502

Анонимен

преди 4 години

До 552Явно нищо не разбираш от Православие!Не имало случай на затваряне на храмове и не провеждане на литургии дори по време на чума.Единствено при комунистическата чума са затваряни.

501

Дядо Ви

преди 4 години

Призовавам вярващите от всички религии, не се причислявам към тях, да не ходят на никакви събирания а да си практикуват религията в дома. За да не се наложи още един месец да се удължи карантината.

500

Има ли значение,

преди 4 години

дали ще умрем от вируса или от глад? От вируса маже да се оцелее, но от глада -НЕ! ГЕРБ нищо не спасяват, само удължават агонията ни! Държава без икономика е запустяла територия!

499

поетапно!

преди 4 години

После ще иска до септември - ще бъде май! Бог е над Бойко и той ще разполага!

498

Анонимен

преди 4 години

До КазахБойко е предател!!!

497

Доктор Хаус

преди 4 години

Докато се прибират от Европа безкарантинно нашите сънародници ще сме вечно в извънредно положение ! Да не говорим , че прииждат и много роми...

496

Ангел

преди 4 години

Точно след 15 дена ще излезат хиляди на протести срещу тъпите мерки които ще отнемат повече животи от скапания вирус !!!! Помнете ми думата!!! В крайна сметка от както съществуме като вид важи правилото на Дарвин .Който отцелее ,отцелеее на останалите лека им пръст !!!!! Всичко което е в разрез с това правило е НЕ естествено и НЕ нормално !!!

495

Казах

преди 4 години

Браво! До 13 май 2021! Писна ми от гадни щъкащи *** които пръскат коронавируси. България ще я бъде с Бойко!

494

Joro

преди 4 години

Вкъщи ще се разболеят повече хора.Да не се чудите после защо на някой му спрял сърцето,на друг нещо друго

493

Анонимен

преди 4 години

"5G мрежата която тайно се прие в БГ е човекоубиец"Теб 14.4 модема отдавна те е облъчил.

492

ГНЕВЕН

преди 4 години

С тоя измислен Щаб , с този напълно невеж МС съставен от калинки и милиционери , и с този изкуфял дядка-пожарникар начело на държавата ни очаква само едно: бавна смърт по дупките ,в които ни карат да се крием от вируса.Също като шумкарите от преди 80г ,само че вируса ходи по домовете.А и празноглавата Тиква забрани да се ходи в гората и да се събират повече от 2 души.

491

Аз не ям китайско!

преди 4 години

Много ми е любопитно, като свърши тая истерия, кой българин ще се унижи да влезе в китайски ресторант или въобще да си поръча китайска храна от тия плъxoядци!

490

Анонимен

преди 4 години

5G мрежата която тайно се прие в БГ е човекоубиец.

489

Анонимен

преди 4 години

Даже по турско балгарите са се чувствали в по сигурни раце.А сега всеки е уплашен и неуверен в бадещето си.Това е положението

488

Анонимен

преди 4 години

Металът е най-Ок проводник, все пак не си хвърляйте бижутата презбалконско! Танкове има само в музея, а Стъкмити пожелание...;)ЗащометърсалмоБела?

487

Коснтантин

преди 4 години

Защо бойко прие 5G мрежата и измененията за гробищните паркове, тайно, по време на кризата. Трябваше да се изчака. Но той е потаен *** и не чака. И сега този заем защо е, да го откраднат, няма да стигне до обикновените хора.

486

Падишаха

преди 4 години

Слуша какво му казват

485

Анонимен

преди 4 години

И в Турция има забрана но не и за работещите които си вземат мерки. След като вируса си отмине мн икономики ще са сринати и тоя пат пак ще страдаме и ще си седиме в кащи от безпаричие и от безработица

484

Щирлиц

преди 4 години

И танкове по улиците,стига да има танкисти де.

483

Анонимен

преди 4 години

Помнете ми думата ако не спрете карантината за Велик Ден...