50

Handel

преди 4 години

Кой да им я "даде"? Бързите кредити са раздадени от частни фирми и никой не може да им разпореди, независимо от това, че раздадените пари са получени като подарък - под формата помощ за бизнеса.

49

fact

преди 4 години

стрелба за 140 лева!браво,браво,браво.....стрелеца се издигна у фирмата-колектор!

48

Иван

преди 4 години

а да не забравяме най-голямата идиотия на хората теглещи бързи кредити - вземат един за да си купят нещо или да живеят, но после не могат да го плащат защото или не могат да намерят работа или са прекалено претециозни какво ще работят (тя кифлата иска манкюристка, не продавачка или чистака) и после вземат втори за да погасят първия, после трети да погасят 1-вия и 2-рия и така вземат докато могат и спрат всички да им дават

47

Анонимен

преди 4 години

Само да кажа, че фирмите за т. нар. бързи кредити ги има и в чужбина. Не е някакъва българска екзотика, даже лихвите са още по-безумно. Но и тук както и в България се ползват от едни и същи глупави хора за глупави покупки. Не теглете бързи кредити освен ако наистина нямате нижда от тях! Никакво извинение нямате ако сте ги взели за телефони, кола, ремонт, море...

46

Анонимен

преди 4 години

до 49 И аз съм така- купувам само ако имам парите. Е, един път ми се наложи да купя компютър на изплащане, щото на стария му се разказа играта внезапно и щото нямах и 5 лева у джоба образно казано...и от 700 лева ми излезе с лихвите 800. Нищо не е. Но да теглиш кредит или да вземеш на изплашане нещо което не ти е наложително толкова много, като например 1000 лева за телефон си е крeтения отвсякъде!

45

Анонимен

преди 4 години

Купувам вещ само ако имам парите и ако ми е нужна, никога не изплащам. Тези които си ипотекират къщите са *** и си заслужават съдбата. Моята кола не е скъпа, но ми върши работа да ме закара от точка А до точка Б и друга не ми е нужна. Тези които живеете да се фукате с вещите си/дрехите си сте ощетени духовно от природата и се опитвате да компенсирате и да се доказвате материално, което е достойно за съжаление. А сега ревете, че сте задлъжняли.

44

Киро Брейка

преди 4 години

То не бяха джуки, то не бяха, стойки, то не бяха айфончета, мускули от стероиди, то не беше силиконец...Сега ще ви видя къде ще ходите, като мама и тате и те огладнеят и няма кой да ви храни, мързеливите изнежени некадърни пърдялници!

43

От къв зор

преди 4 години

Хора, които теглят бързи кредити са с изключително ниска или липсваща финансова култура. Въртят се като хамстер в колело и не могат да се измъкнат от това да дължат пари на някой. Такива управия нямат.

42

Анонимен

преди 4 години

ами правете като нас ромите бе прости българи!на вик дължа повече от 5 000 лв.на чез дължа 10 000 лв.на банката 100 000 лв.на теленор 8 000 лв.дългове,дългове продължавам да трупам и никой не може да ме пипне,защото съм прехвърлил всичко срещу 50 лв.на психичнобеолен клошар от махалата.нека ми е зле!

41

Анонимен

преди 4 години

а защото няма смисъл от тоя телефон за мен. Имам компютър у нас..купил съм си го за 1500 лева- склръндза ли съм? Мълчат!

40

читател

преди 4 години

купувахме нови телефончета, нови колички, ходихме на море, на екскурзия в чужбина,а сега няма да плащаме...а кой ще плати?

39

Анонимен

преди 4 години

На няколко пъти съм сядал ей така сред авери в заведение и ми се е налагало да говоря по моя телефон който е марка теленор за 40 лева и ако щете вярвайте поне 5 пъти са ми казвали: А бе брат, що се излагаш с този телефон, вземи нещо по- добро? Поне получаваш хубава заплата, можеш да си го позволиш.Нямам думи...... Казвам им на такива: Брачед, аз телефона ми трябва да се обаждам по него и да ме търсят по него. И не е защото съм скръндза да дам 1000 лева за телефон,

38

Анонимен

преди 4 години

Тая каква и е работата да предава думите на молещите ли?За какво взима заплата?Колко такива излишни длъжности има измислени на които плащаме заплати от данъците си?Това е един клапан за изпускане на парата и кой знае каква заплата взима.За нея криза няма!!!!И тая е като оная Мая,само лае и нищо не се случва.

37

Анонимен

преди 4 години

до 22 АйфониАми кой ги дава тия 1000 лева за телефон...тоя дето няма грам акъл у кухата си чутура и комплексите му взимат връх, когато седне някъде на обществено място и другите вадят скъпи телефони, а той го е срам да си изкара телефона за 50 лева и търчи в магазина да си купи телефон на изплащане за 1000 лева...било по 30 лева само на месец, а с лихвите стават 50 лева. И накрая телефона му излиза не 1000 а 1200 лева, ама има Айфооон комплексирания цървуляк! Къде с него ще се мериш, бе?

36

Анонимен

преди 4 години

Какви бързи кредити бе, дай на хората по една минимална заплата като в белите страни, скръндзo.

35

Анонимен

преди 4 години

Даваме я,....

34

Анонимен

преди 4 години

А га ревахте за пари ви ги дадоха,нали? Е сега ще връщате, да сте си правили сметката и да не сте теглили!

33

Дам

преди 4 години

Мяза на евтина комсомолска секретарка. Простоватия човек как си му е изписано на мутрата, че е такъв....

32

Анонимен

преди 4 години

Ми какво друго да кажа, ви кажа, вие си знаете:))): СМърт на ГЕРБ! АМин! Фирмите з абързи кредити процъфтели по време на "Ерата Борисов" са си чисти еманации на ранният Борисов от "ИПОН";))) Бухалкане на населението;))) Въпросът е, че населението е едно такова от... 90%;)))

31

Анонимен

преди 4 години

Ковачева е НДСВ и ГЕРП калинка от фалиралото правителство на Борисов 1.