10

Генчо Гунчев 2

преди 4 години

Господин Мартин Иванов - чакам дали ще приемете Предизвикателството ?!?! Искам 2 години да живеете в близост до Антени. Може и такива за 5 джи. Нали са много безопасни ?!?! После отивате на Изследвания и казвате - Няма никаква промяна в организма ми ! Гарантирам , че ако нямате някоя кофти диагноза - със сигурност ще имате големи изменения в хормоните и тотален ХОРМОНАЛЕН ДИСБАЛАНС !!!!!

9

Хах

преди 4 години

Те в началото така казваха и за корона вируса.

8

Генчо Гунчев

преди 4 години

След като е толкова сигурен платеното човече - Мартин Иванов. Автор както виждам на тази поръчкова статия. Предизвиквам го на две неща - 1. Да излезе в обществен диспут по този повод срещу няколко Инженери , които ама никак НЕ са на неговото платено мнение. и 2. Искам Господин Иванов и цялата редакция на уважавания от мен сайт - ДНЕС.БГ да си закупи апартаменти или да живее под наем между една и две години в БЛИЗОСТ ДО АНТЕНИ НА ОПЕРАТОРИ и после да отиде на изследвания ! Нали са БЕЗВРЕДНИ?!?!

7

Анонимен

преди 4 години

STOP na 5G

6

Бау

преди 4 години

Ама как така ве?!? Ама аз четох в интернет, че може ве! Лъжат ни! Тези дето четох не лъжат, но другите лъжат! :D

5

Журналисти, ха!

преди 4 години

Казал един платен драскач, дето му е забранено да пише за истини, като на другите медии. Те истинските журналисти или "изчезват", или ги убиват публично. Другите са пропагандисти.

4

Анонимен

преди 4 години

Така е. Вирусите не само се предават чрез радиовълни, но и по оптичните кабели се движат. Освен това минават през пикселите на монитора - и направо в лицето на неподозиращия потребител.

3

Анонимен

преди 4 години

Много страшни са тези 5G - мрежи, след малко ще се убедим от коментарите.

2

Анонимен

преди 4 години

Хайде да не преиначавате нещата, опасенията са че 5G - НАМАЛЯВА ИМУНИТЕТА на хората

1

Анонимен

преди 4 години

Така е ама никой от важните клечки на доставчиците не иска да живее в близост до антена.. Слоаченос?