71

Анонимен

преди 4 години

СЛЕД ЕДНА ДЪЛГА И НАПОИТЕЛНА ЛЕКЦИЯ ПО ИКОНОМИКА 2 РИ КУРС ЗАЛА 6 В СГРАДАТА НА УНСС РАЗБРАХМЕ ВСЪЩНОСТ,ЧЕ ЗЕМЕДЕЛСКОТО МИНИСТЕРСТВО НЕ СЕ АНГАЖИРА С АБСОЛЮТНО НИЩО,А ВЕРИГИТЕ КАКТО И ДО СЕГА ЩЕ СИ ПРЕДЛАГАТ БЪЛГАРСКО С ИЗВЕСТНИТЕ МАРКИ.ЕДВА ЛИ ДВА СТРЪКА ПОВЕЧЕ ПРЕСЕН ЛУК ОТ БЪЛГАРСКИ ПРОИЗВОДИТЕЛ ЩЕ ПРОМЕНИ НЕЩО В ПОЛИТИКАТА НА ТЕЗИ ХИПЕРМАРКЕТИ.

70

Някой

преди 4 години

До ПроСоТоНе чакай да разберат. И си спомни, че ние, които разбираме, няма от какво да се боим. Това просто трябва да стане.

69

IQ5

преди 4 години

До IQ10и аз,и аз

68

Анонимен

преди 4 години

А горките "Берьозки" какво ще правят сега?

67

ПроСоТо

преди 4 години

тая дивотия мен лично ме смущава...МНОГО!!!!-Затвориха пазарите,сега ще ви предлагат българска стока ЕДИНСТВЕНО през "Веригите"...-Затвориха планините..Очаквайте в най-скоро време да ви предлагат чист въздух САМО във флакончета ВЪВ "ВЕРИГИТЕ"..?!?!..-Не разбирате какво става,нали?-Затвориха ви по домовете..-"Немате право да пътувате!".....НЕ РАЗБИРАТЕ КАКВО СТАВА,нали?!НАИСТИНА ли не разбирате?!?!?!.."Ще се даде на Звяра да беснее 1000 години.После ще дойде Месията и ще въведе ред"

66

IQ10

преди 4 години

Пак ще си гласувам за партия ГЕРБ!

65

Анонимен

преди 4 години

Танева, какво стана с проверките на къщите за тъщи ?

64

Анонимен

преди 4 години

По всичко личи, че кабинетът пак си мие ръцете с други за разрухата, която сам е причинил.Магистралите се разпадат - имаме 4 сезона.Земеделието е зле - веригите са виновни.Здравеопазването е тотал щета - хората са безотговорни.Краде се безогледно - политически мотивирани изказвания.

63

Анонимен

преди 4 години

Пълно безумие. Някой много го е яд че веригите продават на достъпни цени за разлика от "българските" магазинчета където стоката е по-скъпа и некачествена.

62

Анонимен

преди 4 години

А търговски площи за производители на суджуци ще има ли?

61

Въпрос

преди 4 години

Що не казаха веригите какви надценки ще си сложат на българските стоки? Ще си намалят ли печалбите в полза на всички? Сега няма да минат с номера, че ще има дефицит на предлагането.

60

Фен на жените

преди 4 години

Тази като 20-годишна сигурно е била страшна острилка ! Сега не чак толкова.

59

Анонимен

преди 4 години

Няма Да Ми Казва - Какво Ще се Продава в Република БългарияВикаш, предпочиташ Шиши и тия като него да ти казват какво ще се продава?

58

Анонимен

преди 4 години

Само една справка за цената на лимоните в УК за онзи всезнайко. <html><body><!--StartFragment--><a href="https://tesco/groceries/en-GB/products/253556398">https://tesco/groceries/en-GB/products/253556398</a><!--EndFragment--></body></html>

57

Анонимен

преди 4 години

До тогава, имаме нелоялна конкуренция и корупция!Абе тоя па, някой все ти е виновен, че нищо не можем да произведем като света вече 80 г. :)

56

Анонимен

преди 4 години

С други думи - пригответе се да ядете на бай *** отпадъчната продукция, понеже му осигуриха пазар за нея. А като има сигурен пазар той няма и пръста да си мръдне да осигури каквото и да е качество.

55

ГЕРБ Е МАФИЯ

преди 4 години

Уредиха своите хора да си пласират кампавата и скъпа продукция.Вчера раздадоха евросубсидиите на своите земеделски производители ...

54

Анонимен

преди 4 години

Търговските вериги не са виновни за недоброто състояние на българското земеделие.

53

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 58Гледах пресконференцията по телевизията, току-що със собствените си уши чух представителката на Лидл да казва, че министерството им е предоставило списъци на производители - това е скандално.

52

Kaufland

преди 4 години

Купувам български домати по 50 стотинки и им слагам прозажна цена 5 лева! Отново нашето, Западноевропейско производство ще се продава! .....И веднага се стягайте, че Германия чака сезонни работници в селското стопанство от България!