430

Анонимен

преди 4 години

И кое му е извънредно на това положение.... освен че повечето псевдо фирмаджии затвориха и освободиха персонала си, защото са негодни да им плащат в извънредна ситуация.Затвориха за една седмица и фалираха защото нямат една стотинка зад гърба си,ама иначе за скъпи коли и почивки по цял свят имат пари..... всички астанали продължават да си бачкат и се молят само здраве да е!

429

Чичо

преди 4 години

Не знам какви са тия психопатски мерки - отлагало се за два месеца извънредното положение?! Вирусът няма да отмине в близката годината (ако не и след това). Затова, тия умници от горе трябва да удължат извънредното положение до края на годината и да въведат военно такова! Само така ще имаме шас да оцелеем, с миниму щети!

428

Анонимен

преди 4 години

Всички комунисти под земята

427

Спеца

преди 4 години

Такава гадост като ГЕРБ не беше се поевявала в политиката на България!Оставиха хората без работа , те пък си надуха месечната заплата до годишна пенсия на среден пенсионер и по цял ден се гаврят и плашат хората с тоя грип!И сега решили карантина продължава до 13 май ?Вие луди ли сте?Уж ще съхраняват животи, ех пуста кюския!Мора и чумата в България е тая мафия ГЕРБ, която пречупва всичко , включая и нещастието от пандемията през собствения си джоб!

426

ххх

преди 4 години

Извънредно положение до 2050г да управлява пожизнено цар Тиква !!! *** народ , дерат го и търпи ???

425

Поручик Ржевски

преди 4 години

Вчера ПГ на ГЕРБ гласува увеличение на дупетатските заплати ЗА ДА НИ ПОМАГАТ. А вие какво - пак сте неблагодарни.

424

пъцко пъцърков

преди 4 години

До питанеНа глупав и простоват като теб сто прависти ще са му малко.

423

Котарак

преди 4 години

Непрекъснато ни опяват, как по скоро трябва да свърши истерията с този вирус и държавата, и бизнеса да си стъпят на краката, а вчера удължиха извънредното положение с 40 дни. ХОРА, ЛЪЖАТ НИ И НИ КРАДАТ! НЕ ИМ ВЯРВАЙТЕ!!!

422

Анонимен

преди 4 години

много ми хареса пословицата на един господин преди няколко дена която е в контекста на сегашното положение АГНЕТО ЦЯЛ ЖИВОТ СЕ СТРАХУВАЛО ВЪЛКЪТ ДА НЕ ГО ИЗЯДЕ НО НАКРАЯ ОВЧАРЯТ ГО Е ИЗЯЛ да не стане така и с нас от едно да се страхуваме а накрая да измираме от глад и недоимък маи натам отиват работите

421

seira

преди 4 години

УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ - ЗАПЛАХА ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ!!!НАРОДЕ!!!

420

Анонимен

преди 4 години

Бе направо да теглят 1 трилион долара и да ядем и пием на корем без да работим. Поколенията след нас да го изплащат.

419

Анонимен

преди 4 години

Къде хвръкнаха ония 16 милиарда лева? Сега още 10 милиарда заем- гръцки вариант- бездънна каца. Че то и аз мога да управлявам с постоянно взимане на милиарди заем.Тиквата знае, че му е последен мандат и гледа да окраде до дупка народа.

418

до 123

преди 4 години

Че те това го рпавят от както да яхнали Отечетсвото.Стотици хиляди фирми ги фалираха и техни верн партийни другари им изпапкаха бизнеса и имуществото.Скоро няма да има и 1% от бизнеса, който да не е техен.

417

цитирам

преди 4 години

"Герберите на Бойко Ганьос Хвалипръцков изпразниха бюджета и сега с този нов заем ще падне отново голямо крадене и лапане."Още по-лошото е, че няам да видим и 1 лев от тия пари.Дадоха на лекарите 20 милки, а другите 10 000 милки къде са?

416

123

преди 4 години

Вярвайте на собствените си очи и уши, а не на медиите и политиците. Целта е да унищожат дребния и среден бизнес.

415

до 488

преди 4 години

По-лошото е ,че тия милиарди май няма да отидат в населението и нуждаещите се, ами в проверени партийни другари, любовниците им и прочее слуги.

414

питане

преди 4 години

Има ли тук някой читав правист, който да разясни, какво точно гласува снощи НС?Текстовете изглежат сякаш нарочно така мъгляво фомулирани.Какво точно се отлага, с какво точно те защитават, какво ти забраняват и т.н.От приказките на банкера на управляващите по БНТ например останах с впечатление, че длъжниците ще се надат на "преценката и контрола на чси" - голяма защита, голямо нещо, радуй се народе.

413

Анонимен

преди 4 години

А, така...към ония 30 милиарда с които ни зароби Тиквата сега още 10 милиарда които с лихвите ще станат общо към 50 милиарда дълг. Ние сме докрая на живота си вече роби, както и децата ни, а и внуците ни.

412

Анонимен

преди 4 години

Герберите на Бойко Ганьос Хвалипръцков изпразниха бюджета и сега с този нов заем ще падне отново голямо крадене и лапане.

411

либерал

преди 4 години

До vivianДа мнозина може да измрем, но тези, за които соца си продължава за тях и живота си продължава и заплатки продължава да си получава.