90

4epa

преди 4 години

75 000 0000 лева ИМ ДАДОХА НА ТЕЗИ ФИРМИ ОТ ПАРИТЕ НА ВСИ4КИ НАС -А ТЕ СЕ БИЯТ ЗА 140 лв !!!!!!!!

89

Анонимен

преди 4 години

Тези колекторски фирми са пълни *** абсолютни лешояди За съжаление това са легалните лихвари в нашата държава

88

Хахахахахахахаха

преди 4 години

Две колекторски фирми да се сбият за длъжник!!!Уникално падение!!!

87

Видими резултати

преди 4 години

Мууутрите толкова изгладняха в Боковия стабилен евроатлантически рай че взеха да се стрелят за 140 лева. ХАХАХАХА, да се бяха изтрепали поне, а те "снайперисти", разбираш ли.ХАХАХАХАХА.

86

Днес студентките,

преди 4 години

които се котират и като жрици от занаята, не се бият за синове на академици и министри.Тези ергени вече не са принцовете на България,отидоха на трето място в класацията за топ-съпрузи.На второ място са футболистите.През 90-те години най-желани бяха главатарите на мутрите, но тях ги изпозастреляха.Сега най-яростна е борбата за синчетата на милионерите.Вижте какво става по дискотеките, моми се бият до кръв.На този фон боят на събирачите на дългове от колекторски фирми е дребна махленска свада.

85

Катастрофа

преди 4 години

Катастрофа !!!! Ужас !!!!

84

Глад и Мизерия

преди 4 години

Глад и Мизерия щом колекторите се бият вече по между си. !!! Катастрофата е пълна !!!!

83

Анонимен

преди 4 години

Скарали са се кой да одере последната кожа на длъжника.

82

Диабло

преди 4 години

Нашият премиер дали ще живее вечно ? Аз лично мисля, че не. Не познавам някой, който да живее вечно. Премиере, дали ти минава през ума какво те очаква след смъртта, при всичката помия с която заля България ? Може би нищо, може би еднаквост за всички... тъмнина ? А може би друго... например възмездие. Годините вървят ли вървят, а този въпрос все повече ще се уляга в съзнанието. Примката на неизвестното ще стяга повече и по - силно, защото ще се сетите най - после, но късно, а възмездие ИМА

81

Чопи

преди 4 години

Бойко, докога ще позволяваш на тия мутрагени да дават "бързи кредити" и после да тормозят бедните Българи, които се затрудняват финансово ? Бойко, колко ти плащат да не ги закачаш тия ? Питам за един приятел.

80

ПроСоТо

преди 4 години

До графинябутанскине само в северозападна България е така,уважаеми!НАВСЯКЪДЕ тертипа е един и същ:-МУТРИ "коландрисват" "бързите кредити",а разни БИЯЧИ и КРИМИНАЛНИ елементи са им "събирачите на дългове"...."Мейд ин Булгария"..

79

Анонимен

преди 4 години

от. гл. шеф на тайно разузнаване. вписваме на всички. полицията каза на други колеги че майкаму на румен като умряла щелиса да мъчат румен. и убият. елате цялата полиция да биете румен. с вас полицията е свършено. всичко заснето е за вас в нас. срамота за вас с тези лъжи и [ рушвети ]

78

ВЕСЕЛБА!

преди 4 години

Е трябва да се опрости кредита, и няма проблеми!Някой имал бол пари - дал ги, ха ха ха ...

77

графинябутански

преди 4 години

в северозападнаБЪЛГАРИЯ колектори са ГЛАВЕСТИЯ АНГЕЛ ПОПОВ АНАТОЛИ МИТКОВ КУЛТУРИСТА ЦВЕТОМИР ЦЕНОВ КВИЦ братята ДИМИТЪР И ВЪРБАН мишките

76

SS

преди 4 години

Това трябва да ви говори в каква държава живеем.Демокрация ли? Тя е за вас баламите.За нас са ПАРИТЕ!Едни абдали вярват в демокрацията,други в силата на финикийските знаци.А ТЕ СА ВСЕМОГЪЩИ!

75

Анонимен

преди 4 години

Някви де били се били сбили...

74

консултант

преди 4 години

Хората , които дават кредити не успяват ли да предвидят кои хора могат да си плащат кредита. Дават кредити и после ти пращат каубои с оръжие.

73

БАЧКАТОР

преди 4 години

А ГЕРБ иска да уреди всеки от нас с безлихвено кредитче... Айде мерси неадекватни тарикати!

72

Слон

преди 4 години

Добра новина,но за съжеление няма пострадали,а са задържани само двама служители на едната фирма.Всички са нарушили най-малко противоепидемичните мерки.

71

ПроСоТо

преди 4 години

"Чикаго,Илиноис..1912-та"..