229

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 270Европа се опита да цивилизова Раша, но Путин успешно съботира тоя опит. Хвала на Джуджето, иначе не се знаеше как щеше да гръмне тая бомба ако Раша се беше намърдала в ЕС. Джуджи спаси Европа от Раша, и трябва паметник да му се вдигне във всяка европейска столица!

228

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Там е и цялата Менделеева таблица"Другарю, защо в Русия цари мизерия при налична цялата Менделеева таблица. България няма нищо и минималната ни заплата е по-висока от СРЕДНАТА в Русия. Как така другарю?

227

Анонимен

преди 4 години

каква криза имаше 2014?!?! Абсолютно негодно, тоталитарно-кагебистко управление. Жалко за обникновенните руснаци! Горките хора! Вода да газиш и жаден да ходиш! Аз мисля, че една наистина демократична Русия би била прекрасна държава и наш истински съюзник. Жалко!

226

noFreeman

преди 4 години

хахаха мечтайте си да експлоадира... тия толкова са подготвени, че ще преживеят и 5 годишна криза... пишете за смехотворните икономики на ЕС... печатане на хартийки и даване в заем... умишлена криза с цел взимане на спестяванията и раздаване наново на кредити... тва капитализъм бе!

225

Анонимен

преди 4 години

До До 295 и другите....И ние се радваме че живееш в Русия. Може ли да кажеш в кой град живееш и в момента колко ти е заплатата и колко наема?

224

Икономиката на САЩ

преди 4 години

Бойлер който вече е гръмнал !Пример : Държавният дълг.

223

Анонимен

преди 4 години

Абе Русия я оставете,сорошки проскубани мишлета такива.Там е и голямата тояга,там е и цялата Менделеева таблица.Само гледайте как пред очите ви експлодира любимият ви евроатлантически нужник.А нужник кога експлодира,всичко наоколо става кафяво и лошо миришещо.

222

До 295 и другите....

преди 4 години

Живея в Русия и се радвам, че не съм си у нас , нито пък из Европа.

221

Анонимен

преди 4 години

време е да се въведе купонна система като в щатитенищо срамно нямаи ние си спомняме купонната системаама след това работите се оправихасамо че не знам ак ще стане като държавата няма нищо нейно - тоест народа девсичко е в частни ръцевижте швеция германия дания финландия че държавата държи всички важни секториу нас български банки няма дажетръгнали да ми *** за русия - те и в унгаиря имаше едни такива соропитеци ама орбан им заби страхотен шут

220

Анонимен

преди 4 години

Радвайте се, че не живеете в момента там...

219

Анонимен

преди 4 години

Русия и икономика? Разсмяхте ме :)

218

Анонимен

преди 4 години

Абе Русия може и парен локомотив да е,ама България в момента е един магарешки впряг с едно окуцяло магаре отпред.

217

Калеко Алеко

преди 4 години

Че каква е връзката на раССия със световната икономика, тя си е самодостатъчна, поне дотолкова доколкото нейната бензинова икономика се измерва с доларите и еврата в касичката на бензиноколонката и ... само "братушките" да се молят да не бада цената на бензина, но пък техния парен локомотив може да кара и на дървени въглища ... !!!

216

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 310Какво си се загрижил ние за какво сме се загрижили?

215

Анонимен

преди 4 години

Как сте се загрижили за Русия. Всяко дете знае че Русия отдавна няма грижи, защото има военна мощ, енергийна мощ и дисциплина. Европа няма военна мощ, зависима е от руските горива и всеки си прави каквото си иска! Кой е с парен локомотив?

214

Анонимен

преди 4 години

До ХихиОоо, да. Това е нещото, което ги обединява: неграмотността (писмена и идейна).

213

Анонимен

преди 4 години

До 347Б Българските болници навсякъде има вода (и топла и студена) и канализация, както и има модерни апарати за диагностика, а университетските ни клиники и големи мед центрове са оборудвани по световен стандарт. Да не говорим за частните.

212

Анонимен

преди 4 години

Разбира се въобще не прочетох тази пумия,след като видях коя е"журналистката",която е публикувала тези драсканици и източниците,които е ползвала.Въпреки това много ми се ще тази журналистическа *** да каже как се справят с кризата примерно в Ню Йорк и Лондон.И най-вече да спомене какво се случва пред бюрата по труда у нас и преди всичко в прехвалената София.Но дето се вика едно си баба знае,едно си бае.Или си бае за това,за което взема грантове.Ама и те скоро ще секнат.

211

До 345 Митев

преди 4 години

Момченце, кажи в България как е? Болниците, поликлиниките и медицинските пунктове от 1989 година, как са сега? Една поликлиника от преди 30 години сега какво представлява? Останали са 5-6 кабинета, а над 90% от сградата се дава под наем на кого ли не. Колко болници и т.н. фалираха или бяха закрити?

210

До 345 Митев

преди 4 години

Ами медицински пунктове са. Колко от медицинските пунктове в България имат централно парно?