522

10%

преди 4 години

Експериментът с плоския данък се провали. Плосък данък е имало само по време на феодализма и турското робство. Викали са му десятък, или юшур. Модерната социална държава е немислима без прогресивния подоходен данък.

521

Анонимен

преди 4 години

*** не е короната, а народните представители ако гласуват за карантината.

520

Анонимен

преди 4 години

в Германия са до 20.04.дъпжавата не можело да спре да работи.

519

Сив кон....

преди 4 години

Аууууу! Какъв рев. Ами вървете на работа и се срещайте на 3 март. на 8 март, На Великден,, на Гергьовден.Ама се срещайте ,колкото си искате. После....Да де и посещавайте масови църквите...

518

Чочо

преди 4 години

Едно добро нещо направи Путин - увеличи многократно данъците на богатите и с парите ще се подпомагат семействата с деца . Ако нашия президент имаше същите правомощия дали щеше да направи същото ? - едва ли , защото щеше да бъде низвергнат от поддръжниците си - БСП . Защо ли ?- Ами защото кои имаха възможност да се облагодетелстват след промените - тези , които си бяха създали връзки в цял свят , а всеки знае от коя партия бяха . Пазете се от заразата - това е най-важното . здрава нация сме !!!!

517

Анонимен

преди 4 години

Кой ще ми гледа детето и кой ще работи докато градините са затворени ве банкянски цър вул?

516

Анонимен

преди 4 години

Стойте си вкъщи, че Боце тегли един заеми, които трябва да усвоява, без да му пречат.Не се накрадоха 30 години. Сега вече с ръцете и краката грабят за последно, че после не е ясно дали ще има. По-лошото е, че има хора, които им вярват на празните приказки и се опитват да убеждават другите как било за тяхно добро.

515

Анонимен

преди 4 години

В Италия са до 12 април!!!

514

анализатор

преди 4 години

Тиквонийбанкенски,кога реши с колко да продължите геноцида над хората-след разговора с вашингтонският господар Пумпалоф,а...Като мачкаше ушите на Тато,той не те ли светна,че няма нищо вечно,за социализъма иде реч!Същото е и с господарите ти от печатницата за зелените хартийки!Мисли за трибунала дето ще те съди-време е!Както казваше Адама за СЦЗ-втори отряд,южно изложение и в партер..Ехеееее

513

Анонимен

преди 4 години

Няма да е до 13-ти Май бе, не разбрахте ли вече че става дума за месеци, но нарочно не казват за да не дразнят хората. А вече се говори и за втора и трета вълна на епидемията. По - правилно ще е да се каже "до второ нареждане".

512

джони

преди 4 години

колкото по дълго , толкова по-добре, парата да се излапа да се замаже всичко старо и после може да се пенсионира

511

мишо бирочето

преди 4 години

добре бе лаици. мислите ли че за две седмици развиха тест за ковид19 и го произведоха в милиони екземпляри и го пратиха по всички краища на света и се тества с него, че и мутациите му следят, че и много смъртоносен. тестват ви за обикновените корона вируси част от всяка настинка и грип. не виждате ли каква огромна бутафория е всичко. не вижфате ли изкуствено насявания страх? защо не кажат колко от починалите са си правили "безплатна" ВАКСИНА ПРОТИВ ГРИП тази година. на дядо ми му сложиха и за малко *** със ковид симптоми. интересно е че за първи път в цяла европа е безплатна за пенсионери

510

какво се чудим

преди 4 години

герб иска да прецака комунистите да не манифестират на 1 май и на 9 май с карантина .но имат право за щото комунизмат е диагноза не убеждение ,въпросът е дали е силно заразен и дали се предава по полов път. Трябва да птам някоя комунистка

509

Анонимен

преди 4 години

Емигран, ако има нещо хубаво в епитемията, това е рязко намаления брой българи в европа! Надявам се, че ще си ги задържите там!

508

Анонимен

преди 4 години

Нядявам се светът да преосмисли поведението с Китай

507

Анонимен

преди 4 години

До Аз не ям китайско!Не вярвах, че има толкова заблудени хора дето все още вярват, че вируса е пренесен от някакви животни... Това си е изкуствено създаден вирус и много вирусолози вече обясниха, че съдържа част от вируса на чумата, за да е силно заразен, както и част от сруктурата на спина, за да поразява имунната ситема.Кой го произведе и кой го пусна, дали нарочно или случайно, това вече е загадка.Но за произхода му отдавна няма съмнение.

506

Анонимен

преди 4 години

До Анколко българи могат да живея три месеца без заплата

505

ники

преди 4 години

Значи Италия чак днес удължиха тяхното извънредно положение до 13 април, Тиквун иска от сега още един месец, не правят тестове за да видят къде сме в заразата, вероятно имат врачка, която им казва как се развива инфекцията.

504

Анонимен

преди 4 години

Извънредното положение,ще отпадне след като се намери лекарството,което Американските Джонсън и Джонсън прогнозират най рано 3 месеца.

503

Дядо Ви

преди 4 години

До 553А ти май не разбираш че живееш в светска държава!Нямам предвид само литургиите ами и молитвите в джамиите.Недейте разнася вируса заради който висим в къщи толкова време и заради който хора ще останат без работа а други ще умрат.