30

15G

преди 4 години

До АнонименАми няма подкрепящи коментари, защото е безмислено да наливаш знания на "сварени мозъци" :)

29

Анонимен

преди 4 години

Поръчкова статия!Гешев да се самосезира.Не става ясно колко по бърз ще е нета.Незабелижимо.Жълтите /най вече/и местни алчни типове ще направят големи пари от ненужен ъпгрейт.Няма да го усетим, но ще ни разбие имунната система.Авторче, това е връзката с короната и всички след нея.Ех..тцъ,тцъ.. защо не съм Гешев.

28

Патриот

преди 4 години

какв пошла хибридка видите ли не само ,че не била опасна радиацията ,ами даже е полезна за вас,тия ги разправяйте на накакви индианци !Всеки оже сам да си направи проучване относно ДОКАЗАНИТЕ вреди от електро мангнитната радиациая на гмс антените!

27

Анонимен

преди 4 години

До турботоУжас, братле, провери се веднага с генетичен тест.

26

тъп

преди 4 години

Ама това сигурно ли е? Много съм притеснен! В интернета има вируси също!

25

турбото

преди 4 години

Аз от две години ползвам 5G. Много сте задръстени!

24

Не е така

преди 4 години

В Китай има 100 000 5G кули и в Ухан те са особено нагъсто. Дронове и роботи разнасях храна и маски, следяха гражданите, само дето не стреляха по тях. Всички те са снабдени с 5G устройства. Кулите разстроиха РНК структурата на прилепите, което пък предизвика мутации на вируса и го направи преносим към човека.

23

25

преди 4 години

3g/4g пътуват надалеко, защото са слаби. И поради това не са толкова опасни. 5g не пътува надалеко, защото е много по-мощно и опастно. Затова ще бъдат на всеки няколко метра в големите градове. Хората ще бъдат опечени - живи.

22

Аньо Нименов

преди 4 години

Значи, такава обширна статия как 5G-то не е вредно, точно след като депутатите приеха 5G мрежата, изобщо, ама изобщо не ме успокоява. И как спокойно обясняват, че трябвало да се сгъстят антените !!! Някой да е виждал птица да каца на антена за 4G-мрежа ?И не на последно място: Аз точно на САЩ и на СЗО отдавна не вярвам, че те да ми установяват, че нямало влияния...

21

Анонимен

преди 4 години

Ама то 3G и 4G по-опасни трябва да са - нали се предават на по-дълги разстояния. Колко от тук пишещите притеснени от технологиите граждани излагат имунитета и здравето си на неминуем риск. Трябва да искате редакциите на електронните медии да приемат писма на хартия, ако искате да участвате във форумите - технологиите, които използвате, са опасни! Не според мен. Самите вие го твърдите.

20

Анонимен

преди 4 години

Срещу 5G има подписка подписана от над 120 000 учени, какво е образованието на някой си Мартин Иванов, какви уреди притежава за измерване на микровълни, рентгенови вълни и прочие За фалшиви новини се предвиждат 3 години затвор.

19

13

преди 4 години

Те ги изпращат тези сателити за да имат овцете по-бърз интернет. Мъск и Безос дето са двама мръсни глобалисти, много се вълнуват от обикновените хора. Мъск също е много фокусиран върху неуролинк, да направи връзката между изкуственият интелект и човешкията мозък. Не случайно той е един от най-спряганите имена за антихриста заедно с Обама, който също го гласят да се върне на власт след като Тръмп унищожи САЩ с втория си мандат.

18

Анонимен

преди 4 години

За мен дори 3G е достатъчен. Настроил съм телефона на само 3Г HSPA+ и пак ми зарежда Ютуб клиповете пък и сигналът е по стабилен.

17

Анонимен

преди 4 години

Картела на мобилните оператори ли ви платиха за тази статия? То се видя къде първо в Китай въведоха 5g. Ухан.... Погледнете Италия и Испания където също има 5g... Сама по себе си тази технология не заразява, но срива тотално имунитета на всеки човек!При продължително излагане на 4g (с години), се появяват симптоми на безсъние, главоболие, депресия.. Сега си представете какво ще стане при излагане на стотици пъти по силната 5g...

16

Анонимен

преди 4 години

Не бе, не, няма.

15

Анонимен

преди 4 години

Няма конспирация срещу 5G, всичко е наяве. Конспирациите ги пускат, тия които казват, че 5G е безопасно. Тия същите дори не знаят значението на думата конспирация.

14

Илюминатор II

преди 4 години

За да се изгради такава мрежа в необходима огромна инвестиции. Гъста мрежа от клетки през неколкостотин метра, а това са маса пари. И всичко това единствено за да се осигури комфорт на потребителите на мобилни интернет услуги... Хайде де!

13

Аполо

преди 4 години

ХахахахахахахахаНаправихте ми деня всички Вие, пишещи и четящи (най-вероятно от интернет през wi-fi)

12

даа

преди 4 години

Да, тдеята е добра, журналиста със статията да си сложи антена наблизо. И в редакцията на сайта, също може да сложат една. Та да видим колко е безопасно. Честотата май е 36 Ghz. Съгласно едни от изследванията, това бъзика процеса на усвояване на кислорода в кръвта. И не само. Въобще какво да чакаме, някой койтое вложил едни пари и очаква да печели, че ще се съгласи да реализира загуби. Няма как да стане, съгласно днешните западни ценности.

11

gf hf mf :>

преди 4 години

Дейвид Айк пусна преди част видео, каква е връзката с 5G в ютуб канала си.Но не ли интересно, че Мъск, Безос и малки компании трябва да изпратят в орбита 20 000 сателита докрая на годината? Интересно, нали? Много хора вече са наблюдавали starlink. Редица от сателити, които застреляни и летят сравнително ниско, като са ги помислили за нло докато не проверили за какво става на въпрос.И защо така бурно се строи инфраструктура за 5G навсякъде?Дали пък да не очакваме тотален контрол небето? :)