124

ШМАТКА

преди 4 години

И да споменем и един умен кравар! ''Можеш да лъжеш целия народ за известно време. Можеш да лъжеш част от народа през цялото време. Но не можеш да лъжеш целия народ през цялото време!''Ейбрахам Линкълн

123

Анонимен

преди 4 години

За да опазят малко изкуфели червени пенсии скапаха икономиката ни.

122

Браво

преди 4 години

Колко сънародници се прибраха от цял свят,и не само стоки и товари България е на кръстопът на Азия и европа.малка заболеваемост малко смъртност.благодарение на всички нас.

121

Физкултурник ни води

преди 4 години

КОЛКО от починалите НЕ СА били терминално болни? ? ? Има ли някой ИЗОБЩО прав и здрав, който да е умрял от тая болест??????? ИМА ЛИ ЕДИН ПОНЕ?!Че то от грип умират повече ве генералчо Майтапчийски. Ай скрий са вече. Плешив циркаджия.

120

Финална права

преди 4 години

Мързелувайте още седмица /максимум две/ , че доста работа се задава.

119

Салдака

преди 4 години

България ше бъде спасена от короновиреса-

118

дедо от село

преди 4 години

Народеее,тези *** ще ви премахнат изв положение ,но ще ви набутат в закон с който ''МЕРКИТЕ СРЕЩУ ВИРУСА ЩЕ ВИ ПРИНУДЯТ ДА СПАЗВАТЕ ДОЖИВОТ! ''

117

Информиран

преди 4 години

Преди Гергьовден ще обявят , че извънредното положение няма да бъде удължено и поетапно ще се възстановява нормалната работа в страната.Идните дни ще умуват какво да изискват от всеки бизнес и какви мерки да предприемат работодателите там.

116

Анонимен

преди 4 години

Гешо Камата.

115

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 4 години

ВЪН РУСКИ ВИРУСИ! ВЪН!

114

ined

преди 4 години

Писна ми вече на маската. Мутафчийски и Ананиев като не се справят и да си подават оставките и да си ходят.

113

Патриот

преди 4 години

Това извънредно положение е класическа психологическа операция със главна съставка страх,няма никаква епидемия ,независими лекари от цял вече изразяват недоумение от меко казано диспропорциаоналните мерки!Гледайте в интернет сумати лекари изобличават измамата ,няма никакъв необичаен бум на смъртността в световен мащаб ,всичко това е в рамките на грипа!!Изкуствено завишават бройките и лъжат открито за цифрите!Събудете се това е една огромна измама с политически цели!

112

бай Тъпчо

преди 4 години

Абе нали векат, че тая мулекула най-много на желязо са задържала бе, и днеска гледам мотиката подпряна на курника и на дръжката паяжина хванала.Викам, кой знай колко вируси има на нея.И като я хванах-бой по земята, бой и дорде са усетя съм прекопал полвината двор.Пък на мойта и дай само парцала да върти и как се е навела на пода и като мине покрай мен, та и мен позабърсва.Та викам, тоя вирус и полезна работа върши бе, инак по-голям от него е само мързела, ама ние не го харесваме него

111

ммм ..!

преди 4 години

... искате да отгатнем утре, сряда, 29 април колко ще бъдат заразените с covid 19 ..?... кажете ..!... слушам ..!... всичко е класическа стъкми стика ....... ех, Драги ми Генерале, ама ние вече отдавна не Ви вярваме на на нищо ..!

110

Анонимен

преди 4 години

Ама тук има недоволни само кръчмари,сервитьори и хотелиери, които сега го загазиха и искат всички останали да бъдат прецакани,заради тях...Защото знаят, че държавата може и без тях да съществува. Sorry! Няма да познаете... Мерките си остават.

109

Анонимен

преди 4 години

До ПатриотЩе махнеш за довиждане на някой вирус. Ха-ха-ха.

108

Анонимен

преди 4 години

Някой може ли да изчисли колко години ще ни трябват да се преброят всички заразени които се прибраха от Италия Испания Франция Германия и Англия. Бройката им е над 150 000. Някъде бях чел че са и над 300 000 прибрали се. На ден по лъжичка и с това тестуване на случаен принцип ще ни трябват поне 5 години. Какво ще се случи след 5 години и какво ще остане от икономиката. Ще ви кажа. Баш управниците ще са окраднали всички милиони и милиарди а от държавата щее останал един Гол Кар.

107

Анонимен

преди 4 години

До ммм ..!До края на епидемията ще продължи. Запиши си го за да не забравиш до утре...

106

Патриот

преди 4 години

Извънредното положение никога няма да се махне,ако ние народът не го махнем заедно с герберастката чумаа!

105

ммм ..!

преди 4 години

... и си представете ... 1399 броя ..! Нито 1397, нито ... 1402 броя ...... ех, ама каква стъкмяване на цифрите ..... хора, имайте поне малко, ама малко морал ..!... нищо не вярвам на този ЩАБ, ама нищо ..!... и до кога ще продължава всичко това, до кога ..?... кога ..?