11

Анонимен

преди 4 години

Танева само да уточним, че след като македонски и турски домати са по 2лв във веригите, то българските трябва да са по 1лв.Надай се...

10

ТТТТТ

преди 4 години

А бе Танева, я ги попитай защо в Лидл и Кауфланд яйцата са по 15 ст. и тази промоция дали е за сметка на веригите или отива за сметка на яйцепроизводителите ?Същото е и при останалите промоции в германските магазини Лидл, Кауфланд притиска се производителя да плаща, че продава в тези магазини всеки месец, а оттам те не могат да вдигнат заплатите на работниците!

9

Анонимен

преди 4 години

Родителите и , дядовците и са изпечени ко..му..ни..с..тически кадри ,добре си е научила урока от тях ,вече 10 г е във властта , в земеделския бранш ,сега се сети ,че има български производители..ЕДРИ..като се направи една справка ,ще се види как така избуя родолюбието и ..ако си мислите ,че се е загрижила за кин..ди..би..те..н.ките-дребни земеделски производители ..нямаше да допусне изтребването на животни в малки стопанства ,от които наистина си купувахме истински , проверено месо ,птици..

8

Анонимен

преди 4 години

Вчера взаимно се оплюха, а днес по заповед на Бацо взаимно си облизаха плюнките. Гнус!

7

1

преди 4 години

другарко министърке,а при разговора си с др.борисов,попита ли го,от колко време той не е ходил на пазар,за български зеленчуци и плодове.

6

Анонимен

преди 4 години

tazi godina ste ima zabrana na bg export na bg jito. :-))))

5

Анонимен

преди 4 години

Продавате но кой ще купува като няма пари,трябва да се даде пари от Държавата на народа за да може да се пазарува ,ГЕРБ да започва да дава.Икономията е майка на мизерията.

4

Анонимен

преди 4 години

Танева само да уточним, че след като македонски и турски домати са по 2лв във веригите, то българските трябва да са по 1лв. Иначе е ясно че земеделците дето ще пласират са неслучайни!

3

РБ

преди 4 години

Отдавна българските земеделци и животновъди трябваше да имат истински евросубсидии !!!

2

Анонимен

преди 4 години

Управителката на лидл знае ли каква навалица е в магазините,никакви мерки за безопасност

1

Анонимен

преди 4 години

Сетила се Мара да яде......