50

..

преди 4 години

Служителите на КОЛЕКТОРСКАТА фирма били там, после дошли служители от фирмата за БЪРЗИ КРЕДИТИ и после служителите на ДВЕТЕ КОЛЕКТОРСКИ фирми се сбили.Ама защо да има значение какво е писано в статията няколко реда по-горе, важното е да се напише още...

49

Анонимен

преди 4 години

Софийските "коректори" как са минали през КПП-то, подали ли са декларация ? имат ли служебна бележка от "работодателя", изобщо водят ли се на "трудов" договор. Защо не се направи справка - иначе какъм е смисъла от всичките декларации и документи

48

Анонимен

преди 4 години

Длъжника ще го канят и черпят цяла година, само да разказва веселата случка.

47

Анонимен

преди 4 години

Сигурно става дума за жена, със сигурност не е за 120 лева

46

ХобоТ

преди 4 години

100% ковид19 е виновен за сбиването .Вече всичко се приписва на вируса

45

Анонимен

преди 4 години

Ей, Биби им даде милиони през ББРто, тея за 140лв ще се изтрепат, т ц тц тц

44

Спокоен

преди 4 години

Ей, не скачайте така на хората, които стигат до бързи кредити. Не им знаете проблемите. Здрав, прав, работещ мъж в провинцията получава 600 лева НЕТО заплата. Не пуши, не пие, живее скотски със съмейството си. Нооо, майка му пада и си чупи тазобедрена става. И първи са рекетьорите в болницата - или носиш 6 000 лева, или *** пуква! Ама човека вече изплаща жилище.Нов кредит йок! Кой няма да се продаде и дявола за да спаси майка си !!! И се завърта в спиралата.

43

Олд

преди 4 години

Винте на какви фирми дава милиони чичо Скрудж(марродиев).

42

Анонимен

преди 4 години

По време на извънредно положение, в 21 век, в ЕВРОПА, се случва това нещо? Как да си плати човекът кредита ако принудително е останал без работа? Кой допуска това, да не сме в праисторическа мутренска ера? За тези сега поне 5000 лв и затвор ясно че няма да има ама поне общественополезен труд за борба с КОВИД а??

41

Анонимен

преди 4 години

Тия от софийската фирма кефят:София- Средец е 380 км. 760 км общо с връщането. Като сложим и километрите в двата града където са минавали...800 км са изминали . Така...ако имат автомобил да гори 7 на 100, то 60 литра за гориво са дали по 2 лева..120 лева. Стреляли са за 20 лева печалба на фирмата, но като сложиш надника на 2-та служителя по 50 лева за деня...значи са стреляли за набълбуване на фирмата си с 80 лева . Честито!Няма такива тъпанарииии!)))))

40

Гларус

преди 4 години

Софиянци винаги идват с патрон в цевта щом става дума за района на Трите ленти...

39

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 13Да но и да се забранят фирмите за кредити. Да се забрани и продаването на дълг (или взимания, не съм сигурен как се казва). Нали ония, дето отпускат пари ни събират личните данни, проучват ни. Те много добре знаят, кой ще си върне дължимото и кой не. Щом са дали, на онзи, който знаят, че няма да се издължи, да пият една студена вода. Следващия път ще са по-умни!

38

Коджабашев

преди 4 години

Оръжие или да имат само действащи служители на МВР и никой друг- или да имат право и всички ,здрави и имотни граждани с мин. средно образование и чисто съдебно минало.Така разни лихвари да ходят надрусани(само надрусан или психопат би стрелял по-човек в подобна ситуация) и запасани с пищовни като ОПГ-та не върви ,че те за 23 лв чувек убиват бре....

37

MaйMyнaтa

преди 4 години

Хохооо, нема такъв цирк за нищо на светот

36

От Германия

преди 4 години

Служителите на" Свети Георги "в действие...:)

35

Анонимен

преди 4 години

4 мозъчни клетки се срещнали в Средец

34

Анонимен

преди 4 години

двама се карат трети печели.

33

stiling

преди 4 години

Цялата работа че има много българи дето взимат пари назаем независимо от какво, банка, приятели, фирми за бързи кредити да си свършат работа с идеята да не ги върнат и да минат тънко като истински тарикати, което само по себеси не е правилно. Има и хора разбира се които не могат да ги върнат но взимат и те. Затова се навъдиха колекторски фирми и ги има по цял свят. Иначе ако ги няма въобще най-вероятно никой няма да дава кредити и на добросъвестните платци и ще стане анархия!

32

Анонимен

преди 4 години

Сега всеки иска да е на мястото на длъжника. Човека се изкефил на макс, че е станал свидел

31

Анонимен

преди 4 години

"на тия горивото им е повече от 140 лв до Ямболско..."Да ама боя за говедата е безценен