77

V

преди 4 години

Как ще са свършили .Митрата като сложи каскет не става прокурор. Кво става с горанов ??? Раздаде двеста милиона държавна пара на партиите незаконно . Албания дава по 300 $ на всеки гражданин на месец ,а при нас горанов ги раздал на партиите парите. Няма ли да одговаря за тези пари ? Това са милиони ,а не компоти.

76

Анонимен

преди 4 години

Мафията затвори устата на още един неудобен журналист.Останаха само мисирките.

75

адвокат Тенев

преди 4 години

Всеки който казва че в БГ няма мутри и криминална престъпност ми е ясен!?

74

Нико

преди 4 години

С не допускането на компартията на власт се прочисти страната от мутри .А капотата избягахаАко обаче имаме нещастието да вземат пак власта.Ще се върнат бегълците ,и мутрите.

73

Вярно

преди 4 години

Свършиха, защото мутрите сложиха маски.

72

Анонимен

преди 4 години

Да бе да. Свършили ама не. Навремето Бат Бойко отиваше да арестува вече арестуваните ,но камерите бяха с нега/Киро Японеца/. Този също.Полицията арестува трима дребни биячи и той отиде за да го снимат камерите и да се каже че е благодарение на него . Разлика никаква освен в имената и годините.

71

Анонимен

преди 4 години

.....мутренските времена свършиха...След като пия кафе, ще прочета отново, но ще си премеря и температурата!А бе вие за какви ни имате бе? Ще има народен съд явно се вижда! Какво беше наказанието за разпространение на неверни новини - по кодекса имам в предвид де?

70

Анонимен

преди 4 години

Бачеее ...*** го кажи на Слави Ангелов журналиста.Пребиха го както пребиваха едно време,по руски.То остави другото,ами и да се оплачеш няма къде.

69

Отдавна,

преди 4 години

отдавна авторитетът на уж независимата съдебна власт е ударил дъното!?!До тук да има новина или някой наивник да продължава да вярва в честността,справедливостта и най-вече в неподкупността на съда???

68

Хихи

преди 4 години

Престижът на съдебната система не го уронва някакъв клип, а по-скоро го уронват някакви цаци и каскети.

67

ББ

преди 4 години

"селенията"..хора без образование,без ценности,без Бог,от 30 г.ни управляват,вменяват го като ценност,адресната е безполезна,подценявате Народа ни...дреме ни къде живеете и на кого служите...ще ви уважаваме ако служите на Народа ни...другото е предателство...Анатема за предателите на Народа ни

66

Ъпсурт

преди 4 години

"Некой куки май са много лоши мутри..."

65

Анонимен

преди 4 години

Тоя не е в час.Всичките синчета на убитите мутри днес са мъже на 30+ и се мутреят повече от бащите си.Май изобщо не знае за какво става въпрос.

64

Анонимен

преди 4 години

В кой град няма селяни ?

63

ББ

преди 4 години

До Анонименили кат царедворци убиващи деца в Ястребино...Историята ни е богата,обичащите България не я използват за лична употреба,от 30 години ни разделят *** и чужди агенти...крадат ни,заличават ни,обслужва ги политическата ни класа...а ние им плащаме...порно което ви отвращава...ама плащате да го снимат...и ви задължават да го гледате...и плащате...лудост..матрял сте май верно

62

Анонимен

преди 4 години

Тя държавата проблем с мутрите никога не е имала !Народа имаше проблеми с мутрите докато не станаха политици .Сега народа има проблем с политиците щот пак крадат кат партизани в село с овции.

61

ББ

преди 4 години

Г-н Гешев с властта дадена Ви от Конституцията имате Историческият шанс да върнете Народа ни на картата на света,ще е безбожна битка...нечовешка...но си струва усилията,ако обичате България,ако ви е раждала Българка...не предавайте Народа ни..ще ни има...бъдете част от нас..работете за просперитета и Справедливостта жадуван от Народа ни от столетия..Бог да пази България

60

Анонимен

преди 4 години

Каскетът е забавен! Все повече не ми се връща в България (за съжаление)!

59

Бойкоебач

преди 4 години

Гешефта да каже как кадрува в Изпълнителната Власт, а не да говори смехории;))) Мутренските времена отминаха, може би, на улицата и се преместиха в Съдебната система;)))

58

Анонимен

преди 4 години

Той самият е една голяма мутра . НОВА ТВ му четка имицджа с ексклузивни интервюта.Нямам думи.