57

Баровеца-СФ

преди 4 години

Свършили ли! Ти да видиш!

56

koko

преди 4 години

прав е човека, те законно ни управляват.

55

Анонимен

преди 4 години

Гешефт да си купи калкулатор, че за момента сметките му изглеждат грешни....

54

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

С Бошков квото стана,Това ще стане с всички,Ще остане самомо 1 - Свети * Винету*ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

53

Щирлиц

преди 4 години

Уникално заглавие...Какво прозрение,каква мъдрост се усеща в него....Бог да пази България.

52

Анонимен

преди 4 години

Ми този живее някъде другаде,или пък не е в час горкия.Повече от корупция,подкупи и шуробаджанащина няма никъде другаде по света.

51

Анонимен

преди 4 години

Замазването на атентата срещу Милен/бог да го прости/вече се задейства от най-високо ниво!Как така не са взети нарко проби от спътниците на убиеца!?Какъв е тоя *** милиционер-секретар в МВР,следствието на тъ пата Гешевтура,правосъдните сви не, Кирилов и чукундурите от ВСС!Сега за отклоняване на вниманието се захванаха,след дъжд -качулка, с познатите на Божков!Смешна и провалена власт!

50

От Германия

преди 4 години

Ура свършило времето на мутрите ,да не би радостта, щастието рядкото щастието да си е подал оставка..

49

Сори Майна

преди 4 години

Тоя е вярно на ниво осми клас.. или пък е ***.. или пък мисли всички нас за ***! В държава управлявана от мутра, били свършили мутренските времена..!?!

48

anonimen

преди 4 години

Само да попитам до мен където живея на горната улица пияни.пият всеки.ден.живея.в един град които.надали.се интересуват от короновируса.така.откакто.е почнала пандемията не.са.спирали.вас питам.господин.генерал какви мерки ще предприемете.вероятно.знаете за.какво.говоря.пият.от деца ха сега какви мерки вие ще вземете щото ни писна от деца, са така

47

Анонимен

преди 4 години

Как се нарича времето, през което мутрите да на власт, както е в България от 2009 година?

46

Анонимен

преди 4 години

НЕ СА СВЪРШИЛИ,НО ИМ НАБЛИЖИ КРАЯ!НИМА МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖИ БЕЗКРАЙНО ИЛИ ДЪЛГО ТАЗИ ТРАГЕДИЯ-ФЕНОМЕН/затриване и ограбване със садизъм,на собствения си народ-духовно качествения,небивало явление,наречено"съвременен канибализъм-със садизъм"и безпрецедентен в човешката история/!ВСИЧКАТА ПРЕСТЪПНОСТ Е СЪЗДАДЕНА ОТ ТЯХ,ВКЛЮЧИТЕЛНО И МАСОВО ПРОИЗВОДСТВО И РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА ДРОГА С ЦЕЛ-ПАРИ И ГЕНОЦИД НАД НАЙ-ВЕЧЕ ПРАВОСЛАВНИТЕ БЪЛГАРИ,С АКТИВНОТО СЪДЕЙСТВИЕ НА ВРАГОВЕТЕ ОТВЪН! ТА,ЧЕСТИТО ВЛИЗАНЕ В АДА!

45

Анонимен

преди 4 години

А черешката на тортата днес беше, че и КВАЗИМОДКА БЕНОВСКА искаше да се равни с Милен Цветков ....Божеее прибирай си версиите!!!!!

44

антимутра

преди 4 години

Мутренските времена били свършили?Мутренските времена били свършили??Мутренските времена били свършили???Айде бе???!!!Я пак си помисли, другарю Гешефф!!!Никак не ти вярваме!Напротив, тепърва започват!Представители на две "колекторски фирми" се стрелят заради длъжник???!!!Това какво е? "Елате вие при нас, за да не идваме ние при вас!"?

43

Анонимен

преди 4 години

Ми не са просто са му шефове сега!

42

Анонимен

преди 4 години

"Ясно е, че мутренските времена свършиха "Кога точно свършиха? След като мутри управляват държавата ! Това че съдите червените олигарси и не закачате останалите не означава край на мутрите а замяна на едни с други.

41

ЖЕЛАНОТО И РЕАЛНОТО

преди 4 години

ХУБАВО СИ "ХОРТУВА" ГЕШЕВ.НО ЖЕЛАНОТО РЕАЛНО ЛИ Е.? ?ЧИСТО И ПРОСТО "МУТРИТЕ" СИ СМЕНИХА МЕТОДИТЕ И "ОКРАСКАТА".ТЕ СА ЗАСТРАХОВАТЕЛИ И ПОГРЕБАЛНИ АГЕНЦИИ,ЗАЛОЖНИ КЪЩИ И ВЕЧЕ НАЙ-ДОЛНАТА *** СА ЛИХВАРИ И ФИРМИ ЗА БЪРЗИ КРЕДИТИ.КАКВО ДРУГО МОЖЕТЕ ДА ОЧАКВАТЕ В ДЪРЖАВА В КОЯТО ИМА:ЧАСТНИ СЪДИЛИЩАЧАСТНИ СЪДЕБНИ ИЗПЪЛНИТЕЛИДА НЕ ГОВОРИМЕ ЗА ЛИЦА СТАНАЛИ НЕИЗВЕСТНО КАК ПРИКАЗНО БОГАТИ,НЕДОСЕГАЕМИТА ЗА ПРОКУРОРА:"КАТО МИ ПЕЕШ ПЕНКЕ ЛЕ -КОЙ ЛИ ТЕ СЛУША""ПЕЕНЕТО "МУ Е ЗА НАИВНИТАКА СИ Е

40

Събирач на пари

преди 4 години

Какво е ?

39

Шопо

преди 4 години

Епа ,бате,ти огледало у вас немаш ли ?!!!

38

ха-ха

преди 4 години

Каскета смени Шлифера в празните приказки ,изхвърляния и закани.При Тиквун празни пространства няма.Нито един осъден грбераст за 11г.Факт.Една нагла банда от милиционери управлява държавата и самодоволно потрива крадливи ръце.