91

1

преди 4 години

Много си права,другарко танева,покрай българското,и малко фурми,да яде човек,не е лошо,нещастни герберски калинки,сте вие.

90

Имитация

преди 4 години

И какво направиха за българските стоки? Задължиха търговските вериги да имат щандове за български стоки. Но задължителен процент няма. Дали щандът е пълен, празен или полупразен, това е без значение - важното е да го има. И като махнем многото приказки, това е всичко.Днес в Тикволандия половин час по всички телевизии: БНТ, БТВ, Нова и дори и СКАТ от 12.00 до 12.40 (времето за новини) гледахме това от министър Танова и хора от търговските вериги. Без клиентски организации и производители.

89

сминдух енд чесън

преди 4 години

Почти сто процента от стоките в момента находящи се по рафтовете са купени от България ,друг е въпроса ,че нашенеца си иска привилегии ,с които е свикнал .

88

Handel

преди 4 години

Така значи... много сме заинтересовани да подкрепим и родния производител, и потребителя... само че закрихме кооперативните пазари и реколтата на родния производител сега ще изгние. Не само самите пазари - много хора не знаят, но в сравнително близо до пазарите има и малки магазинчета, които нямат нищо общо с евентуалната бутаница по Жеснкия пазар... но които имат нещастиетои да плащат наеми на ЦКС... поради което тях също ги набедиха за"кооперативен пазар" и ги затварят.Браво на всички плодове

87

Некой друг

преди 4 години

А нещо за фурмите?

86

Киро Кюмюря

преди 4 години

Беше ясно, че ще клекне шайката. Всъщност българско има и сега, ама бг кашкавал за 25 кинта - няма купя, ще взема полски за 15. Няма и да купя 20 грама магданоз за 50 кинта кило, ще купя турски, че е за 5 кинта килото...

85

Анонимен

преди 4 години

Танева:Всичко трябва да е в полза на менторите ми от ДПС.А и в моя дълбок джоб нещо трябва да влезе.

84

Пишете ми

преди 4 години

Пишете ми,които вярват на това създание.... ,Че Цените няма да се увеличат. Че тя не е зависима, нито лобира в полза на някого. Че работи ,сън не спи за нашето добруване....Да,ама не.....

83

Анонимен

преди 4 години

100 procenta bg surovo mliako.ako sa samo 90 procenta surovo bg mliako, to kakvo e sadarjanieto na drugite 10 procenta v produkta? 10 procenta virusi li? :-) vnosno suho mliako li ili nai-obiknoven hidro margarin s vnosna droga?

82

Анонимен

преди 4 години

Танева: Всичко ще е в полза на ВЛАСТИМАЩИТЕ.

81

АНТИ

преди 4 години

До СТАРОТОДа, нЕкои с късмет са живи, но толкова млади хора виждам на некролозите по улиците.При соца не беше така.

80

РАЗПРОСТРАНЕТЕ

преди 4 години

НА 19.О4.2020 ВЕЛИК ДЕН, ОБЩОНАЦИОНАЛНА МОЛИТВА ЗА ЛИКВИДИРАНЕТО НА БОРИСОВ И ПЕЕВСКИ ОТ ВЛАСТ,ДА ОБЕДЕНИМ ЕНЕРГИЯТА СИ И ЩЕ СЕ СЛУЧИ,ДА СПАСИМ БЪЛГАРИЯ

79

СТАРОТО

преди 4 години

До АНТИ При "соца" "рупахме" чернобилската радиация, още сме живи и не се плашим от ГМО.

78

Анонимен

преди 4 години

До АнонименА ПРЕКУПВАЧИТЕ СА ЕДНИ МАЗНИ С ОГРОМНИ ШКЕМБЕТА РОМИ С ЛАНЦИ ПО ПЕТ КИЛА НА ВРАТА...И САМО КАТО ГО ВИДИШ НА ПАЗАРА ТИ СЕ ПОВРЪЩА...

77

АНТИ

преди 4 години

Достъпната за всички качествена храна от соца, няма да се върне.Рупайте ГМО и толкоз.Ако нЕмате парички, пийте една студена вода.

76

ПроСоТо

преди 4 години

До Някойне съм забравил,уважаеми.НИЕ,които разбираме,и без да се познаваме лично, се поддържаме.Защото ЗА ТОВА сме тук...Аз просто СЪМ ДЛЪЖЕН да пиша това,което пиша..

75

Анонимен

преди 4 години

Да позволят само на производители да продават на пазарите. Тъкмо ще разкарат една нехигиенична сбирщина *** от тях. С умиление си спомням как преди 30 години си купувах зеленчуците от производителите им. После дойдоха прекупвачите, а производителите дори не ги допускаха до градовете.

74

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАМИ КАКВО ДА СТАВА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СИ ЖИВУРКАТ В ТЯХ И ДА ТРУПАТ ДЪЛГОВЕ НА ПЧЕЛИЧКИТЕ(КАКТО СЕ ИЗРАЗИ БОЙКО)БОЙКО БОРИСОВ:НАРОДЪТ СА ПЧЕЛИЧКИ...А ЖУРНАЛЯТА ***!А ТОЙ МОЖЕ БИ Е ТЪРТЕЙ.НАЛИ ЗНАЕТЕ КАКВО СЕ СЛУЧВА С ТЪРТЕЯ.ПЧЕЛИЧКИТЕ ГО УБИВАТ И ГО ИЗХВЪРЛЯТ!

73

Бау

преди 4 години

До ПроСоТоУспокой се бе, човек. За всичко има предвидено време. И каквото има да става, че става. Важно е да помним кои сме и какво искаме (а също и какво не искаме). Истерята на никого не е помогнала.

72

ПроСоТо

преди 4 години

не знам дали разбирате:-Така наречената "криза" беше обявена и ПРЕДИЗВИКАНА от тия,които сега УЖ били щяли да се "борят с нея"..Тридесетината жертви на "короната" (а я са нейни жертви,я на други болести) паднаха като "Манна Небесна" за захапалите кокала на властта...Сега ще драпат с нокти и зъби да ви стряскат с тая "корона"..За да сте наплашени и С ОГРАНИЧЕНИ ПРАВА като свободни човешки индивиди.А те се гласят да "властват".."ДО ЖИВОТ"..Защото НЕ МИСЛЕТЕ ЗА ИЗБОРИ в едно почти военно по