46

Анонимен

преди 4 години

какъв експерт е тоя намери ниша като депутат в комисия от където да цоцка и колко време след краят на кариерата му още иска.

45

Анонимен

преди 4 години

Фирмен, на баба му ще го вземеш друг път.

44

Хиена

преди 4 години

Настимир, какво красиво име, кой го измислил, депутат- хратурник, все такива Българи по чужбина, срам и позор, за АфроРоми не говоря, това е гордост на гробисти.

43

Скептик

преди 4 години

Пак ще дерат хората дето работят май. И джигитчетата пак ще ги уреждат. Те са си рода

42

Анонимен

преди 4 години

Със вдигане на санкцийте и наказанията, нищо не правите, трябва да се затегне контрола, тия джигити си правят каквото искат на пътя, защото знаят че шанса да ги хванат е малък и никой не вярва че точно той ще направи катастрофа.

41

Анонимен

преди 4 години

До ЧичоВсички български и румънски джигити отлично знаят какво се случва в Гърция. Поради което карат като луди само до границата. Влязат ли в Гърция - магически се превръщат в кротки агънца. Чудеса!

40

висок

преди 4 години

Франция, 16 000 жертви на пътя след алкохол. Законова промяна на Саркози- конфискация на МПС при алкохол над 1,2 + другите глоби, затвор, лищаване от правоуправление. След 2 г жертвите са 4 000.....

39

Чичо

преди 4 години

Някой знае ли какви са санкциите за шофиране при употреба на алкохол и дрога в Гърция

38

Експерт

преди 4 години

Друг път. !

37

Анонимен

преди 4 години

Конфискация на таратайките, а джигитите на шарена сянка, доживот.Да видим кой тарикат ще пробва пак...

36

Анонимен

преди 4 години

До ВиготураОще един, който не е чувал за застраховане на лизингово имущество, за особени залози и пр!Умниченце без.мо.зъчно, ама мозъче ръси безплатничко ;)

35

Анонимен

преди 4 години

ТъппакСмяайте какъв слабоумник е този. Няма да коментирам защо. Всеки с малко мозък ще разбере, че това което е казал е пълна глупост.

34

Анонимен

преди 4 години

До 17Големите глоби и страха много възпира народонаселението. В щатите като изгоряхме с по няколко глоби за неправилно паркиране, знаеш ли как ни вкараха в правия път ;)Там колко гости сме имали - пият ли, спят на пода и никой не се качва в колата си да се прибира пиян или друсан. "Don't drink and drive" им е като мантра.

33

До 17

преди 4 години

Ха! Наказанията не спирали и колкото по- строги толкова по малко спирали?! Как пък го измисли това???!!!! В арабските държави дет не си поплюват изобщо и глави режат и извращения с подсъдимите всякакви, реално почти няма престъпност,!!! На запад пък, няма разправии при пътно - транспортни. Кой го хванат прошка няма.Затова и къде по малко ПТП-имат. Не щот са по-красиви. СЕРИОЗНИ НАКАЗАНИЯ И КОНФИСКАЦИЯ!! Това му е майката .

32

Виготура

преди 4 години

Когато колата е лизингова, фирмена, или на 3-то лице какво правим? Конфискуваме чуждо имущество, заради вината на някой ***? Що някой, дето си е инвестирал от хляба, дал е работа на някой дebил, който е катастрофирал и после взимат колата на фирмата? Защо и за чийхуй?

31

Анонимен

преди 4 години

До ВесоВеско така и не може да разбере, че можеш да убиеш с кола, но малко трудно - чрез жилище....Проблемите на весенцата, мамини надрусанки ;)

30

Весо

преди 4 години

Когато стане убийство в жилището ви, да се конфискува недвижимият имот, хотел, училище и т,н.

29

Весо

преди 4 години

Дано хванат жена ти друсана и ви конфискуват колата. Когато намерят дилър и дрога жилището , което е под наем, да конфискуват жилището.

28

Конфискацията..

преди 4 години

.. на автомобила и книжката на трупчета за години е популярна мярка за борба с наистина отявлени джигити, хванати в най-груби нарушения!

27

Анонимен

преди 4 години

До Реалист Сещаме се и какъв е твоят проблем....съвсем реален проблем ;)