102

Анонимен

преди 4 години

Егоизъм, но на кой да се сърдиш. Човеците сме си такива. В момента е най-гадно да знаеш, че си болен от нещо, с което може да си живееш още 30 години, като диабет например, но ако те срещне вирусът си пътник, на камиона и толкова. Да по стоим още малко вкъщи, ако от някъде изскочи решение, защото самото чакане не е решение.

101

Анонимен

преди 4 години

А, и съседа празнува рожден ден и са му дошли гости от провинцията. Да се обадя ли на 112?

100

Анонимен

преди 4 години

До Патрик СуейзиВъй ти си много ***. Поне си вярваш на глупостите. Мислиш се за светият месия или нещо... нз?

99

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 95Че какви трябва да бъдат? Божа работа е дали една ваксина правена преди 100 години за конкретна болест ще се окаже частично полезна при друга болест, за която дори не са знаели по онова време.

98

Анонимен

преди 4 години

Бау казах ли ти че отивам да разходя кучето в парка?

97

Анонимен

преди 4 години

нещо друго в тоя дух за промиване на мозъка няма ли да пуснете? Да стоим в къщи и да чакаме... какво всъщност чакаме? При положение, че няма лекарство, няма ваксина, няма и шанс вирусът да изчезне от само себе си...Вероятно чакаме да умрем от апандисит, както дне четох за подобен случай, в който дни наред казвали на болния да седи вкъщи, че може би има корона вирус и накрая се оказало обикновен апандисит, но вече било късно да го оперират

96

Анонимен

преди 4 години

До daИмаш проблем с това, че хората изказват мнението си ли?Ти за какво си влязал ту, за да помълчиш ли, както искаш от тях?!

95

Анонимен

преди 4 години

"Парица е царица", како кажу у нас. :))) Щом нямат "Дорога жизни" през леда на (Онежкото или Ладожкото езеро???), да благодарят на Бога.

94

Анонимен

преди 4 години

Те не са особено умно племе

93

Свърши се

преди 4 години

И сега какво на 14 май вируса сам ще изчезне? Това ще продължи до края на годината. И като минат още едни 6 месеца, всички сме в калта и хората стоят като роби за някакво решение ще ви го намерят. Я смс-че, я гривничка, Я чип, Я устройство на глезена като затворниците. Тогава може да си получим обратно "свободата". Не им стига, че следят на всички телефоните и интернет провайдърите ни продават трафика - знаят всичко за повечето. Искат абсолютен контрол.

92

Анонимен

преди 4 години

Бау, на всеки пост ще те коментирам псе. Дори сайта да забогатее.

91

Анонимен

преди 4 години

ИСКАМ САМО ДА ПОПИТАМ.. КАКВИ ЩЕ СА КОМЕНТАРИТЕ АКО СЕ ОКАЖЕ ЧЕ ВАКСИНАТА СРЕЩУ ТУБЕРКУЛОЗА (КОЯТО НИ ПРАВЕХА ПО КОМУНИСТИЧЕСКО ВРЕМЕ) СЕ ОКАЖЕ ЖИЗНЕНО ВАЖНА В ТОЗИ МОМЕНТ??????????

90

Анонимен

преди 4 години

Мда, знаех си че кучето бау ще джафне. Пази си сърцето. Пълен си с отрова и няма да е за дълго. На път си да спечелиш наградата Дарвин.

89

Анонимен

преди 4 години

Нема страшно!Киро Гела каза, ще е само леко грипче

88

Бау

преди 4 години

До 86Много е трудно да обиждаш и наричаш хората глупави, когато не си особено грамотен и най-вероятно имаш най-много начално образование. Просто няма как да ме обидиш.... :D Щом те кара да се чувстваш добре ... ок :D

87

gf hf mf :>

преди 4 години

До Патрик Суейзи,Защото тогава нямаше социални мрежи в този си вид, както сега, когато има бум. Изглежда информацията в днешно време, която ни залива отвсякъде, носи със себе си вреди. Не виждаш ли, че вече сме свръх информирани от медии/интернет? Хората сега живеят в страх именно заради това. Консуматорите са валат! :)

86

до днесбг

преди 4 години

разбирам вече че сами си цъкате плюсчета и си пишете коментари.

85

Анонимен

преди 4 години

А, да, в Ленинград не е имало и лекарства, телевизия, Интернет, вероятно и градският транспорт не се е движил. Мъртвите не са се погребали през зимата, за да не се изтощават живите допълнително и е било забранено да помогнеш на паднал човек, за да не умреш и ти от изтощение докато го вдигаш. Айде, ревете още за възрастни хора, които вероятно пак щяха да си идат, но от някой друг вирус. За себе си реве сестрата, от страх.

84

Анонимен

преди 4 години

До 72Да. Това като цяло е целта ако не си разбрал

83

Анонимен

преди 4 години

Който живее като цар, може да умре като куче. Китайска мъдростPS Обратното не може