269

Анонимен

преди 4 години

Русия е пропаднала държава,която се държи само на жестоко използване на природните ресурси,най вече нефт и газ.Сега не продават никъде,защото никой не им купува замърсения нефт,даже и за 10долара за балел.

268

хахаахаааа......

преди 4 години

Икономиката на България: Б.Борисов & ГЕРБ!

267

Анонимен

преди 4 години

Какво намаление на заразените в пРосюшка?Та те сега набират инерция?Не искаме помощ и съжаление от Мордор,защото виждаме как помага на Украйна с Крим.Помага им да се отърват от него.Такава помощ да си я пазят за Сибир,Курилите,Чечня.Крайно време е да ги изритат от цяла Европа и да ги санкционират истински,а не частично.

266

Анонимен

преди 4 години

Дойде времето когато ще преброим кои са свръхдържавите в света. Фалшивите свръхдържави се разкриха сами.

265

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 286Както казах, когато си богат има накъде да навлизаш надолу. Когато си беден и си на дъното просто кризата се трансформира от един вид в друг вид. Това е ситауцаия която ще засегне всички, но това не означава, че магически стандартите в страните ще се изравнят. Няма и ако руснаците на това се надяват, за да обясняват че не са толкова зле, това е малко успокоение.

264

фейн нюз

преди 4 години

Не може да гръмне котел който вече е изгърмял преди 30 години и опитите за запушване на пробойните в котела от господин Путин се оказаха съвсем безуспешни.

263

к2

преди 4 години

Руската икономика по скоро прилича на парен локомотив на който са му свършили въглищата...Скоро май пак ще изпращаме жито на гладуващите в Поволжието...

262

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 284Явно на неграмотните им е убягнало от вниманието, че лекарите дефакто не лекуват от вируса в момента, а само поддържат болните, и за това им трябва специализирана апаратура, която не е налична в такива количества каквито са необходими. Никъде я няма налична в такива количества, тъй че това няма абсолютно нищо общо с това колко са качествени лекарите там.

261

Анонимен

преди 4 години

Майсторе, приемам ти менторския тон но не е лошо да видиш каакво казват самите американци. Снощи гледах по телевизията, техните икономисти казват, че САЩ навлизат в голяма рецесия и нищо чудно това да е нова велика икономическа криза, като тази през 30-те години.А ти продължавай с хвалбите.На мен не ми пречи.

260

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 282Да ти кажа, но явно не разбираш от икономика: прословутия дълг включва и т.нар. вътрешна задлъжнялост между икономическите субекти. Отгоре на всичкото, заема на капитали показва икономическа активност, тъй че тва дали имаш заеми или не не е показател за това каква ти е икономиката без да знаеш някакви други неща. БВП е сравнително добър измерител за богатството/благосъстоянието на една нация.

259

Анонимен

преди 4 години

Ха ха... най-ценни са американските лекари, като гледам какво става с вируса в САЩ! Там "перфектно" си вършат работата, та са дошли и тук да я вършат като кучето на нивата.

258

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 280На вас ви цитираха вицепремиера на РФ във връзка със стандарта на руснаците и пак имаше коментари от бълггарските русофили как това било западна пропаганда. Смях в залата.

257

Анонимен

преди 4 години

279, добре, че ми отвори учите, понеже си свръх грамотен.Я кажи нещо за дълговете им, после ме пращай по тъч линията с БВП.САЩ с техния дълг са като бомба, която рано или късно ще експлодира.Печатат тоалетна хартия с образите на техните президенти но и на това ще му дойде края.

256

Анонимен

преди 4 години

До 273"Кой може да обяви едномесечен платен отпуск за всички"Явно не Русия, защото обявиха, че доходите на 59 процента от населението ВЕЧЕ са спаднали, а се очаква скоро и на още 18%. Това няма как да стане, ако им се изплащаха нормално заплатите.

255

Анонимен

преди 4 години

Само цитати от западната пропаганда и от хранениците на Сорос в Русия ни пробутват хранениците на Сорос от България.Що не сръбкахте поне един път да цитирате достоверен източник или да дадете алтернативни мнения? Нали това било мерилото за качествена журналистика?

254

хахахааа...

преди 4 години

Амерекански и български лекари започнаха да приемат пациенти COVID-19 в болница в Пирогов

253

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 278"руснаците имат 18 милиарда държавен резерв".Неграмотни сте, но тва не е най-лошото. Най-лошото е че живеете в заблуда цял живот.Що се отнася до Италия и САЩ, виж БВП на глава от населението и с това на въпроса ти е отговорено.

252

Анонимен

преди 4 години

Ха, ха... щял да експлодира??? Кисело е гроздето, защото е високо, нали?Руснаците имат 18 млиарда държавен резерв.И както винаги - с цитати само от платените западни клакьори.Учените от САЩ и Италия какво ще кажат за своята икономика, преди да ни будалкат за руската икономика?

251

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 274Има секция за Русия, САЩ, ЕС, Балкани и т.н. Проблем?

250

Анонимен

преди 4 години

в русия няма такива заведения или учреждания без трубовод за гореща вода или студена вода аз живея в русия 28 год недейте да мислете за русия не плачете на чужд гроб плачете за собственият си гроб че нямате възможност да излезете от короновирусната криза русия плаща за самоизолацията сидим дома в русия пострада тур агенция транспорта това означава нищо народа е в отпуск вече тръгна на спад вируса мислете му вие скъпи пропаганда а вас българите няма кои да ви съжали от русия помощ нема да получит