121

Анонимен

преди 4 години

Колко *** трябва да си за да вярваш че 5g може да те зарази с вирус?

120

ХМ

преди 4 години

Като почнете да се храните с бързи данни, може и да усетя ползата.

119

5G ли?

преди 4 години

КАК ПЪК ЗА ЕДНО НЕЩО ПОНЕ НЕ СЕ СЕЩАМ, КОЕТО Е НАПРАВЕНО ЗА НАШЕ ДОБРО И БЕЗ ПАРИ!

118

Анонимен

преди 4 години

5G не вреди повече от съществуваите технологии. А теоретически дори би трябвало да вреди по - малко, понеже ще събере повече трафик в по - малък честотен диапазон и с по - малка излъчвателна мощност. Доказано е, че 5G вреди само на евроатлантиците и при това само ако е китайско. Или европейско, но тогава вреди по - малко от китайското. А ако е евроатлантическо даже е полезно и убива корона вируса. Доказано е, че китайското 5G убива мозъчни клетки и технологични претенции на евроатлантиците.

117

Striker

преди 4 години

За 5G дали вреди ще може да каже някой със сигурност след 2, 3 или 5 години. До тогава са само догадки. Така, че засега отговора е НЕ, не го искаме. Никой не е приритал за по-бърза връзка. От 3G насам, всичко е ток. Като се изследва и докаже, тогава.Друг е въпроса, че едва ли ще се съобразят с мнението на хората.

116

Алистър

преди 4 години

Съгласен съм с авторите при едно условие - да ги натирят непосредствено до няколко активни, излъчващи антени, да им надуят още малко мощността, да поседят - там на спокойствие "в природата". Като починат там няколко минути след това, сигурен съм, няма да могат да пишат повече глупости.

115

до 130 от славянин

преди 4 години

Забравих да те питам нещо много важно - какво ще правиш, когато пчеличките понамалеят критично с твоите хипер хай технологии 5G!? Вероятно оттам ще се разпръсква цветния прашец, за да опрашва културните растения, понеже според данните 84% от културните растения в Европа се опрашвали от пчелички! Китайците се пробват от години на ръка да ръсят прашеца, ама ефективността им е 10-15 процента и няма как да заменят пчеличките, но вероятно твоите 5G-та ще успеят да ги заменят!?

114

до 131 от славянин

преди 4 години

Наистина 5G мрежата влияе много на душевното здраве на някои - лифтира мозъка им и ги кара да живеят в някакъв виртуален свят на технологичния ''рай''! Ама като дойде някакво микробче и целия им този технологичен ''рай'' се срутва до основи! Само *** по рождение може да вярват, че са по-умни и по-силни от Природата, но накрая Природата, за да им докаже обратното, им бие по един як шут в суратя и ги оставя дълбоко замислени за дълго време!

113

до 130 от славянин

преди 4 години

И защо си толкова сигурен, че ще навлезе масово, конкретно у нас като ГМО-то например!? Аз не съм казал, че разбирам много от високи технологии (какъв претенциозен термин само за технологичните сноби), но виждам че колкото повече въпросните технологии се развиват толкова повече проблеми получава човечеството, а ти защо не го виждаш, не искаш да го видиш или се правиш че не го виждаш!?

112

Чичо Сам

преди 4 години

5G мрежата влияе само на душевното здраве на онези, които вече са се родили душевно болни - бабаванговци, дедовлайчовци, кашпировчици и други такива медицински терминални случаи...

111

славянин

преди 4 години

На мен ми е интересно всички тия технологичните миряни могат ли да си засадят един корен домати, един корен чушки, един стрък лук, един стрък боб и да ги отгледат до плододаването им, че на хоризонта на това технологично'' проспериращо'' човечество освен всички други ''благини'' се задава и глад и не ги знам какво ще папат тогава, може би нещо виртуално!

110

Анонимен

преди 4 години

До до 119 от славянин"Ами имам си източници и от тях знам и за какво да ти ги осветлявам!? За да ги тъпчеш като свинете ли!?"Не, за да ги изгоря като фанатик - 5G клетка! :)

109

до 124 от славянин

преди 4 години

Запазената марка на всеки чугуноглав материалист изпълнен със ''здрав разум'' е да нарича всичко, което не разбира и не се вписва в материалистическите му догми ''суеверие''!

108

Благоразумен

преди 4 години

ЯЖ МОЛИ СЕ И СЕ ОБИЧАЙ БЪЛГАРИНО!!!

107

до 121 от славянин

преди 4 години

На някои им говорят пастори, на други им говорят мъдри хора, на трети като теб им говорят телевизорът и компютърът и странно но за последните вече съвсем категорично е доказано че водят до затъпяване ''миряните'' си!

106

до 119 от славянин

преди 4 години

Просто си вярвай в твоего бога техническаго технологичнаго, а аз ще си вярвам в моя, само че твоят технологичният господ в критични моменти се вижда колко е безпомощен!

105

до 119 от славянин

преди 4 години

Ами имам си източници и от тях знам и за какво да ти ги осветлявам!? За да ги тъпчеш като свинете ли!?

104

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"И как знаеш кое е цензурирано и кое не. Ти ли я редактира или вуйчо ти? Или което ти изнася е оригинал, а което не ти изнася - цензурирано?"Най-вероятно пасторът му е казал, за да не се налага да мисли сам. :)А, да, и се пазете от УКВ предавателите! От както спряхме предавателите на дълги вълни и минахме на УКВ, се появиха вируси, преди това нямаше! :)

103

до 117 от славянин

преди 4 години

Казала е достатъчно ценни неща, за този който е буден и може да ги оцени, а вашите технически достижения се вижда колко са безпомощни пред един вирус, за безпомощността им пред другите катаклизми въобще да не говорим! На Ванга вашите технически чудеса въобще не са и били необходими, за да живее и да помага на хората! От толкова много технически чудеса нали виждаш докъде е стигнало днешното човечество!? До девета глуха и не знае как да излезе от нея!

102

до 116 от славянин

преди 4 години

Библията е минала през доста цензура, според тогавашните интереси на поповете, а въпросният израз за бисерите и свинете е на Христос! Обикновено когато някой не може и не разбира нещо, което друг може и разбира е да го отрича и оплюва!