450

Анонимен

преди 4 години

Гответе се за новия световен ред, наивници. Хората ще излязат по улиците от глад,ще има неподчинеия, може би гражданска война и тогава ще ни предложат решението на проблемите. Да видим дали няма да стане нещо такова!

449

Котки

преди 4 години

До Третата СветовнаАко има някаква конспирация по-скоро са щатите, те имат милиарди дългове към Китай, което е по-силен мотив от "бялата раса". Последните няма и 20 години поне 5 смъртоносни вируса и скочиха ВСЕ в Китай и засегната основно тях. Може да е съвпадение, но със всеки нов вирус пръкнал се там съвпадения та стават все по-малко вероятни.

448

Анонимен

преди 4 години

В Библията е казано" Ще има хора с много пари, но няма да могат да си купят нищо с тях".

447

Третата световна

преди 4 години

Тоз вирус е китайско биологично оръжие насочени срещу белите хора/Цивилизация. Ние сме най-засегнати от него. В Ухан беше организиран цирк за да оневини комунистите.

446

11

преди 4 години

До 6 Пуснете автобусите до селата -не всички имат коли !

445

Анонимен

преди 4 години

Кажете ми една причина, за да продължаваме да им се подчиняваме?

444

Котки

преди 4 години

Значи чета коментарите и само едно мога да кажа - да са благословени душите ви на всички, даже на тези, които говорят пълни глупости и се плюят за щуротии. Точно в такъв момент трябва да обичаме "ближния" и да сме единни и да се борим заедно с общия враг. Вярно е, че спорът ражда истината, но културния и аргументиран спор, не самоцелното джафкане. Тва е..

443

Човек

преди 4 години

А как държавата ще подпомогне семействата с деца и работещи родители?За 20 дни не чух за една мярка?Говорят за социално слаби, бизнесмени, депутати, и.т.н.т.А уж сме православна държава и семейството е важно, а политиците вярващи????????Ужас и лицемерие

442

Анонимен

преди 4 години

И Бойко Живков е комунист.

441

6

преди 4 години

Ако това се изпълни , след 13-ти май всички сме на борсата и оттам в БИЛЛА, защото няма да сме посели нито един домат , картоф и пр.Вървим към родовообщинния строй , когато наистина всички са били примитивно равни и бедни !Останалите живи ще завиждат на мъртвите ! Тези хора живеят в един друг свят и не си дават сметка за последиците от техните недомислени решения . И вие ще сте при нас , защото пари не се ядат !

440

Анонимен

преди 4 години

Аз вече превършвам парите,предполагам че и други са така!!

439

Анонимен

преди 4 години

След 2 месеца пак ще има случаи, това означава ли,че до края на годината ще сме затворени? До тук държавата взе абсолютно адекватни мерки, но удължаване на карантината с още месец е абсурдно!

438

Един Pk

преди 4 години

До АнонименНеможе да се разбере.Учил си за работник някое СПТУ криво лява щата си бил тъпичък след 8 клас.После си разбрал че си на дъното на хранителната верига и сега си се озлобил срещу работодателите.Но сега точно тези ще спасят работниците колкото и Държавата и медиите да те настройват срещу бизнеса.Но в държавата на глупаците е така.

437

лекар пенсионер

преди 4 години

И пак питам този мрънкач муфтаджийски този вирус коя болест причинява?Ако не знае да му кажем-след като е от групата на грипните вируси причинява най-обикновен грип и тривиални простуди! Увеличават противоконституционно правота ви на свободно движение на въздух и слънчеви лъчи,за да ви оставят без работа ,да нямате пари и да ви окрадат накрая и последното което имате-жилищата и свободния дух! Ставате роби на едни пладнешки разбойници !

436

септемвриец

преди 4 години

До анализаторСептември ще бъде май! Ний пак ви зовеме на избори!

435

анализатор

преди 4 години

До Драго За да мислиш трябва да има с какво!

434

Драго

преди 4 години

Факт е, че положението не е добро в момента. Но, не мога да отрека, че съм благодарен, че в момента на власт са и удържат положението Борисов и Генерала. Не ми се мисли къв леш щеше да е ако управляващите бяха Бсп-то или Атака или Воля...

433

Анонимен

преди 4 години

До пенсионерВземи си пии хапчетата за ДЕМЕЦИЯ. Нещо ПЕНСИОНЕРИ ЗАБРАВИХТЕ ЖАН ВИДЕНОВ!

432

пенсионер

преди 4 години

Абе,мрънкалници,в началото на март се ослушвахте на къде ще тръгнат нещата и не смеехте да се обадите!Сега,като видяхте че мерките взети навреме са положителни,си отворихте мръсните уста и започнахте да давате акъл!Колкото и да ви се иска,правителството не се провали,което явно ви дразни!

431

Xико

преди 4 години

Ей сега вече ще стане страшо!!! Гладът идва!!!!!!