162

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен И ЗАЩО КАТО КУЧЕТА ? НАЛИ ИМА ДЕМОКРАТИЧНИ ЦЕННОСТИ ????

161

Калин

преди 4 години

Като изключим балканите италианците са най недисциплинираната нация в Европа .Тях трябва да ги управлява човек като Мусолини и тогава всичко ще им е наред.

160

в бг

преди 4 години

Щаба иска хората да стоят вкъщи, докато не се проявят всички симптоми. "Но ако се чака да се разгърне цялата картина на болестта, тогава надеждата човек да се спаси е много малка.....

159

а

преди 4 години

явно сте патриот, като споменахте Левски и Ботев. Какъв е вашия пример в сегашната ситуация, извънредно по-лека от времената на Левски и Ботев? Колко героично е да затапиш нечий коментар, но когато става дума за действие криете се в миши дупки. Не отстъпвам от позиция. Най-ценното е човешкия живот. Оборете ме

158

Анорак

преди 4 години

Седиш си в къщи и чакаш да се появят някакви симптоми- кихаш като за настинка +тепература и ти нищо не предприемаш защото не са те тествали за корона вирус .Хайде бе!!!Човек като ги пише тези работи,поне би попитал не ползват ли поне аналгин или парацитамол против температура. Никой не споменава за тези неща?

157

а

преди 4 години

do 158Левски и Ботев най-добре са оценявали човешкия живот. Грешно сте разбрали или историята или мен. Може и да съм инфантил, но това с човешкия живот замислете се и ще разберете защо е така и кой какво прави и в името на какво. Твърдението си остава вярно и абсолютно универсално. кажете нещо по-ценно тогава?

156

Анонимен

преди 4 години

Три седмици!

155

Анонимен

преди 4 години

само чакам да ви видя коментарите след 2-3 седмици.Или няма да ги има? Три седмици!------ И какво ще стане след три седмици, много ми е интересно?

154

Анонимен

преди 4 години

Познавах само един италиянец и покрай него амразих цялата им нация. Това е божието наказание!

153

М, да ...

преди 4 години

От всички медии лъга на смърт! Да не би да живеем вече в моргата?

152

Край

преди 4 години

До 157 Няма нищо по ценно от човешкия живот Така ли? Ми що не пита Христо Ботев, Що не пита Левски, Що не пита Кочо Честименски.Свобода или смърт????? А???Сигурно си на 15г. или на 50 обаче инфантил.

151

Анонимен

преди 4 години

Ако бяха влезли в статистиката миналата година, нямаше да ги обявяват в новините.

150

Анонимен

преди 4 години

Пропагандата няма почивен ден.Театър после цирк, после театър после цирк

149

а

преди 4 години

няма нищо по -ценно от човешкия живот и който си мисли, че е недосегаем и безсмъртен, който се прави на смел и интересен, също умира, независимо от какво и кога. усеща се тягост в цялото общество, независимо дали си вкъщи или навън за нещо. Напазарувайте си, не правете излишни излизания в момента, помогнете на някой около вас, бъдете полезни за себе си и другите. никой не е вечен.

148

Copocoид

преди 4 години

Ако "напредналите" италианци бяха поголовно ваксинирани както нас за туберкулоза по времето на мракобесния комунизъм, жертвите от Коронавируса там щяха да бъдат по-малко.

147

Анонимен

преди 4 години

Е а при нас така умират всички болни, от седмици отказват да лекуват когото и да било

146

Анонимен

преди 4 години

Ако е вярно, че колкото повече ви е страх, толкова по-добре сте защитени от вируса, то тогава продължавайте да се страхувате и ако мислите, че не сте достатъчно уплашени не забравяйте да мислите колко хора умират и от други причини например катастрофи, сърдечни проблеми, нелечими болести. И ако това не е достатъчно, направете следното, вижте вашите близки и си представете най-лошото, което може да случи с тях и реагирайте така, че все едно се е случило. Само дето не знам дали това ще помогне.

145

Анонимен

преди 4 години

Тая наша сънародничка май не обича кучета и изобщо животни, или само на мен ми прави впечатление какво сравнение използва?

144

Русия

преди 4 години

И в Дойчланд мрът кат мухи на Гьолче Зеле ни му пука за изпадналити наркомани.

143

Анонимен

преди 4 години

"Преди дни Гражданската отбрана в Бергамо превърна едни огромни халета в реанимация за 400 човека. Те взеха нещата в свои ръце, защото правителството отново се бавеше."-------------------------------Ето точно в тази реанимация за 400 човека работят осемте руски медицински екипа от лекари и сестри.