81

Анонимен

преди 4 години

Ааааа.. малформации ли? Чак сега разбрах защо пи.ката на мъжа ми е малка и крива. Заради антенните е, Господ да ги убий.

80

Анонимен

преди 4 години

Щом си мислиш, че тялото ти не е подложено на магнитно поле, значи не живееш на земята ;))

79

Анонимен

преди 4 години

А, щом го обявяват публинчно, значи вече не само китайските фирми имат добре разработена технология. Те това им беше болката на комшиите отвъд атлантика ;)))СДега 5Г вече дори може да се окаже полезна, ако е американска ;))

78

Анонимен

преди 4 години

Професоре дървен, телата ни са свикнали със светлината от милиони години, ама не и с тези изкуствени излъчвания, дето ги има последните 50 години! Като имаш претенции, че е безопасно си сложи в задния двор една малка 5G клетка и си я ползвай, не ни навличай всички да ти ставаме опитни зайчета на "ума" ти. Даже съм си гурен, че ще има достатъчно желаещи да ти я монтират там и безплатно :)))

77

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Тук въпросният учен просто от глупост си признава истината за 5G-то: ''абе не е чак толкова вредно като скенера и рентгена''Хайде стига глупости! 5G-то е на честоти между 24 GHz и 72 GHz. Видимата светлина е между 430 000 GHz и 770 000 GHz, а рентгена е между 30 000 000 GHz и 30 000 000 000 GHz. Ако 5G-то е опасно, значи видимата светлина е много по-опасна! Опасните са честотите от ултравиолет нагоре, а 5G е по-нискочестотно от видимата светлина даже.

76

42

преди 4 години

"При по-висока носеща честота"Без коментар. Другите изводи за безвредност на 5g са поръчкови и лъжа.Всяка високочестотна и широколентова радио-клетъчна вълна е вредна не само за човека. Даже е установено, че и растенията при постоянно облъчване с такива вълни забавят растежа си.

75

Анонимен

преди 4 години

Абе то,защото G тата и съвремието все влиаят негативно на здравето ,затова продължителността на живота сега е почти два пъти по-голяма от преди 300 години.Ай,да изчезвате с вашите конспирации,че само мътите мозъците на хората !

74

Джо

преди 4 години

Влезнах заради коментарите и не останах разочарован. Някой даже предлага референдум, с какъв акъл ще вземате адекватен избор бе драги? Че то 13% от тия дето ще гласуват, вярват че земята е плоска. Не ви трябва демокрация, а сопа

73

Василев

преди 4 години

Китайскотото 5G влияе негативно, докато американското и натовското положително за здравето!!!Добър веер селяни прости!!!Агент Лесли Доусън!ЦРУ!!!

72

Бай 100ян

преди 4 години

Само малоу.мниците са против новите технологии в частност 5G .*** има навсякъде и в Германия и в Англия в България обаче са повече като се има в предвид какъв човек си избират за премиер !!

71

иван

преди 4 години

Добре, какво може да направи за спасяване на живота си примерно жабата, която бива сварена като постепенно се загрява водата, в която е поставена, до кипване?

70

до 64 от славянин

преди 4 години

''Да си славянин, означава да си от 80 процентните' А да си Анонимен е още по-сигурно, че си от тях!

69

Анонимен

преди 4 години

5G не разпространява вируса, а честотата на която се излъчва влияе на човешкия организъм. Намалява имунитета.

68

славянин

преди 4 години

''Според него 5G излъчванията не са толкова тежки, колкото сканирането или рентгеновите технологии, които се използват в медицинската помощ.''Е че от това какво по-ясно признание, че 5G-то е вредно за здравето!? Абе тежки са излъчванията, ама не чак толкова, колкото на скенерите и рентгените - на тоя учен IQ-то му не е на особено ниво щом е изтървал това признание!

67

Анонимен

преди 4 години

Всички медии които защитават този нечовечен експеримент, ще носят ли отговорност след 5 години, когато половината от населението вече ще е засегнато ?? Как може да твърдите неща, за които и самите вие нямате представа ??

66

Анонимен

преди 4 години

Днес бг са най големите разбирачи, нищо че има стотици изследвания и научни трудове, които в най-добрия случай не могат да преценят на този етап, а в най-лошия директно потвърждават вредите. Самите мобилни телефони са вредни, а за такива мощности и честоти да не говорим. Истина е че птиците умират масово от това заради сърдечен удар, а не от отравяне или подобни глупости.

65

Германец

преди 4 години

Тези "експерти" посъветваха ли се с истинските такива, спотайващи се по форумите на па.рцали като днес.бг, бегемема или която и да е друга бг "медия"??? Тогава не ми хвалете проучването!!!111

64

До 65

преди 4 години

То и крушките са вредни,интернета също...

63

Анонимен

преди 4 години

Срещу шипка 6 има няколко.

62

Анонимен

преди 4 години

5g е много полезно за Huawei. В момента те са единствените реално изпълняващи мрежи от пето поколение.