7

Tурист

преди 4 години

Смирете се до септември всичко ще свърши,парите най вече! А ние депутатите как ше живеем с 5 бона на месец ве, смирете се!

6

Икомов

преди 4 години

Пирогов на дарения?МВР на дарения ?Университетски и общински болници на дарения?Защо военният резерв е опоскан и кой разреши да се разпродаде на безценица??Къде са парите от данъци, осигуровки, винетки, тол такси, солените глоби, които плащаме и т.н.Нали бяхме остров на финансовата стабилност в света? Нали имахме милиарди излишък?Защо тогава мерките са им главно телевизионни ? Защо никои не вижда да атакуват вируса, както препоръчва СЗО?

5

Майна

преди 4 години

До ***! Закво да е нагъл генерала, просто не ви казват че това ще е до нова година!

4

Пророк

преди 4 години

По света вируса се бори от вирусолози, които идентифицират заразените обекти, почти всички обществени места, улици и тротоари и извършват дезинфекция на всички транспортни средства и сгради, но у нас за съжаление в момента виждаме борбата само като статистика и служебни бележки.

3

Ганьо

преди 4 години

Ей нагъл Генерал скоро ще ядеш сапа

2

Анонимен

преди 4 години

Не е лесно да прехвърлиш вниманието от вируса към себе си, за да станеш звездата на лятото, но Мутафчийски, щаба и Бойко точно това ги влече. Само, че вместо звезди, наподобяват повече тлеещи въглени.

1

Годжи от Шао Лин

преди 4 години

Слагайте си маски и усмирителни ризи. Така хем ще се пазите от вирусите, хем ще свикнете изобщо да не ядете.