30

Колосални глупости!

преди 4 години

Аз съм пред прага на тоталния ГЛАД за мен, жена ми и децата ми! Какви бързи кредити е тресат тая? Аз съм пред прага да отнема човешки живот на тоя, който ми посегне да ми изключи електричество, вода или набавяне на храна за децата ми! Какви кредити бе ??!?!?!?!?!? п.п. Бензиностанция има до мен, че хващам интернет.

29

Тъпанар

преди 4 години

Ама на тия граждани им направете и отсрочка за социалните помощи и фалшивите ТЕЛК, да видите какво ще стане.

28

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

браво пост 30 точно кратко ясно а колкторите са мутри без мозъчни същества

27

Анонимен

преди 4 години

Западната демокрация и капитализма поробва хората чрез заеми и накрая фалити и ограбване.

26

J

преди 4 години

ХОРА, СПРЕТЕ ДА ТЕГЛИТЕ Т.НАР. "БЪРЗИ КРЕДИТИ" - ТОВА Е МЕКО КАЗАНО ОБИРДЖИЙСТВО !!!АКО ИМАТЕ КАПКА МОЗЪК В ГЛАВАТА СИ ПЛАТЕТЕ КАКВОТИ ИМАТЕ ДА ИМ ПЛАЩАТЕ И ЗАБРАВЕТЕ ЗА СЪЩЕСТВУВАНЕТО ИМ !ТЕЗИ, КОИТО ГИ ОТПУСКА, ВИ СМЪКВАТ КОЖИТЕ С ЛИХВИ, АКО ГИ ПРОСРОЧИТЕ, ЗНАМ ЛИ КАКВИ МЕТОДИ ИМАТ ЗА СЪБИРАНЕТО ИМ - С 2 ДУМИ ТОВА НЕ СА ХОРА, КАМО ЛЕ ТАКИВА С КОИТО ИСКАТЕ ДА СИ ИМАТЕ РАБОТА.ДА НЕ ГОВОРИМ ЧЕ В ЕДНА НОРМАЛНА ДЪРЖАВА, КОТО МИСЛИ ЗА ПОДЪННИЦИТЕ СИ, ТАКИВА "ФИРМИ" ТРЯБВА ДА СА ЗАБРАНЕНИ !

25

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

ДОКТОР БУДА колектор юда

24

Анонимен

преди 4 години

Молете се! Докато се молите, все така ще бъде! Светът принадлежи на наглите - поучете се от събирачите на бързи кредити и спрете да мрънкате!

23

Анонимен

преди 4 години

Ама като си купувахте Айфон 11 не ревахте нали? Да ви гледа цялото село какви сте гъзари.

22

Анонимен

преди 4 години

Бързи кредити взимат само баламите.

21

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

чси колекторите са престъпници мутри кожодери те кръв повръщат пари не връщат

20

До5

преди 4 години

Да де ,ама има фалиране от което никой не е застрахован. За това трябва да има фалит ,а не някакви незаконни пинизи от който са се отказали отдавна в цивилизацията защото при незаконното кантар няма и може да стане масово явление при тая корона..

19

Айфони, майбаси

преди 4 години

Кой дава 3 бона за телефон, това ми напомня за тия дето дават милиони за автомобил. С всяка изминала година губиш голям процент от покупката си и докато се осъзнаеш имаш няколко годишен телефон и автомобил, които са си изгубили стойността многократно. Прахосване на пари от безхаберни хорица.

18

преди 4 години

Никаква отсрочка...трябва да има шоу- събирачи на кредити да се сбиват и стрелят помежду си пред очите на длъжника кой да му вземе дълга.

17

врачка

преди 4 години

Виждам много бити и евани в територията между Румъния и Турция...иииии....роби...мноо роби

16

до до Сиса

преди 4 години

Много ми харесва този коментар, приемам го като своеобразен ***, за хора лишени от усещане за сарказъм или ирония Това пък е признак на ниска интелигентност.Нямам в предвид че ти или феновете ти сте простички, просто изказвам мнение!

15

Защо

преди 4 години

Банката се отказва да си търси парите ,а конектора се съгласява да ги търси ? Нали ако е имало начин банката е щяла да си вземе по законен начин парите ? Тези типове по незаконен начин ли ще ги събират ? И защо в България вместо да обявиш фалит трябва да обявяваш воина на някакви от който нищо не си взел ,а си бил продаден на тях ? То който няма пари и обещетение на който и да го продадат пак няма.

14

Анонимен.

преди 4 години

Ако искате да нямате проблем с фирмите за бързи кредити, просто не теглете заеми от тях. Иначе изтегленият заем трябва да се връща. Който е теглил такъв, се е съгласил с условията.

13

...

преди 4 години

До СисаТи нямаш право да се оплакваш, щото си взела телефон за 3 бона. Хората вземат пари за храна и лекарства а не за иззгъци като твоите. Дъщеря ти иска телефон за 3 бона - ми кат си ограничена си взела. И сега ще плащаш. Ти НЯМАШ ПРАВО да се оплакваш. Плащай.

12

...

преди 4 години

До Анонимен11Точно, че тарикатлъкът е в СГС и ЧСИ-тата. Сега ще видят те кон боб яде ли.

11

д-р Буда

преди 4 години

Няма отсрочки мотстрочки, Бюджет има да се пълни ей. На вас ви се струва майтап работа! Тръгнали *** да ми говорят! Да не мислите, че лесно издържам 1000 човека милионерчета. Тва само моите роднини и приятели говоря. А футболистчетата и за тях трябват самолети заплати. Трябва и за охрана да ме пазят от народа. Алчни хора ей! Всеки ми иска. Ето и на кметовете ходя давам лично, от моите дето съм си ги събрал тат ддсета застраховки и т.н. Ще говоря с Цецо, да засили подлушвателите!