34

???

преди 4 години

тел. 112 лекува най-добре!Стойте си в мишите дупки и не се пречкайте на здравната система!

33

МАСКАТА

преди 4 години

До АнонименНяма, вируса хваща от всякъде, симптомите са всякакви, домашните животни се разболяват, може да го хванещ от хладилника, чрез интернета минава, влиза в очите ти през екрана и от там умираш в АЦКИ МЪКИ. Пробива се историята и се чудят на къде да я завъртят, но народа е *** на фасул и всичко минава, стига да го тръбиш достатъчно ;)

32

Киро

преди 4 години

Този човек, ако е казал тези глупости, да отговори защо откровено лъже. Как ще вкарваш здрави хора в болница, разбира се, че само случаи с усложнения и то тежки са за болница. Отделно какви глупости говори този за 28 дни, това са най-редките и тежки случаи. По неговата логика, от къде се взеха в Германия 68000 преболедувале, като преди 4 седмици имаше 4600 доказани случая. В Испания 65000 преди 4 седмици 6500. Айде да не лъжем и да не насаждаме паника, 1% от заболелите са за болница.

31

?

преди 4 години

И защо докато имаше по-малко на брой заразени не ги приемахте в болница, за да може подобно на Домуса и депутатите, да се излекуват за 5 дни без усложнения, вместо сега като тепърва започват да се увеличават заразените да ги прибирате направо в интензивни отделения за по 2-3 седмици на апаратна вентилация, защото сте ги лекували по телефона до необратимо влошаване?

30

Смях

преди 4 години

Ама наистина ли? Сетихте се, че лечение по телефона е като да хвърляш боб?

29

Анонимен

преди 4 години

До сега ни обясняваха, че вирусът е тежък, за това разстоянието трябва да е около 2 метра. За да може вирусът от устата да падне надолу. Сега изведнъж взе да ВИТАЕ във въздуха на София. И естествено очакваме мор след поредните 10 дни

28

и

преди 4 години

До ГЛАС В ПУСТИНЯДа, този вариант със стойте си вкъщи и чакайте няма да стане. Още от началото ми се виждаше странен този метод. Което обаче значи, че много повече хора ще трябва да влязат в болница. Докато има места ще ни приемат, ама после......

27

до 23

преди 4 години

Странно, в Ирландия плащат наОПЛ по 30 паунда за консултация по телефона

26

от Китай

преди 4 години

Правителството едимодушно удобри водещия Китайски опит:"Тези, които не cи пpизнават, че имат температура, са врагове на народа!"Ако излизаш, ще ти счупим краката, ако протестираш ще ти избием зъбите!"Тестовете не лекуват,само куршума лекува заразените!""Да не оставим нито един трудещ се да умре без лекарска помощ!"

25

Анонимен

преди 4 години

има ли ден в който да се кажат едни и същи симптоми или период на заболяването. Уж беше 14 дни, после да ама 21, сега 28.

24

Анонимен

преди 4 години

Айдеее, Тонката пак се е активизирал. Не че ми пречи, той е един такъв забавен персонаж, с добре полиран мозък, но затова пък хипер-активен. Тегаво ми става, обаче, от плюсовете, които му слагат, вижда ми се безнадеждна цялата работа...

23

До Анонимен 23

преди 4 години

ОЛП дават Хипократова, а не хипокритова клетва. Ако разбираш разликата между двете.

22

ГЛАС В ПУСТИНЯ

преди 4 години

Браво на проф. Балтов, че най-после изкара на показ най-бруталната страна на борбата с Ковид у нас - хората да бъдат оставяни да лекуват пневмония в домашни условия с Парацетамол! Това е престъпление при положение, че има леглова база, а както се оказва и 16000 дози Хлорохин. Поне хлорохин да им беше давано!Пък и всеки пулмолог ще ви каже, че една пневмония изпусне ли се, поне тежко се оправя!Дано само да не е ГЛАС В ПУСТИНЯ. У нас генералите решават, не специалистите!

21

Анонимен

преди 4 години

Да, за 3 лв няма как да стане. Търговията не върви. GP-то на майка ми ги събираше в кутия от обувки поставена на бюрото му.

20

не разбрал

преди 4 години

Е нали първо казахте да си стоим в къщи и само по телефона с ГП-то да говорим, да не ходим на преглед, освен ако не сме пред умирачка? Сега пак ние сме виновни, че ви спазвахме указанията?

19

Анонимен

преди 4 години

28 дни изисквало лечението. А как така Домусчиев се излекува за 3 дни?

18

До 1111

преди 4 години

ОПЛ не си знаят интереса. Няма как да им изпратя таксата от 3 лв по телефона... А и проф. д-р Медикус Хуманоидов няма да си получи хонорара от минимум 120 лв за консултация по телефона.

17

Интересът

преди 4 години

на проф. Балтов и всички медици е очевиден. Натискът върху болничната система трябва да бъде минимизиран, дори наномизиран - не защото болниците не разполагат с легла, а тъкмо защото 53000 легла може да бъдат заети изключително от заразени с коронавирус средно- и тежкоболни пациенти. Виждаме, че системата забуксува с 300 хоспитализирани. Можем да си представим какво ще се случи, ако бройката нарасне на 3000 или, не дай си боже, 30 000. Гледали сме достатъчно постапокалиптични филми...

16

Тонката

преди 4 години

Бойко каза СТОП на коронавируса и бежанците за България:):):)Разни дърти свекърви и техните началници всячески му пречат,но той успя:):):):)Народа е с него и на Парламентарните 2021 пак ще го подкрепим:):):

15

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен - Нищо няма да ви стане от 5-7 дни антибиотик!Да! Точно така. Подкрепям! Дори е абсолютно сигурно и това, че няма да ви помогне при вирусна инфекция.Парацетамолопиещите ще оглушеят. Но това е в един следващ момент, не веднага. Ама няма проблем. Поне на мен ми се струва, че няма...