144

Мико

преди 4 години

До никоМи то и на мен ми почука на вратата. За това знам какво е да си болен от рак в тежко състояние - баща ми от това почина. Неспасяемо е. Да го пишат причина на смъртта Covid-19, а не рак... това е престъпление срещу човечеството.СЛЕПИ ЛИ СТЕ?

143

Анонимен

преди 4 години

Ако има намаление, което е очевидно. Трябва ли да се прехмахне блокадата на хората? Откраднаха каквото можаха - стига!

142

аз-ът

преди 4 години

до всички пляскач-терасаджиииотговорете бе, едно и също ви питам...Кой ви кара да излизате бе. Кой ви кара да ходите по хотели, ресторанти, кръчми. Нали имате маски? Ако щете и противогаз сложете, да не ви гледам мутрата. Защитени ще сте. Кибик на терасата, пър,дете пред телевизора цялото домочадите кат наденици наредени на дивана всяка вечер, стойте си вкъщи бе. То повечето от вас се изолират и без карантина, каква е разликата?Оставете ни нас пр*стите да си живеем живота бе...

141

Мнителен Младеж

преди 4 години

Умрелите от Covid-19:- Възрастни хора НАД 80 години- Раково болни на легло- Пациенти с тежки съпътстващи заболяванияХММММММММММММММММММММММ...... ХММММММММ!!!!

140

нико

преди 4 години

И раково болните за мен бяха статистика , докато не ми почука на вратата

139

Анонимен

преди 4 години

На кой каквото му е писано ще се случи,но да създаваш паника и да тормозиш хората , защото си некадърник е меко казано подсъдно!

138

нико

преди 4 години

до 138 ти някога бил ли си на село гл пак

137

нико

преди 4 години

Всичко е статистика дикото не ти дойде до вратата

136

До 694

преди 4 години

Огнището е в София - 694 потвърдени

135

Анонимен

преди 4 години

Умрели от други болести ги пишат починали от коронавирус. На роднини на починали им предлагат пари, за да подпишат документи, че починалият е умрял от коронавирус...Годжи, коментар ??

134

Анонимен

преди 4 години

КПП-та не спряха да бъдат заразени старците във Видинско, нито работниците в Мизия и в Бобов дол. ( всъщност най-силните огнища на зараза досега).

133

латерна

преди 4 години

тук има един дето през 5 коментара повтаря, че в Сърбия щели да отворят хотели и ресторанти от 5 май. Е, и? Като ги отворят да не мислиш, че ше е наплив... Хората са смели само по форумите. Тази година ше се нагледаме на празни хотелчета и ресторанти. Та, голЕм праз като ги отварят.

132

ДО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР

преди 4 години

В България ИМА 30 000 ЛЕКАРИ , 346 БОЛНИЦИ .30 Човека болни от Коронавирус в Болница .Тук Нещо е Сбъркано ???

131

лекар пенсионер

преди 4 години

До Въпроса на въпросите Няма ,защото цялата далавера е една световна ЛЪЖА! Всички които са набедени за починали от този вирус са си умрели от други тежки заболявания!

130

АНТИ

преди 4 години

Цените на (основни) хранителни стоки, хвърчат нагоре !!Така, че стария нормален живот НЯМА да се върне същият !

129

Генерал Борисов

преди 4 години

Генерал Годжи,Искам след вируса да тръгнеш по селата и като глашатай да съобщаваш: "Няма коронавирус, коронавируса не беше опасен". Викаш 3 пъти и отиваш в следващото село.Айде, заминавай!... с народа ще ме скарват те... Някой друг да се е издънил нещо? Горанов, ти?

128

Въпроса на въпросите

преди 4 години

Има ли ЕДИН здрав и прав човек, умрял от тази болест? Въпрос за 1000 лева. САМО ЕДИН МИ ТРЯБВА И ПЕЧЕЛИТЕ КИНТИТЕ. Чакам... 1000 лева награда! Кеш!

127

О С Т А В К А !!!

преди 4 години

Бойко Борисов каза, че ще махнат "думичката" извънредно положение, но всичко останало щяло да си остане постарому.Сиреч ще гласуват закон, който ще ви задължи цял живот да носите маски, да стоите на разстояние един от друт, да минавате през КПП-та като по време на война, да нямате право да се разхождате спокойно из паркове и планината ...Народе ????

126

Селския глашатай

преди 4 години

Повече от 80% от всички болни и умрели са от махалите, но това е държавна тайна...

125

Патриот

преди 4 години

в тубата има една прес конференция на 2 *** лекари от Калифорния микро-биолози които най-открито заявяват ,че епидемия ,камо ли пък пандемия чисто и просто не съществува такава каквато ви я представят по телевизията и мас -медиините облъчватели!Всички тези мерки според тях не само са противопоказни за здравето но и са криминални даже!пишете Two california doctors coronavirus presconference!Не само това но и има натискт сред болниците да завишават и пишат всеки болен и умрял към статистиката!