141

Анонимен

преди 3 години

Мисля да си резервирам като падне пандемията едно сепаре и дасе почерпим с приятели на лаф като доброто старо време

140

Todor Tsekov / IEEE

преди 3 години

Много много *** коментарите. с 1G до 4G все умирахте, мозъците ви се спичаха, вируси ви владееха до коляно и ви триха ДНК-то. Няма такава малоумщина. Същите *** които пишат това тънат ли в страх от рутера вкъщи? Внимавайте, от вълните у излизат чудовища които *** в тоалетните ви и не пускат водата. А рептилите зад тях остават мръсни чинии. *** до последния. 5G не е опасно, а всички старци дето си чешат пръстите над клавиатурата, да прочетат научните трудове за 5G.

139

Гарга на антена няма

преди 4 години

Не съм виждал Гарга или Птичка да кацне на антена на Мобилен оператор!Защо животните ги избягват ???Какво казва платената наука за това ?:)

138

Анонимен

преди 4 години

Статията е пълна глупост! 5G пречи на кислородните молекули да се абсорбират от червените кръвни клетки.Разсекретен документ на ДОД на САЩ от 1976 г за биологичните ефекти на електромагнетичните излъчвания:

137

Анонимен

преди 4 години

А то понеше фръц-прес е "медия" ня която може да се вярва? Като ЦвиЕнЕн и подобните им шитни. Тръмп е 100% ПРАВ! Това са враговете на народа, това не са медии, а интрумент в ръцете на либерастичната из..мет. Това не са журналисти чиято работа е да ни информират за новини, това са пропагандатори работещи целенасочено срещу интересите на хората. Единственото спасение е да спрем да ги гледаме и слушаме.

136

Как не ви е срам!

преди 4 години

Колко ви платиха да публикувате тази пропаганада!НИКОИ НЕ Е КАЗАЛ ЧЕ 5G ПРИЧИНЯВА НИТО ЕДИН ВИРУС.ТОВА КОЕТО СЕ ГОВОРИ НАВСЯКЪДЕ ОСВЕН ВАШИТЕ ДЪРЖАВНИ ПРОПАГАНДНИ ФИРМИ, е че 5G отслабва имунитета на хора, растения, всичко живо и така организмът и с стотици пъти по уязвим към различни вируси и заболяваня.ПОДПИШЕТЕ И СЕ БОРЕТЕ СРЕЩУ ПЪЛНОТО ЗАМЪРСЯВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ С ОБЛЪЧВАНЯ STOP 5G BULGARAI!

135

анон

преди 4 години

Реално като си облъчван нон-стоп с радиовълни от тоя род, имунитета ти отслабва и можеш да си заминеш от всичко. Точно както при СПИН. 5G като намали кислорода в кръвта ти и COVID-19 като ти порази дробовете, как няма да си умреш от хипоксия!! Това е логиката на цялата работа! Ама Тома неверни не вярва!! Навържете фактите, бе хора!!

134

анон

преди 4 години

Не бъдете глупави! Рентгенът няма общо с 5G, но вредата я има и от двете! 5-тото поколение мобилни мрежи или т.нар. милиметрови вълни отслабват имунитета, пречат на усвояването на кислород в кръвта, причиняват високо кръвно, различни видове рак и пречат на важни биоелектрически процеси в клетките и тъкъните. Това са факти, които няма да ви ги кажат по телевизията или радиото!!! 5G клетките се разполагат много по-близо до хората!

133

анон

преди 4 години

Пълни глупости! 5G убива всичко живо! Набавете си информация от различни източници, а не четете глупостите написани в тази куха медия!

132

Анонимен

преди 4 години

А този фабиен ли е къв е, колко сребърника взе за "експертното" си мнение?

131

анонимен

преди 4 години

Доказано е че влияние негативно на здравето на човека води до смърт много бързо

130

Daniel

преди 4 години

Такива статии са платени в полза на 5G. Който не вярва, че облъчва в по-високи стойности, нека търси истината във форуми на швейцарци които вече правят подписка против 5G. Около 80% от тях заявяват, често главоболие и шум в ушите. Лош сън и други. Идеята на 5G е да съкрати живота до към 65 години и да си ходят хората. Както и Covid-19. Догодина ще има Movit-20. Алчността погубва света!

129

Анонимен

преди 4 години

Рентгена облъчва с рентгенови лъчи, а 5G е радиовълни. Двете нямат точно нищо общо

128

Анонимен

преди 4 години

Много интересно?5G не е бил вреден колкото сканиране и рентген. Трябва да уточним,че рентген се прави максимум няколко пъти на година. А 5G ще облъчва 7/24

127

el_barbudo

преди 4 години

Увивате си главите с алуминиево фолио и никаква радиация няма да ви навреди.

126

Ай сиктир

преди 4 години

Проучване правихте ли повечето държави твърдят точно обратното

125

Анонимен

преди 4 години

Опасенията за здравето, свързани с 5G, идват от радиацията и от там рискът е не за разпространение на вируси, а тъкмо обратното радиацията е вредна за живите организми. Затова регулацията върху технологията е съсредоточена върху гаранциите, че радиацията от 5G няма да вреди.Чакай малко, че ме заболя ума. Последно на кой вреди радиацията, и на кой не и защо изобщо трябва да я има?

124

Анонимен

преди 4 години

"5G излъчванията не са толкова тежки, колкото сканирането или рентгеновите технологии"-мда малко по леки са , само дето са 24 4аса в денонощието

123

Владо

преди 4 години

5G има в почти всеки дом и то не от скоро... Вижте си wifi рутерите.

122

Непопулярно мнение

преди 4 години

5G категорично НЕ заразява с вирус.5G КАТЕГОРИЧНО влияе на здравето.