10

...

преди 4 години

Спокойно, намериха им цаката на тия ЧСИ-а и издадени изпълнителни листове срещу длъжници. Незаконни са. Скоро всичко ще си дойде на мястото. Не може да вземеш 1000 лв и да върнеш 10 000. Сега като завялт искове срещу цялата *** - и пари ще връщат дори. Само гледайте за къв сеир става въпрос. Краят им е близо, много близо.Такива вилнеят на тази територия и безчинстват. Грабят народа. Но досега. Вече не. Да отидат в Австрия или Германия да грабят така и... направо затвор. И тук така ще стане.

9

Анонимен

преди 4 години

Никакви отсрочки за бързи кредити! Тях ги взимат хора със заплати в плик, защото никоя банка няма да им даде кредит, тичат по бързите кредити с абсурдни лихви. Когато започнат да се осигуряват честно и почтено, тогава ще има отсрочки. Сега- не. Да са мислили. Продавайте им имотите, вземете им всичко. Тарикатлъкът рано или късно трябва да бъде заплатен. Сега е моментът!

8

Анонимен

преди 4 години

Бедняка често сглупява и взема някое заемче 500-1000 кинта да се почуства човек и той. После се сеща че не може да го върне и започват проблемите. Въпреки това трябва да се приеме закон който забранява продажбата на кредитни задължения на трети лица, защото третите лица често са мутри главорези които изпиват дуашата на човека за има няма една месечна заплата.

7

Хемус

преди 4 години

Обаче излезе,че една снимка с италиански ковчези е на удавници в Лампедуза от 2013 година!Иначе пак ръкопляскаите!

6

The Ghost

преди 4 години

Хора, не вземайте кредити ( освен ако не са за здраве,), още повече от тези мутренски структури.

5

Бубето

преди 4 години

Как каква е, омбудсман е - обществен защитник, защитава правата на човека и основните свободи. Старае се жената, но няма тежестта на Мая Манолова.

4

Анонимен

преди 4 години

Вируса и извънредното положение не правят разлика между бързи, бавни, изрядни, неизрядни..., така че жената е права.

3

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

та метра не дава авзема мутра кръв повръща пари не връща

2

Анонимен

преди 4 години

Пращайте хората с бухалките!

1

Ха-хо-ха

преди 4 години

Каква е тази бе???? ахахаххаха