442

Анонимен

преди 4 години

Доста безмислена новина.

441

Кралица

преди 4 години

За "бедните" които в момента, нямат пари, защото са ги инвестирали в скъпи покупки, подтикнати от желанието да са модерни...може да си приготвите следните ястия.Apple iPhone XR с картофиЗадушени Маратонки Adidas на фурнаМаратонки Nike със зелен лукДобър апетит !

440

винетку

преди 4 години

значи ще плащам аз годишни винетки, а те КПП-та правят и декларация ми искат защо ще карам и къде отивам - защото плащам данъци, такси... а доход отникъде. ще удължат ли срока на винетките за времето, когато ми плещят Остани вкъщи... *** вкъщи.

439

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 464На колко си? Старчески егоизъм е и да си над 30г за тези, които сега са на 16-17г. Да вземат да управляват те направо, та всичко да се оправи. И всички над 30г - под ножа, егоисти с егоисти, които са си купували коли и ходили по море и екскурзийки.

438

Мишо

преди 4 години

Няма да има вече нормален живот на тая територия ! Ще трябва да се емигрира някъде на север в цивилизования свободен свят ! Харесват ми Беларус и великия Лукашенко ! Ако има и други желаещи да се приготвим ,братя !!!!

437

Lan

преди 4 години

И КРАЙ за България!

436

Анонимен

преди 4 години

Преди десетина години беше последната криза, която беше финансова /банкова, ипотечна/ и почнах да се чудя как ще я направят новата криза. А дойде време за новата. Измислиха го гениално - вирус страховит, безпощаден, глобален, смъртоносен. Даже надмина очакванията им.

435

Анонимен

преди 4 години

Баба ми е на 91г и пита дали може да умре преди да е завършил спасителният план.Ако някой знае да каже.

434

Анонимен

преди 4 години

Старческият егоизъм унищожава света.В онази приказка бяха избили възрастните, и единственият останал жив дал мъдър съвет. Сега мъдрост нямат, шубето ги тресе, и са готови да обрекат внуците си на глад, само и само да не им стане нещо.

433

мишо бирочето

преди 4 години

в моомента ни изтича последното време и парички да се направи нещо за да няма глад есента и зимата. за това и ще ви дондуркат до юли с глупавите си "мерки". вирусът е само страх и смях. от него не се умира. спрете идиотщината. напускане на ЕСССР. видяхме ги колко струват и да се хващаме за мотиките.

432

Анонимен

преди 4 години

Toй Макрона им тресна 2 месеца директно, защото освен всичко друго - няма жълти жилетки, които му късаха нервите.Отделно - пореден повод за кредити, които е ясно кой ще плаща. Имат интерес да има повече регистрирани (ама са много малко в Бг - дори като процент - ядец), защото всички управляващи по света са лумнали за кинти за "борба"...

431

Щирлиц

преди 4 години

До Анонимен 460Не съм виждал ешафод наживо.Ще бъде интересно.

430

Анонимен

преди 4 години

Преди седмица една астроложка каза, че звездите били подредени както по време на френската революция.Вероятно се очакват публични екзекуции.

429

Дачо

преди 4 години

Военно положение трябва,Не може 98% от хората да спазват карантината,а 2 процента да им е мъчно, че не могат да се напиват като кучета по парковете и кръчмите

428

Омар Хаям

преди 4 години

Април ще бъде Септември

427

Анонимен

преди 4 години

Караджата ще иде пак, май ..

426

Анонимен

преди 4 години

"Ваше Величество, колко Ви е часът?"От най-големите лъжци се е учил този.

425

Анонимен

преди 4 години

Аз съм в рисков група, така че не ме и тересува, ако ще държавата да се затрие, само аз да съм добре :)

424

Анонимен

преди 4 години

Ама нема да стане. Искаме правителството, д подаде оставка!

423

оставка

преди 4 години

Значи и април и май под карантина а юни в лудницата ! Абе що не стане едно революция като френската едно време и народа не събере пари за гилотини за кра.дливите гербери