70

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

1млн БЪЛГАРИ са на кредити и като не могат си обслужат кредита ги посещават ей такива ниско чели анаболи мутри колектори а му тра кръв повръща пари не връща

69

Далаверов

преди 4 години

Е как няма да се бият. В извънредно положение за всички лекари се отпускат допълнителни 6 милиона, а за колекторски фирми, минимум 75 за които се знае. Според вас по елементарна логика, скоро дали ще има кой да ни лекува, или ще има кой да ни стреля за последните стотинки?!?

68

Питам се

преди 4 години

Дали събирачите на дължими пари от колекторските фирми не получават някакъв процент от това, което успеят да съберат?За снахите на академиците не се учудвам. Всички помним такива моми от студентското си време. Във всеки факултет имаше по някоя студентка, която можеше да направи конкуренция на всяка жрица на онзи занаят. Главната им цел беше не дипломата, а омъжването. Синовете на академиците и на големци от правителството бяха най-желаната от тях плячка. Та няма да се бият за жилищна площ ли?

67

Смешник

преди 4 години

Лихварството стана бърз кредит който ти го рекламират навсякаде по всяко време.

66

Анонимен

преди 4 години

Добре че са тия " симпатяги" от колекторските 2 фирми , че в тези врмена на изолация да ни разсмиват и оправят настроението. Браво, момчета! Чест и почитания!

65

Пояснение

преди 4 години

До Анонимен 69На мястото на *** и *** бях написал прякорите на две от нискочелите, става въпрос за два вида гумени обувки, ама редактора ги е приел за мръсни думи. Ами как мога да напиша, че от някой магазин съм си взел чудесни гумени обувки подходящи за земеделски труд. Земеделският труд ни изхранва всички, свят без земеделци ще загине по-бързо от свят без лекари! Не може, оръдията им на труда да бъдат третирани по такъв начин!

64

Анонимен

преди 4 години

Еееее...такова нещо и най-гениалните режисьори не могат да измислят!Да се направи филм веднага по действителен случай! Ще стане номер едно в класацията на IMDb за годината! )))

63

Не е само боят между

преди 4 години

снаха и свекърва пред месарница, за жилищна площ в семейството на академик.Друг академик навремето живееше в голям апартамент в сграда срещу Софийския университет. Имаше трима синове. И трите снахи се бяха заинатили да не излизат от този апартамент и войната между трите беше също част от клюките на София. Горкият свекър май от това се поболя и си отиде огорчен от този свят. Единият от синовете му след 1990 г. беше лидер на партия.Все битки за имане, създадено от друг човек. Пуста алчност ...

62

Анонимен

преди 4 години

Явно са се активизирали, предвид предстоящата криза. На мен за 4 дена ми звъняха 2 пъти. Става въпрос за 15 лева и то такси към погасен преди година кредит. Викат ми господине направихте ли плащане. Пък аз им викам че техните 15 лева са ми последна грижа. Ама може да пратят някой да ме ощъка за 15 кинта хахах

61

Предложение

преди 4 години

Плащам дължимото, ако човека лично ми разкаже и опише веселбата

60

Анонимен

преди 4 години

Скоро и при вас!

59

Лешоядите

преди 4 години

се бият за мършата!А казват,че били на изчезване?!

58

Анонимен

преди 4 години

до 62 Напротив- умният е длъжника, който не се е намесил в свадата, а гледа сеир отстрани! ))))

57

Анонимен

преди 4 години

Откога служителите на колекторски фирми изпълняват служебните си задължения въоръжени?!

56

Анонимен

преди 4 години

Приказката " Ако двама се карат, виновен е по-умния", тука не намира приложение и смисъл

55

Ха ха ха

преди 4 години

Спорът е бил кой да вземе парите на длъжника.Помните ли софийската клюка от времето на късния соц, когато жената и снахата на един от академиците от БАН се бяха сбили пред месарницата до входа на жилището им? Тогава спорът бил за някои помещения от къщата. Снахата имала претенции, но къщата била от тъста на академика и наследство на жена му.Неволно направих паралел между двете случки, защото синът на академика стана професор и беше преподавател на моето дете. Все бой от алчност за чуждо имане.

54

Анонимен

преди 4 години

Айде сега лиценза и на двете фирми...

53

Анонимен

преди 4 години

И после нямало добри новини!?

52

Анонимен

преди 4 години

до 55 Ква весела случка- от това може да стане филм за Оскар, бе .... Аз умрях от смях!

51

MaйMyнaтa

преди 4 години

И не им смятайте горивото, щот тея кестени са обиколили поне 50-се адреса