39

Анонимен

преди 4 години

И ГЕРБ са като Тръмп и само мислят за заеми как да останат на власт. А тежката работа как да реформират икономиката и да открият много работни места с дистанционна работа никой не иска да си мръдне пръста. Важното е че си гласуваха нови заплати и теглят нови заеми.

38

Анонимен

преди 4 години

Абе не знам, ама през 30-те в САЩ има един кандитат-президент, който е предложил със закон да се ограничи богатството на най-богатите.Какаво му се е случило ли - да, познахта - застрелян.

37

Анонимен

преди 4 години

Ако тези палячовци смтят, че проблемът им е в маските...

36

??

преди 4 години

"Вицегубернаторът на Тексас Дан Патрик обаче защити миналата седмица противоположната позиция с аргумента, че американците трябва да се върнат на работа дори и това да причини смъртта на техните баби и дядовци, които, според него, доброволно биха жертвали живота си в името на икономическия растеж."Брей как им слага думи в устата, много запознат бил

35

Оруел

преди 4 години

Илюминатите са написали на американския Стоунхендж: Населението на Земята трябва да се намали до 500 милиона души.

34

Анонимен

преди 4 години

Човешкият живот не струва и 10 стотинки......................така е при капитализма!!!

33

ivailo

преди 4 години

До Анонимен" Подозрителна е тази загриженост за човешките животи от страна на запада...".......................................................Даа, лицемерието е на мода, и то не само там, ами и тук навлиза... Политиците и медиите ни много спомагат за разпространението му .

32

Анонимен

преди 4 години

САЩ ще оправят по един или друг начин.Англо-саксовете са железни НО вие българите сте ТОТАЛКА.

31

Бау

преди 4 години

Дядото ще избере "икономическото благополучие" много ясно... Толкова му пука за хората ...

30

Генчо Гунчев

преди 4 години

..... Така че в този ред на мисли - Разбира се , че ги интересува най - вече ИКОНОМИЧЕСКИЯ ЕФЕКТ , който ще има за тях тази задаваща се и вече започнала мощна Световна криза. Нали знаете , че от тези събития винаги има й печеливши - никога НЕ са само губещи ! А накрая когато ЕФЕКТИТЕ са налице. И са постигнали намаляване на Населението и свръх печалби за тях си. Ще станат и ГЕРОИ - когато някоя тяхна Фармацевтична компания пусне и "съвсем случайно" ваксината за този вирус... !!!!!!

29

Генчо Гунчев

преди 4 години

На ционистите и рептилите , управляващи дълги години ЗАПАДА и в частност - САЩ... Едва ли им дреме особено колкото човешки животи ще погубят с пуснатия ВИРУС. То дори това е една от целите - по - голяма намаляване на Населението в Световен мащаб. Предполагам сте чели за - "ЗЛАТНИЯ МИЛИАРД". Висшите им етажи там си имат ваксина - тях не ги мислете. Да сте чули за някой БОЛЕН от две доста известни Еврейски Фамилии , които ръководят Света? Няма й да чуете...

28

Анонимен

преди 4 години

Малии страшните русофили ще ходят да бият който пише нещо лошо за джуджи. Спокойно друзя, дишайте дълбоко

27

Анонимен

преди 4 години

Ще дадат няколко пъти жертвите на Хирошима и Нагазаки. Иронично... за кокошка няма прошка ;))

26

Анонимен

преди 4 години

Колкото и да умрат, всички ще си платят разходите по лечението.

25

Анонимен

преди 4 години

Подозрителна тази загриженост за човешките животи от страна на запада.

24

Анонимен

преди 4 години

Царица Парица!

23

Анонимен

преди 4 години

Изглежда лесен избор за експлоататорска страна, създадена от робовладелци на базата на печалбата и алчността. Какво значи някаква си личност? Ще поизмрът няколко милиона, а бабите ще народят нови.

22

МНЕНИЕ

преди 4 години

САЩ ще станат Първата СОЦИАЛИСТИЧЕСКА Държава след СССР . УССР .Не се шегувам - вече има Национализация на ТКЗС и Заводи .

21

Василев

преди 4 години

Нещо ми се струва, че целия свят ще тегли трилиони долари от МВФ и СБ , който са сбор от частни американски банки!!!Велики и все могъщи са англодаксонските банки и корпорации!!!Ще има изкупуване на цели корпорации и банки от азиатските фондови борси!!!Агент Джонатан Уудс!ЦРУ!!!

20

Анонимен

преди 4 години

До ВасилевМомче , не знам дали си пълнолетен и вменяем , та само да ти напомня , че пускането на фалшиви новини, свързани с Корона вирус е престъпление в Република България .Дано *** си свършат работата и да изпратят АЙ-Пи адреса ти , заедно с цитат на поста ти ,на компетентни органи .