390

Е АЙДЕ,МАНИ СЕ БОКО

преди 4 години

Само две лаборатории изследват за коронавирус. С капацитет да изследват 1300 проби дневно, изследват само 300. Каква е целта? И кога ще започне масово тестване с повече лаборатории? Кой може да каже колко са вирусоносителите, колко са болните, колко са тежко болните? Тези две действащи към момента лаборатории са под контрол, знаем от КОЙ! При всички лъжи и хаос какво се случва държавата, всъщност. За кефа на един луд нарцистичен селски тарикат да управлява безконтролно, държавата се срива

389

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Вие наистина ли вярвате, че Бойко Борисов е загрижен за пенсионерите ?Та, нали същият Бойко Борисов държи тези хора вече 11 години със смешни пенсии !Как така сега изведнъж се загрижи за тях ?Не ! Загрижен е само за личната си далавера и за това мафията му да остане още дълго на власт.ББ знае - падне ли от власт с него е свършено.Властта го пази ! Без нея той е изгубен.Затова ББ ще тегли нови 10 милиарда, за да задържи властта.Да плаща на полицаи, на администрация, на ромите ...

388

ХА-ХА

преди 4 години

ГРОБ+ДПС= ВЕЧНА ДРУЖБАЛъсна им крадливият *** Боко+ДоганЗа кой ли път ама стадото пак не разбрало.

387

Хмммм

преди 4 години

До 448 Хм..Хайде ти да отвориш дебелите книги по вирусология и микробиология и да прочетеш например, че варицелата се причинява от вирус varicella zoster, и както всички ни е известно, веднъж изкаран се изгражда почти доживотен имунитет срещу него.

386

Анонимен

преди 4 години

До 438 Нито един от симптомите не съвпада със тези на Коронавирус. ВИСОКА ТЕМПЕРАТУРА ОКОЛО 39 СТРАШНА КАШЛИЦА И МНОГО ЗАТРУДНЕНО ДИШАНЕ......

385

Анонимен

преди 4 години

До 438 Това са симптоми на настинка.Не мисля,че този вирус минава за един ден.....

384

Анонимен

преди 4 години

Друго ме притеснява.Страхът е форма на управление,но се отразява години после.Да не се окаже след години да откриват мумифицирани скелети по домовете,неразбрали,че е свършила пандемията.Преди няколко години бяха открили един дядо станал вече с японска униформа 50 години се беше крил в джунглата и не знаеше,че войната е свършила.Народа полудява така,не е добре.

383

До 433

преди 4 години

Който го притеснява някоя болест винаги да направи всичко възможно да се защити.Аз съм преценил ,че няма как да мина със спирт всичко което докосна.Нека идва преценил съм,че имам шанс ще се пробваме :-)

382

Анонимен

преди 4 години

до КонстантинДа де,ама нали се сещаш,че който го е изкарал няма да му бият печат''ИМУНИЗИРАН" и да може да се движи безпроблемно.В БГ отдавна принципа е,че щом някой вземе да се издигне от стадото,веднага се намират такива да го дръпнат обратно.В БГ всеки иска да е вожд или поне всички да са еднакво зле!Вродено е тука,семето ни е такова.

381

Анонимен

преди 4 години

Откакто съм роден в тази държава това са 45 години е същата мърсотия и подигравка с хората с нашият труд,труда нашите майки и бащи....12 години от тези 45 съм живял в една от най социалните и развити държави в света Канада.Системата и начинът и на управление е изцяло в помощ на хората.НЯМА ЛИ НАЙ НАКРАЯ И НЕЩО ДА СЕ ПРОМЕНИ В НАШАТА УНИКАЛНА ПО ИСТОРИЯ И ПРИРОДА РОДИНА.......

380

Константин

преди 4 години

Е как да го махне, като сега име паднало да крадат безугледно на поразия!!!Исках да си направя тест, защото съм сигурен, че съм го карал, ама имам антитела, независимо, че съм го карал ще ме сложат 28 дена под карантина. Малоумата държава НЕ иска хората да знаят дали за изкарали болестта или не за да могат да крадат до безкрай!!!

379

До 436

преди 4 години

Хората все още не са изградили имунитет към черната чума. Тоест, ако сега се появи пак, ще се мре. Има някой с имунитет, но те са малка част от населението. Това значи, че си извънредното положение може да си ги държат още стотици години. Орбан направи тяхното положение до края на годината.

378

Анонимен

преди 4 години

Ще ви дам пример с лотарията.Там помните вечер по телевизията покажат някой милионер от село което малко хора знаят.Утре в град,в други ден пак някое далечно място дето никой не го е чувал.Днес така е с вируса.Една по една областите почервеняват на картата и бройките се увеличават малко помалко,но смъртните случаи засега бавно растат,точно както раздадените милиони от лотарията.Е колко години продължи лотарията?Така искат сега с вируса леко,леко да си седите вкъщи,да слушкате,да папкате,заемче..

377

Анонимен

преди 4 години

Под карантина или не (стоя в къщи цели 2 седмици! ), но вчера този грип ме намери въпреки дезинфектантите и витамините. Слава Богу, днес съм по -добре, но ще ви кажа, че първите симптоми бяха плашещи - кратки силни пробождания в гърдите и гърба и при дишане ми се гадеше. Короната удря там където сте имали проблеми преди това -при мен в стомаха. Боли гръклянът, не толкова гърлото. Загубих апетит. Температурата беше 37, 8, днес я свалих. Колкото повече заболявания има човек, повече усложнения ще има според мен. Пазете се!

376

Анонимен

преди 4 години

"По-добре ужасен край, отколкото ужас без край" да видим кога ще стигнем до този извод

375

Да

преди 4 години

Разберете,пандемия под 4-5г. Не е имало до сега май като чета и то само пика,а без имунитет е имало и до 200г. циркулация на някой вируси.Скриите възрастните да поживеят.Дайте им бонус.Направете зелени зони без вирус и без това толкова обезлюдени места мислете по иновативно ако трябва ще отделят работещите 10% от печалбата за тях аз съм готов. Така ще дадеем най-малко жертви.Свалете розовите очила.Мислете варянти...не сне 1345г. Когато са измислили изолацията тогав са търгували с камили.

374

Анонимен

преди 4 години

Колкото и да се крием вкъщи неизбежно е заразяването при пандемия.Колкото по-бързо преболедуват всички,толкова по-бързо ще тръгне икономиката.Така или иначе е пуснат вируса и няма спиране.Ще се наложи да се заразим всички за да преминем напред.Е да някои вероятно няма да го преживеем,такива като мен с хронични заболявания.Но това не е живот да се крием.

373

Анонимен

преди 4 години

Сега,ако допуснем,че пика не е достигнат още,с това темпо винаги Мутафчийски може да намери заразени с месеци напред.Дефакто всички ще се заразим и над 80-90% няма и да усетят.Това означава,че извънредното положение минава в нов строй на управление по-лош и от социализма.Другите държави обмислят да отпуснат карантината,хем започнаха след нас и пострадаха повече,а ние дето минаваме метър до момента я удължаваме.Няма инормация колко са преболедували,но за това време май е над 70%.Няма как иначе.

372

Лош

преди 4 години

Ако на вас, както на Радев не ви пука за вашите родители. На нас-нормалните хора ни пука!

371

Иво

преди 4 години

Копейчовци, славчовци, корнелия, радевци и др. Не можете да стъпите на малкия пръст на Борисов, защото той показа, че ми пука за нас. На мен ми е важен живота и мога да изкарам един месец на дивана вкъщи. Нито съм роб нито съм платен. Говоря от вътрешно убеждение!