30, прeз aприл ce прaвят пo 1000-1200 тecтa нa дeн при зaрaзeни 40-60, пo прocти cмeтки излизa, чe изoбщo нe ce кaтeрим пo кривaтa кaктo ни лъжe гeнeрaлa, a нaпрoтив. Дaжe cъм убeдeн, чe нe прaвят никaкви тecтoвe, a гeнeрaлчeтo прeдвaритeлнo cи e пригoтвил брoйкитe зa мeceцa cпoрeд eceмeca пoлучeн oт Бoриcoв.

160

Спазващ карантината

преди 4 години

Забелязахте ли? *** отказа да отговори на въпроса - защо заразени могат да влизат със самолети в страната, а хората, които имат къщи в страната немогат да излизат от градовете. Поръчка ли има да изисква всяка сутрин засадите по пътищата да останат.

159

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен - За какво беше тази кампания за набавяне на обдишващи апарати, при положение, че почти не спасяват от конкретния вирус?1. Дават време на близките и роднините да подготвят нещата;2. Ако точка 1 не сработи, то осигуряват дългосрочен ангажимент на същите близки и роднини по грижата за инвалидизирано лице.Понятие "спасен от вирус чрез апаратна вентилация" е неуместно.Правилният израз е "поддържане на жизнените параметри, чрез прилагане на апаратна вентилация, по време на ОВИ".

158

Анонимен

преди 4 години

Момчета, нещата загрубяват. Ще се въстава! И то скоро.

157

хсплескан

преди 4 години

И въпреки,че пак ще ме изтрият пак ще попитам какво ще стане ако всичкият хейт и простотия от този форум само го впрегнем в креативност?Ще вземем да се оправим и тоталната идиотизация ще понамалее.Няма да сме вече Барба Ганьос а Барба рони примерно.Но юе живеем една идея по-добре и няма да сме най-бедните в ЕС.