227

Анонимен

преди 4 години

Тоя ми писна да го гледам!Не може даже да излъже!Защо го държат,нали именно това е най голямото умение за да си някой в политиката?Само като им чуя изказванията и ми става жал за тази Държава!

226

Гошо

преди 4 години

До 207Ами ние българите мерките си ги спазваме.И каква полза като заради тях сме в риск?

225

245

преди 4 години

Болни хора, с тежки хронични заболявания са обявени за болни с корона вирус, без да са тествани?Как става този номер? Професоре защо видимо се притеснихте и не отговорихте на журналистката, която ви пита защо отказвате да тествате болни от друго хора, а после ги обявявате от щаба ЗА ЗАРАЗЕНИ?

224

Анонимен

преди 4 години

радвайте се, че сме малка страна. на запад умират по 700 на ден. и ако мислите, че на запад полагат някакви големи грижи за народа - няма такова нещо. за да те вземат в болница трябва да си много зле - почти да умираш - това ли е модерна медицина?

223

Анонимен

преди 4 години

До СТРАНДЖАТА По добре питай Сачмата от Банкя ,защо на 3 март ,ходи винаги в Турция ,при брата Ердоган и един път не стъпи на Шипка ? Не се прави на теле !

222

угод нямате

преди 4 години

Като гледам постингите, вие наистина се нуждаете от това, което искате - да се отмени и извънредно положение, и карантина, па да захване вирусът да ви коси наред, ей тогава ще поумнеете. Впрочем, оставени насаме с вируса, ще се развикате, че на правителството не му пука, понеже няма карантина и извънредно положение, както е по света.

221

Финансист

преди 4 години

Интересува ме дали коронните вируси предпочитат плешиви генерали и дебели политици. За депутатите вече ми е ясно, че са харесвани от вирусите, но не и от избирателите. Защо не сложите полицаи да пазят Министерския съвет, Народното събрание ВМА-то от тези лоши вируси с корони ?

220

123123

преди 4 години

Февруари месец, край мен имаше доста болни с вирусна пневмония В яслената група на децата ми имаше към 4 случая ...Моят син две вечери подред не можеше да диша от кашлица и стигахме до спешният кабинет .Две седмици децата бяха болни у дома на антибиотик и кортикостироидни инхалации ....Казаха ларингит ..... Никой още не говореше за корона вирус ....Тестове йок .....Та все още ми е загадка с тези мерки .."извънредните "

219

Анонимен

преди 4 години

Знаете ли,че 1 милиард има 1 000 милиона.А сега се замислете колко са 14 милиарда.Това е колосална сума.Сега седнете,сипете си 1 ракия,че с маски,без маски,с дезинфектанти,без дезинфектанти,парите ние ще ги връщаме.Как и откъде ще ги намерим,някои хора изобщо не ги интересува.

218

Факт

преди 4 години

"Мерките", които взимат правителството са неадекватни за този етап на развитие на епидемията в България. Те са подходящи за следващите етапи, когато се развихри епидемията пуснатата от ГЕРБ да дойде от чужбина.

217

някой

преди 4 години

До Анонимен 225 Пандемия е когато вземат болните да умират и да се тръшкат по улиците като е било по време на чумната епидемия в любимия ви запад! Това тук е пълен геноцид и лъжа! Вярвайте наивници на глупостите и брътвежите на крадците !

216

Анонимен

преди 4 години

От над два месеца правителството избра 7 милиона поединични изолации, вместо няколко броя по границите, както направиха в някои държави с нормални управници.

215

Анонимен

преди 4 години

Цял свят реве от тази пандемия, само ние българите си мислим, че управниците ни лъжат!!!Тръгнете по улиците и кафенетата, ама ако се заразите не бягайте към болниците...

214

?

преди 4 години

На друг сай се пише-450 са заразените ...на кой да вярваме ?

213

ген. Деса

преди 4 години

- Румене, ние нямаме излишни пари за благотворителност... - нека дават балъците...

212

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Искам да попитам преЦедента... - ще ходи ли с Деса на църква... - на Великден...

211

Анонимен

преди 4 години

До БългаринАко бързите тестове са от Китай, 80% са фалшиви и за нищо не стават. Няколко държави в Европа си изпатиха. По добре да изчакаме и да купим наистина добри тестове. Нашата икономика няма как да заработи преди Европейската.

210

Анонимен

преди 4 години

Спазвайте някакви мерки - дистанция от 1 метър ; където има изисквания, или пък има кашлящи - слагайте маска. Но в никакъв случай не се затваряйте вкъщи! Опитвайте се да си живеете нормално живота, както и преди.

209

Анонимен

преди 4 години

До 217 - Ми не смятам пък останалите да ги живея в изолация.Въпрос на личен избор, стига този избор да не вреди на обществото.Изолацията дава възвишеност на мислите, обостряне на сетивата, повишаване на умствения капацитет.Трябват да бъдат извлечени максимални ползи от ситуацията. Да се изчистят *** пари, хората да се осъзнаят и да приемат кармата си.***, неук, злобен човек, но му се живее и иска да е като другите, щото и той имал право. И започва да ***, да заобикаля правилата...

208

216

преди 4 години

Все още ходя на работа ползвам градски транспорт и мога да ти кажа че точно на пенсионерите хич им не дреме щото много от тях живеят в агония с има няма 200 лв на месец. Да не кажа че някои може би се надяват да се избавят от живота ако се разболеят