184

seira

преди 4 години

"ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ" = ПАРАВАН ЗА УЗАКОНЯВАНЕТО НА ФАШИСТКА ДИКТАТУРА В БЪЛГАРИЯ!!!НАРОДЕ!!!!!

183

Mister Cro

преди 4 години

Ха-ха-хахахаааааааааааааааааа....Оххохохохохоооооооо

182

Анонимен

преди 4 години

Сектантите още ли ги дават по телевизора?

181

Опаля

преди 4 години

И така по 12 нови случая на ден ще прекарате и следващите 500 години в карантинско робство.Айде честито.

180

БръмБръмТаПляс

преди 4 години

Не разбрах - какво прави коремен хирург,доказаn бездар*ик,в щаб за борба с вирус?Какво общо има коремната хирургия с вирусологията.Неу*ачник с купени дипломи.

179

.

преди 4 години

USA Д-Р ЕРИКСОН: ПРИТИСКАТ НИ ДА ПИШЕМ COVID-19 В СМЪРТНИТЕ АКТОВЕ!В Калифорния, САЩ, лекарите Дан Ериксън и Артин Масихи дават брифинг, на който изнасят скандални факти за COVID-19 и преиграния цирк с пандемията.Телевизията 23ABC News записва брифинга с двамата лекари, а първата част от него, качена във видеоклип в YouTube, достига над 5,46 милиона гледания.USA Д-Р ЕРИКСОН: ПРИТИСКАТ НИ ДА ПИШЕМ COVID-19 В СМЪРТНИТЕ АКТОВЕ!. YOUTUBE СКАНДАЛНО СВАЛИ ИНТЕРВЮТО! /ВИДЕО!/Видеоклипът обаче скандално и без никакви обяснения е свален от YouTube, очевадно за да не се чуе истината за л

178

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 4 години

РУСКИ ОКУПАТОРИ ВЪН!

177

Лоша6 работ

преди 4 години

През последните 10 години свикнах да разчитам на ЕС за спазване на човешките права в България. И сега най-неочаквано установявам, че правителствата в момента имат нещо като "данъчна ваканция" по отошение на човешките права и свободи. Единствено се надявам, че тази "данъчна ваканция" не отменя задължението по спазването на тези права, а само го разсрочва и то в поносими за потърпевшите граждани граници. Иначе би било все едно дали си в ЕС или в Евразия.

176

Анонимен

преди 4 години

Носят се вече доста слухове, че на починал човек се предлага сума от 5000 лв. за да кажат, че е починал от коронавирус.

175

Анонимен

преди 4 години

ПОКАЙТЕ СЕ!

174

Анонимен

преди 4 години

мдааа. Интересно ще е когато се наредим на 2 метра разсояние по бул. Цариградсо шосе, за да протестираме по законен начин срещу мерките. И тогава вече няма да има значение, кой е срещу КПП, кой срещу маските, кой срещу затворените магазини.... страх ви е, че няма да издържи Здравната система, но не се питате човешката "система" дали ще издържи да я мачкате без основателна причина.

173

Анонимен

преди 4 години

От "голямото пътуване" около Великден, минаха близо 2 седмици (всички се изнесоха сряда/четвъртък), от Цветница + 7 дни, ....какво става с бройките, увеличението и т.н. ?!Дайте статистиката от колко проби се получава този брой установени заразени !!!В мътната вода...

172

Анонимен

преди 4 години

Ако заразеният с корона има съпътстващи заболявания и почине, е смешно и абсурдно да се казва, че е починал от коронавирус. В Германия взеха решение за това.

171

Анонимен

преди 4 години

И В БОТЕВГРАД ИМА 2МА.ЗАЩО НЕ КАЗВАТЕ

170

Анонимен

преди 4 години

разотивайте се "генерали"

169

Анонимен

преди 4 години

Област София 5 на 10000, област Видин 9 на 10000 и то само ако гледаме официалния брой 1 милион и 300 хиляди за София, въпреки че реалният е над 2 милиона само за града.

168

Чудя се нещо....

преди 4 години

Ако е вярно това, че предлагали суми на близките, за да пишат причина за смъртта-починал от вируса, както напоследък се прокрадва, пък и тук доста хора питат, та нали не си представяте, че дори и да е вярно, някой, взел парите ще си признае. Ако пък са му предложили на някой друг, а той не е взел нищо, тогава как би могъл да го докаже???? Така че, отговор не чакайте.

167

Анонимен

преди 4 години

имам куче - разхождам се в парк, нямам - глобяват ме некви смотани команди, даже доброволци

166

Анонимен

преди 4 години

Къф `епидемиолог`?Ало, пишещите имате ли поне средно образование?Дипломите на Мутафчийски не можеш да ги изпишеш на една страница.Тук разни илитерати се изказват за неща от които нямат понятие.

165

Анонимен

преди 4 години

До ПозитаноТи, полиран мозък, знаеш ли КОЙ е Позитано?Смешен си, защото вие сте си комунисти, тъй като бивши такива няма.От горе надолу и обратно - цялото ви котило е такова.