142

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 108И младежкият егоизъм убива. Егоизъм е да искаш другите да умрат, за да живееш добре ти, независимо кои са те: стари, млади, болни, здрави.Който е стигнал до там да смята, че смъртта на другите ще му донесе охолство и щастие, дали заслужава да се нарече човек?

141

уффф

преди 4 години

Некаква гъзониячка от старчески дом, решила да заработи на дребно от дойче веле. Що не си гледат Германия, а се завират в Италия. Когато умират по 1000 човека на ден, каква картина иска да вижда?

140

Анонимен

преди 4 години

Много сте ербап сега, но само чакам да ви видя коментарите след 2-3 седмици.Или няма да ги има? Три седмици!

139

Анонимен

преди 4 години

Не се оплаквайте сега! Вие избрахте смърт с ГЕРБ, вместо да изберете живот без ГЕРБ. При такава епидемия да те управляват некадърници като ГЕРБ е равносилно на смърт. Схеащате ли или още сте с партиините очилца?

138

Анонимен

преди 4 години

От два месеца в България единствената мярка с реален резултат е всички влизащи в България да се затварят в изолатор за 40 дни. Ползата от всичко друго взето заедно е по-малко от 1% от тази мярка. Защо не се прави нищо в България?

137

за заровеното куче

преди 4 години

ЕС ще раздели 2.77 ТРИЛИОНА ЕВРО между страдащите правителства. Разбирай, ако никой не страда - пара няма. Хм..Например Шведите. Те горките няма да намажат и цент.

136

Анонимен

преди 4 години

Да не забравите да си сложите маските, да не усещате миризмата на горящи отпадъци ;)

135

...

преди 4 години

Много е тежко, да виждаш живо същество да губи живот. Дали човек, куче, котка... това ти се запечатва в съзнанието и остава там докато си жив. Аз съм виждал такъв човек, една съученичка. Беше си здрава и изведнъж - рак. Събрахме се няколко човека и отидохме на свиждане. В очите й се виждаше жажда за живот. Беше само на 18. Бяхме в стаята й, да й покажем че сме с нея, но като влезе майка й, само каза "Мамо, не искам да умра". Закашля се,помолиха ни да излезнем. След 5 мин. ни казаха "Отиде си"..

134

Ужас

преди 4 години

Значи,веднага да се скриеш,че глупости не ми се слушат.

133

бидонче Дойче Зеле

преди 4 години

От масова психоза вече и пълна психария. Явно вече сме в "пика" на спамдемията.

132

така като гледам

преди 4 години

Във България измиращи като кучета ще има след като премине епидемията благодарение на бандата от ГЕРБ и никадърника Борисов.

131

Анонимен

преди 4 години

Шансът да обясниш на *** що трябва да си седи вкъщи е колкото да обясниш и на италианците. Докато не тръгнат камионите с труповете никой не вярва. Тука в Испания епидемията не стихва вече 3та седмица, защото има някакви хитреци дето ходят да пазаруват по 10 пъти на ден или да си разхождат кучето 5 часа, или си ровят в колата на улицата цял ден. Щото минава. Ми никой не може да ви седи до главите с пистолет в ръка, или спазвате правилата и живеете, или ще слушате черната статистика всеки ден.

130

до анонимен

преди 4 години

Ми то и от глад се умира бе, другарю, не само от грип. Без пари за храна, лекарства, ток, вода, как се живее?-----------Ми, къде изчезнаха сел.стопанство, хранително-вкусовата промишленост, фармацевтиката...Кой е виновен, ай???"Човек га си *** напрай сам и най-големия му душманин не мой му *** напрай!"Добре, че поне иде лято...

129

Божинката

преди 4 години

аз вироса не го фанах баце, мина покрай мен като и висока топка баце ... малко коте има ли

128

до 131

преди 4 години

Е това вече съм съгласен, че е баш кучешка смърт - да заключат болните по стаите и да си плюят на петите.И наще докторя искат тъй, ама не става, затуй гледат хората да изпукат у тях си - по- малко работа за докторчетата. Няма да си пафкат цигарките и да си пият уискито, ми ще трябва да лекуват болни.Ужас...За туй ли са го учили туй вишУ??

127

Анонимен

преди 4 години

Оо, милата тя! Да вземе да се завърне в родината и да види как се правят тук нещата - болните си умират в къщи, заобиколени от близките си. Е, вярно, че не е с цел да не умрат в самота в болница, а защото не ги приемат в болниците, което пък е защото болниците се пазят за елита. Ама карай ся. Важен е крайният резултат, а на тази нали това й е основната драма. Значи тук ще й хареса повече.

126

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 117Ми то и от глад се умира бе, другарю, не само от грип. Без пари за храна, лекарства, ток, вода, как се живее? Това може да продължи и с години. Стига минипулации, стоига сте ги лъгали "Стойте си 2 седмици и ува си всичко ще отшуми".Ми в една Италия седмици наред няма кьорав човек навън и продължават да измират с хиляди всеки ден, или поне така ни казват.

125

Анонимен

преди 4 години

Умират като кучета? Тази жена добре ли е? Просто хората са изолирани но да умират като кучета е силно казано. Много знаеш как умират кучетата, всява смут.-----------В Испания воените са намирали заключени старчески домове в които всички са били мъртви .Персонала просто ги заключил по стаите, заключил входните врати и се е прибрал по домовете си.Започнала е проверка и съдебни дела по множеството подобни случаи!Тъй,че....

124

Анонимен

преди 4 години

ИСКАМ САМО ДА ПОПИТАМ.. КАКВИ ЩЕ СА КОМЕНТАРИТЕ АКО СЕ ОКАЖЕ ЧЕ ВАКСИНАТА СРЕЩУ ТУБЕРКУЛОЗА (КОЯТО НИ ПРАВЕХА ПО КОМУНИСТИЧЕСКО ВРЕМЕ) СЕ ОКАЖЕ ЖИЗНЕНО ВАЖНА В ТОЗИ МОМЕНТ??????????

123

Ф.С.В.

преди 4 години

дО РУМИ ИТАЛИАНКАТА- Първо нашето Правителство е много загрижено за възрастните хора-Нека спасим нашите дядо и баба-и Поради това от 2.5 мил пенсионери 1,8 милиона са с пенсия под 350 лв! Политиците обещаха 300лв мин пенсия-НО УВИ! Здравната Система от години не същестува помагайки на Пенсионната Система- НЗОК е чувал с хиляди дупки- медицинските сетри преди 1 месец бяха терористки а сега са герои?-Дали няма да избягат след още месец лекарите? И Карантината-да седим си,но ни лъжат с датата 13май