70

Тъпомер

преди 4 години

То и вируса беше конспирация,господа радисти и т.н.,амаааааа.

69

българин

преди 4 години

В казармата бях радист на радиостанция.Работил съм с няколко модела радиостанции.Дотук съм жив и здрав.Да ви кажа,че най мощната беше 1000 вата.Ако вземеш луминисцентна лампа и я приближиш до антената свети без да е включена.С глим лампа става същото.Дори се хванах на бас с шофьорите,че лампа може да свети и без да е включена никъде.И така за 2 години ползата ми беше,че и до ден днешен всички електроуреди си ги поправям сам.Най мощният излъчвател всъщност е микровълновата ви печка,а не рутера.

68

15/15

преди 4 години

До Аз Ха ха ха. Кой бил ходил на училище. Физиката не се учи само в училище а с практика. Има доста неща във физиката, които няма да прочетеш никъде. Искам само да ми отговориш на един въпрос.Какво е ЕЛЕКТРИЧЕСТВО ?

67

Анонимен

преди 4 години

Пушенето е личен избор. Когато някой пуши той вреди само на себе си. 5G не ти дава право на избор.

66

Непопулярно мнение

преди 4 години

До До 64Не, разнасях вестници. Виждам колко ти е голям. Прочел си две страници и вече всичко ти е ясно. А колкото до училището, аз съм ходил на такова, когато там се преподаваха реални знания. Нека да не занимаваме хората с глупости. Чети още. Наистина. Има още какво да разбереш по темата. Аз също съм против излишната флатъртърска паника. Считам, че знанието решава проблеми. Но с 5G нещата още не са ОК. Може да станат, но в момента още не са.

65

До 64

преди 4 години

Няма какво да си ги мерим моя е по-голям;) В радиото какво работи репортер ли

64

До 61

преди 4 години

Не съм казал че са безвредни, а че не са по-вредни от всички останали технологии. По отношение на високите честоти - за това казах да се има предвид за България не за САЩ или Китай. За България честотата е по ниска от тази на половината WiFi рутери дето си джъткаме вкъщи. Wifi работи на 2.4 и 5GHz. 5G ще е на 3.5GHz. В САЩ е на 26 GHz. Разликата е от земята до небето. Много е лесно човек да говори без да знае.

63

ХАХАХА

преди 4 години

Били умрели повече хора от цигари в сравнение с 5G.... ами то 5G току що го въвеждат като за начало. И ако мислиш, че някога ще започнат да ти водят статистика за смъртни случаи повлияни от 5G по-добре да се върнеш да пасеш овцете. Влагат трилиони в кули, гнезда и сателити, никой няма да му каже на Бай *** истината.

62

Непопулярно мнение

преди 4 години

До АзДа попитам и всички....____________________-В милиметровия обхват ще работят до 80 Ghz.-В другия обхват (между 700 MHz и 6 GHz) се е използвала, но до 4-5 GHz.-Разликата е преди всичко в латенцията при трансфер и в честотите на излъчване, които позволяват по-широка лента.Аре, малко съм прочел. Работил съм и в радио и съм запознат с излъчванията от антени. Да не си ги мерим, а?

61

българин

преди 4 години

Добре,нека да има 5 G ,но и техниката да не е китайска.Дотук поне 10 свредла за перфоратор китайски съм изхвърлил,защото са криви и мятат!Колко мърляв трябва да е китайският работник който е успял да ги направи криви?Тия едно свредло за перфоратор не могат да направят,та камо ли нещо по сложно!Оттук нататък нищо китайско не трябва да купуваме!

60

Анонимен

преди 4 години

Специално за пушачитеПафкайте си цигарките и да не ви дреме за 5G. Ако ви дремеше за здравето нямаше да пушите. От цигарите умират и са умрели повече хора

59

Непопулярно мнение

преди 4 години

До Аз5G работи на високи честоти, които лесно се губят в атмосферата и плътни повърхности. Затова клетките се слагат на по-малко разстояние и ниско до земята. Излъчването е по-силно, за да имат обхват. Електромагнитното излъчване доказано вреди на мозъка, защото взаимодейства с водата, а тя е огромна част от него. Доказано е че под електромагнитно излъчване ДНК може да мутира. Това води до отслабване на имунната система и мутиране на вирусите. Кое не съм разбрал или пропуснал в училище?

58

Асдфг

преди 4 години

По послени изследвания на група учени където има 5G на хората им расте опашка като на гущер, а от чешмите тече алкохол. Кучетата са почнали да говорят, а кравите дават директно кисело мляко ;) За опашката не се притеснявам обаче толкоз алкохол ще си повредя черния дроб ;)

57

Аз

преди 4 години

Да попитам и всички всяващи излишен смут:- Знаете ли на каква честота ще работи технологията в България? Не в Китай, не в САЩ не в Япония! - Знаете ли тази честота до сега не се ли е използвала за друг мобилен стандарт? Ако да как не сме измрели до сега? - Знаете ли каква е разликата от технологична гледна точка между 4G и 5G и кое изобщо и дали прави тези разлики опасни?Аре малко почетете и ако не разбирате се допитвайте до хора които разбират и се занимават с това не да пишем глупости.

56

Австрия

преди 4 години

Бях чел онлайн пост на един Австриец от Инсбрук, където първи са пуснали 5g мрежата в страната. Човека каза, че много хора в неговият кръг са се оплаквали от редица здравословни проблеми по едно и също време. Може би е пласебо, дайте да питаме автора на статията.

55

Аз

преди 4 години

Изводите след преглед на коментарите: 1. Масово са проспани уроците по физика от училище. 2. Коментирате тема по която масово нямате никакви познания и информацията е на ниво форум БГ мама.3. Всяко нещо което не познавате ви плаши неистово. Някога и електричеството е приемано така. 4. Масово не осъзнават че всеки ден поне по един час си поставят устройство на 5мм от мозъка което излъчва. И чатят по 5 часа.И не 5G сигурно не е полезно но не е по вредно от всеки друг от мобилните стандарти

54

явеев

преди 4 години

За съжаление 5G е много по-лошо от COVID19

53

49

преди 4 години

Информацията ти не е вярна. Пиши 5g availability around the world. Трябва някой да си играе доста време да ти изкара за всеки континент, държава и градове. Ето ти малко факти - активно 5g има в Китай, САЩ, Иран, Япония, Южна Корея, Италия, Испания, Великобритания, Германия, Швейцария, Австрия и прочие... няма как да спомена всички.Сега ти ми кажи кои са най-засегнатите държави, а аз ще те изчакам. Нивото на развитие и медицина излгежда не ни помога, ти кажи защо. Лъжи, лъжи, лъжи...

52

Хахахахахахахаха

преди 4 години

5G мрежата може и да не заразява директно с Ковид, но така срива имунитета, че не от Ковид, ами от хрема може да почине човек!Да ползваш 5G е все едно да си пъхнеш главата в микровълновата и да я пуснеш на мах!

51

До 44

преди 4 години

Явно не си чел достатъчно.Случая е емблематичен. Развива се в САЩ и е по съдебно дело заведено от възрастна американка срещу производител на микровълнова фурна. След процеса, производителя изрично предупреждава в упътване то, да не се ползва за сушене на домашни любимци.