26

дивергент

преди 4 години

Ефективна присъда от 5 до15 ще им се отрази мн.добре.Но,задължително в килии по 8 човека ромокатолици,от тия най-благочестивите с присъди за педофилия и изнасилване.

25

Ганю

преди 4 години

Пътя на дрогата го знаем, кралят на амфетките е бойко методиев. Във всеки западен филм има ли амфети има и спомената българия.

24

Анонимен

преди 4 години

Не!!!!!!

23

ПЪТЯНАПАРИТЕ

преди 4 години

Материал за зомбиране на хората!И този е бик в НС!Катастрофа -има.Жертва-има!Главното-употреба на наркотици,утежняващо обстоятелство!И НАЙ-ВАЖНОТО-РАЗПОСТРАНЕНИЕТО НА НАРКОТИЦИ Е РАЗПОСТРАНЕНИЕ НА ОМП!гЛАВНОТО Е ПЪТЯ НА ДРОГАТА,БОСОВЕТЕ,ПОТОЦИТЕ ПАРИ!ИМА ЛИ ХОРА СЪС СЪРЦА ДА СЕ ЖЕРТВАТ ЗА НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ,ДА СЕ ИЗПРАВЯТ СРЕЩУ МАФИЯТА....НЪЛЧАНИЕ

22

Ганю

преди 4 години

Българина най обича да конфискува, репресии, бой, абе мутренско днк

21

Съсел

преди 4 години

Защото така работи на запад, може един да хванат примерно за корупция, отнася го яко за всички. Или мислиш, хващат всички на запад. Така следващия ще помисли. Може 10 пъти да не те хванат, ама хванат ли те, гуд бай.

20

Реалист

преди 4 години

От 100000 шофирали пияни, наказват един. Вие искате този един да плати и са останалите. Сещате ли се къде ви е проблема?

19

Съсел

преди 4 години

Защо работодателите не тестват работниците си? Аз бих ги тествал моити всеки месец

18

Ко40

преди 4 години

Как ще конфискуваш бе. Платен е данък и т.н. конфискувайте и къщи за пиянски запои. Кво е тва от до ? Смърт на пътя поради наркотици или алкохол, фиксирани 5г и доживот без право на книжка. При повторно, което означава, че е карал без книжка фиксирани 20г, няма от до, обстоятелства и т.н. При издаване на книжка или подновяването и кръвен тест за наркотици. В свидетелство за съдимост да има и графа, мръсен наркоман.

17

Vip

преди 4 години

Може би конфискациятя ще има ефект, но придружена 2-3 години ефективен затвор, а не условни присъди... Мамините келешчетата най-ще се стреснат от това, ако е придридружено с ръчен 12 часов труд на ден в някоя кариера.

16

Parody

преди 4 години

Имах колега тревоман и си пушеше като комин, докато шофира... колкото пъти го е спрял ушев се оправя с 200 или разходка до банкомат с полицейски кордон за 200 - и така от 2014 насам.Наказанията са за едни балъци, които ги спазват в България.

15

Анонимен

преди 4 години

Свръхстрогите наказания никога и никъде в човешката история, не са спряли нарушителите или престъпниците. Знае се какво ги спира и това не е размера на наказанието. Мислете преди да пишете. Този Нестимирчо нищо смислено не предлага.

14

5ко

преди 4 години

Свободния наркоман не му дремe че няма книжка или свое МПС. И без книжка и с чужд автомобили отново би премазал човек.

13

пожелание

преди 4 години

Освен конфискация , и боят за такива да стане задължителен със закон !

12

Анонимен

преди 4 години

До GromВ Италия от много години колата се конфискува ако караш дрогиран. И никой не реве, че се нарушава конституцията.

11

Анонимен

преди 4 години

Тия двамата защо са без маски

10

Ефектът е гарантиран

преди 4 години

Всеки който кара пиян или дрогиран и го хванат за първи път без ПТП - дерегистрация за една година при повторно нарушение без ПТП дерегистрация за пет години.При смърт нека да има и затвор,ни това няма да върне човека.При ПТП с алкохол и дрога дерегистрация и парична санкция .Просто и ефективно.Поздрави от адвоката.

9

панчо

преди 4 години

До Gromдали разбира или не е не важно в случая ако предложеното от него е подходящо то щото другите дето много разбират до сега предложиха и въведоха нещо по добро ли?

8

бай ганю

преди 4 години

значи до сега са ни баламосвали с мярката КОНФИСКАЦИЯ вместо това истинското съдържание е било пререгистрация ?за пореден път се доказва че управляващите говорят официалнпо едно а отзад се е случвало съсвсем другоа такова галене с перо първа присъда полека и едва след това втора присъда по строга е абсолютна пародияганю иска силна ръка по канчето иначе не влиза в правия път доказано е

7

велосипед

преди 4 години

Куршум в главата за всеки джигит