187

Анонимен

преди 4 години

Някой знае ли защо в worldometers фигурираме с направени 566 теста тотал, а на един милион население 81 теста?

186

ДО 180

преди 4 години

номер 180 - не си прави майтап с ОГЪНЯ

185

Коментар

преди 4 години

Заразените са хиляди! Постоянно тука виждам сингани които уж са под карантина а свободно се разкарват насам натам!Мерките ви са само да броите умрелите по телевизора!Пълен фалш!Май умишлено го правите!

184

Анонимен

преди 4 години

Бацо събрал едни набивачи на кодове и те обясняват как направили някаква велика програма, която щяла да ни дели на кашлящи и некашлящи, а на 14 ден карантинирания щял да получи SMS, че вече не е под карантина. Взеха ни за боядисани врабчета тия от НОЩ, все едно не можем за броим до 20!Вместо тестове, програми, с които да ни контролират, профилактират. Пълна и безумна полицейщина! Баща ми право казваше едно време - Под фуражка акъл не вирее!

183

Анонимен

преди 4 години

Трудно е. Децата плачат и бягат от къщи да играят навън, свекървата кълне и клюкарства. Началниците не дават пари и са некадърни. Разни Мангъри говорят зад гърба ти в квартала лъжи.

182

Анонимен

преди 4 години

Много сме пасивни по отношение на вируса. Тестват се само НЯКОИ хора със симптоми и общо взето сме в режим на изчакване- като някакви щрауси със заровени в пясъка глави. По света тестват големи групи хора, за да отделят навреме заразените. Видяхте в парламента от 200 човека 3 заразени( за сега) И хем те не ходят с градски транспорт на работа, маските им ги занесоха на крака, без да обикалят аптеките...

181

Анонимен

преди 4 години

Вчера в панорама писателят Димитър Томов призова да се подобри правилното използване на българския език, така де стига вече с това тестУване,

180

Българин

преди 4 години

300 000 000млн.лева струват 2- та теста !Бърз тест + PCR кръвен тест !За 7 000 000млн.Българи !Бойко !

179

Българин

преди 4 години

300 000 000млн.лева струва тестуването на Българина !Бойко?

178

друг българин

преди 4 години

До: БългаринВ тази връзка с това което казваш, и в продължение на коментара ми, че премиерът изключително много ме вбеси, искам да добавя, че лично познавам доктор Мангъров от много години, и това което той говори не е с цел да успокои народа. Той винаги е говорил по този начин. Може и аз да не съм съгласен със всичките му методи, но знае повече от премиера-тиква, който освен Винету друго нищичко не е чел!Може, и трябва да се правят бързи тестове. Разбира се, не фалшиви като тези от Китай.

177

Българин

преди 4 години

Бат Бойко е по - голям от Световната Здравна Организация Щом не иска да осигури публичен ресурс за масов тест на нацията !Или 300 000 000млн.лева !Всеки ден е загубен за 7 000 000млн. Българи !

176

Анонимен

преди 4 години

До хсплескан - Защо в Пловдив все още няма лаборатория, която да тества, а се пращат за анализ пробите до София и Ст.Загора?Защото са нужни средства за лабораторна апаратура, инструмент и консумативи. Нужен е обучен персонал. Какъв е проблемът, че тестовете се изпращат някъде?Не е нужна по-голяма наситеност на тестване, когато другите звена по веригата с в балансирана пропорция. Пример - леките случаи не е нужно да бъдат тествани, а трябва да спазват карантинните мерки. Иначе ще е анархия!

175

Българин

преди 4 години

300 000 000млн.лева няма да бъдат дадени за тестуване !Ще бъдат дадени за заплати на депутати !

174

друг българин

преди 4 години

Мен изключително много ме ядоса последното изказване на Бойко Борисов!Той не ми е баща, и аз не съм малолетен, да не мога сам за себе си да вземам решения та той да ме "води за ръчичка" на зъболекар" както се изрази!Това прилича на сталинизъм.Смятам, че като цяло българският народ е съзнателен и спазва ограниченията.Е, винаги има тарикати, но не само у нас, навсякъде по света.Защо обаче никой не мисли за психическото здраве на народа?Хората ще изкукуригат още малко ако продължи така!!!

173

Българин

преди 4 години

Световната Здравна Организация Зове ;ТЕСТУВАЙТЕ НАРОДА ЗА ВИРУС covid19!БЕ БОЙКО!

172

Анонимен

преди 4 години

Хубаво е да има повече ред и дисциплина през тези трудни времена на извънредно положение.Трябва да се докладва по-стегнато:"Другарю генерал, сутрешно-вечерната проверка е проведена. Всички болни са налице, с изключение на геройски падналите в борбата с коронавируса."

171

Българин

преди 4 години

Мутрата е измислил сваляш приложение и обявяваш кога умираш от covid19!Браво мутра Бойко

170

хсплескан

преди 4 години

в допълнение на Да попитам:- Защо в статистиката за умрели ше влезат и тези - човека със сърдечна недостатъчност и другия тежък случай? Означава ли това, че даже и умрелите от рак ще влезат в статистиката като починали от ковид 19?- Защо в Пловдив все още няма лаборатория, която да тества, а се пращат за анализ пробите до София и Ст.Загора?- Защо не кажат Б.Б. и/или генерал Мутафчийски аджеба колко теста имаме в страната наистина?

169

Българин

преди 4 години

300 000 000млн. За масово тестуване !Няма да бъдат осигурени от премиера на България!Много ву се виждат за да ги извади от джоба си !

168

men

преди 4 години

600 теста на ден пак е поне 10 пъти по-малко от колкото требва да бъдат. ЗАЩО НЕ СЕ ТЕСТВА?КАКВА Е ОРГАНИЗАЦИЯТА ДА СЕ СТРАВИМ С ТОЗИ ВИРУС, ВЪОБЩЕ?