209

Митев

преди 4 години

"Към 1 януари 2020 г. от общо 116 865 сгради на здравни заведения в Русия 16 360 (14 на сто) са били в аварийно състояние, пише "Московский комсомолец", като се позовава на Сметната палата на Русия.По нейни данни в 35 618 от руските болници, поликлиники и медицински пунктове (30,5 на сто) няма водопровод, в 60 899 (52,1 процента) липсва топла вода, в 48 033 (41,1 на сто) " Да се коментира ли повече? Що за болници са това?

208

до пияница мистик

преди 4 години

да вземеш да ни разкажеш как така пък в най богатата страна САЩ 18 милиона от населението и, подчертавам населението и, не разни пришълци живеят на купонна система, тотално изпаднали.....що бе, бали бяха неограничени възможностите.

207

до пияница мистик

преди 4 години

ясен си колко пари имаш, дремеш тук да избиваш комплекси, дреме им на рашките за един бг цървууул като теб,който уж не се интересува от русия путин и руснаците а само това дебне да зърне из сайтовете.

206

Бедна държава

преди 4 години

Руснаците са в платен домашен отпуск .....ПЛАТЕН!!!!Здравеопазването им е безплатно...БЕЗПЛАТНО!!!Бедна държава бе....БЕДНА!!

205

Анонимен

преди 4 години

Защо този сайт винаги кога става дума за Русия цитира само либералните еврейски издания като (Не)зависимая газета и (Свободная) преса.Това ли ви е обективната журналистика бре То бива бива жидовск@ медийна пропаганда,ама вашето идва в повече на читателите.

204

До пияница мистик

преди 4 години

Прав си ако Кубрат Пулев ми дължи много пари, може и да не ми ги върне .Само че после бих го пратил да си ги харчи при Св. Петър. И не ми казвай че има недосегаеми хора !

203

Анонимен

преди 4 години

Изобщо не ме интересуват ***. За тех е важно само да има люцион за пиене.

202

До Авторката

преди 4 години

Защо си цензурираш името ?Срам ли те е от него ?

201

До Авторката

преди 4 години

***. Разкажи как властите в Ню Йорк се справят с корона вируса ?И дали мерките които взимат за справяне с епидемията са по-ефективни от тези в Русия ?

200

пияница мистик

преди 4 години

До Холивудски мечтиСтава това, че нищо няма да върнат на никой, защото са най-силните на света. Ако Кубрат Пулев ти дължи пари, ще идеш ли да му чупиш стойки да си ги вземеш? Който има най-голямата бухалка не дължи на никой нищо. Който има да взима, да ходи да си ги поиска от Тръмп....Мухахахахахахаха :)))

199

пияница мистик

преди 4 години

До 326НИкаква злоба нямам към тези изпадняци. А рускините вързват на всеки с пари, а аз имам. Даже си имах любимка рускиня - ВИП ескорт. Казва се Силвия. Просто се кефя, че са много зле , а самочувствието им е че са някакъв фактор, а не се видят какви нещастници са. По-големи нещастници от тях са само нашите съветски п0дл0ги и ***. А за комуналките скоро пуснаха статия, че все още така си живеят в Санкт Петербург, потърсете, от преди месец е. И не са руснаци, съветски крепостници са

198

Анонимен

преди 4 години

До ТИ ДА ВИДИШ!Като видяха зора ,не месец ами и 2 даже ще стоят по домовете. Защото просто не знаят какво става и какво да правят...

197

Холивудски мечти

преди 4 години

Не гледайте в чуждото канче. По-добре кажете какво става с няколко трилионният дълг на любимата ви Юесей ?!Колко още трилиони ще набъбне след кризата ?!И как смятате да продължава това натрупване ?!

196

Анонимен

преди 4 години

Както беше написал един читател под друга статия. Единствено е сигурно,че нищо не е сигурно в живота. Затова сега някои хора реват ,че не им се позволява да работят. Но това е реалният живот...

195

Прасе с каска

преди 4 години

Като гледам изобщо не ви е срам да продължавате с политическата помия.Ами то така е със свините, обичат до ушите да са в ла....на.

194

ТИ ДА ВИДИШ!

преди 4 години

НЕ ВИ РАЗБИРАМ ТЪПИТЕ КОМЕНТАРИ ЗА "ГОРКАТА" РУСИЯ, НО МИ ОБЕСНЕТЕ КОЯ "СКАПАНА, ЗАГИВАЩА, ПОТЪВАЩА" СТРАНА МОЖЕ ДА СИ ПОЗВОЛИ ЛУКСА ДА ОСВОБОДИ ЦЯЛЛОТО СИ РАБОТНО НАСЕЛЕНИЕ В ПЛАТЕНА ОТПУСКА ЗА ЕДИН МЕСЕЦ. ПИТАМ, САМО ПИТАМ РАЗБИРАЧЧИТЕ! НЕ ЧЕ ОЧАКВАМ СМИСЛЛЕНИ ОТГОВОРА ОТ ЗЛООБАРИ!

193

???

преди 4 години

До 322Ти сериозно ли говориш за туристически сезон, когато подтемата е медицински сгради и снабденост с водопровод и централно парно? Нищо ли не схвана?

192

Анонимен

преди 4 години

Съветска или руска икономика? Разберете се помежду си!Разчети според цената на нефта се правят навсякъде, в България също. За Русия има разчети и за долна граница на цената на нефта и доколкото знам е 19$ за барел.

191

Анонимен

преди 4 години

Който не е разбрал. България се връща по стандарт на живот в 1992 година. В най-добрия случай.

190

До 324

преди 4 години

Пишеш за неща от преди повече от 30 години и то невярно. Някаква злоба има в теб. Да не би защото си единственият, на който рускините по морето отказват?