309

Вай вай

преди 4 години

Какво сте тръгнали да сръвнявате ябълки с джанки.Не гледай кърса какъв е а какво можеш да си купиш с парите дето взимаш.В света има един измерител и той е БВП по покупателна способност.В Русия е 30000долара на човек а у нас 18000.Т.Е. средния руснак живее 1.8 пъти по добре от нас.Да там имат 120 милиардера а тук само Дидко-прасенцето на Боко.Но руската икономика е почти автономна и много по малко ще пострада от глобалната криза.Такива като нас дето нямаме производство а само на услуги ще страдам

308

Анонимен

преди 4 години

До антизападопоклонникРазчитам на данните изнесени от вицепремиера на Руската Федерация :)))То така можем цял ден да се лъжем - в България също заплатата на която се осигуряват и парата която получават хората се различава, тъй че пак се запазва разликата :))))))Нови блокове. Аз последно бях в Русия 2014. Преди това съм ходил още няколко пъти. Достатъчно съм видял, мисля.

307

антизападопоклонник

преди 4 години

много нови жилищни блокове. То и в България има доста нови блокове в градовете над 100хил., ама такива в България останаха само 6 на брой.

306

антизападопоклонник

преди 4 години

До анонимен 325,Как точно разбра, че тяхната средна заплата е по-ниска от нашата минимална? Друго- повечето информация в нета е манипулации. Трето- самите руснаци, без да крият, заявяват, че реалната им заплата няма нищо общо с тази, по която им се отичтат данъците! повечето им села и малки градчета, особено по-насевер замират- да, ама поразгледай малко снимки на руски градове с население от 100хил.д. нагоре! Учудващо е , че във почти всички такива, като изключим тези много на север, има...

305

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 324"Заплатите им са едно към едно с големите областни градове в България ! В москва обаче са по високи!"Но иначе средната е по-ниска от нашата минимална. Колко точно са зле хората извън въпросните градове, за да се върже сметката?

304

Анонимен

преди 4 години

Заплатите им са едно към едно с големите областни градове в България ! В москва обаче са по високи !

303

Анонимен

преди 4 години

316 Докарай го от щатите де !

302

Анонимен

преди 4 години

До Лошото за руснаците"но те помнят войната"Човек, направо ме уби с това."а и ще ги топли мисълта, че не само те ще живеят по-лошо, но и останалия свят"Очаква се последните остатъци на бюджета на РФ да отидат за командировки на екипите на държавната телевизия до гетата на по-големите градове в света.

301

Лошото за руснаците

преди 4 години

е,че цените на енергоносителите(основно перо на износа)падат.Въпреки,че Русияси е самодостатъчна в икономическо отношение,намалените постъпления иасиметрията в усвояването им(голямо производство на военна техника) ще окажатвъздействие на обикновения руснак.Но те помнят войната и са свикнали.А и ще гитопли мисълта,че не само те ще живеят по-лошо,но и останалият свят.

300

хохол

преди 4 години

Въй въй въй

299

Зозо

преди 4 години

Новини гледате ли? В Рушията днес 1000 нови болни. И то официално, значи реално ........................

298

Анонимен

преди 4 години

От 452 коментара видими 317. Останалите 135 коментараса умрелите от тролен вирус

297

Анонимен

преди 4 години

Но пропускаш, че в САЩ бензина е 88 остана, само полицейските коли са с 96 остана. И друго там няма стандарт Евро за чистота на въздуха. Вечер по улиците и булевардите може да се отровиш от бензинови пари както бе у нас в края на комунизма.

296

Дани

преди 4 години

Вчера сравних цените на бензина в сащ и русия.в сащ е 2.30 до 2.36 долара за галон по различните щати,или под 1 лев за литър.В русия 1.15 лева за литър.При това в сащ в цената на горивата е включена т.н.винетна такса.У нас горивата са скъпи основно поради монопола на руския производител

295

Ю кортес

преди 4 години

230 евро средна заплата в русия е значително по малко дори от минималната работна заплата в България.

294

Анонимен

преди 4 години

До До реалнияНали довчера украинците бяха руснаци? Сещаш ли се, когато имаше някакви амбиции за Източна Украйна (там дето рашките се бият с нелегални военни формирования)? Утре да не се окаже че и Крим е украински ако положението се скофти по някаква причина?

293

До реалния

преди 4 години

Това са украинци

292

Тонка

преди 4 години

Те идват тук да живеят А не да работят. Колко руснаци познаваш дето работят тук ?Не ги бъркай с Украинци . Молвдовци и други пропаднали републики.

291

Реалност

преди 4 години

Великата руска заплата е по-ниска от на чистачка в български хотел.За това вече масово чистачките в Слънчев Бряг и Златните са рускини.

290

Тонката

преди 4 години

Аз знам,че никой,нито от Европа нито от САЩ нито откъдето и да било не се натиска да ходи да емигрира в Русия:):):):)Руснаците обаче обратно,само в България за последните години се довлекоха 250 000 "братушки":):):):)Оттам вече всеки да си прави сметката:):):)Корни да не е глупава да си прати Рафито в САЩ,а не в Русия?:):):)А президеншата?:):):):)