79

Пижо

преди 4 години

Пред САЩ никога, ама никога човешкият живот не е стоял на дневен ред!

78

баба мара

преди 4 години

не затвориха ню иорк защото щяла да се срути фондовата борса направете сиизводи що за нация е това печалбата и бизнеса са над човешкия живот

77

Глупаци Български

преди 4 години

е Беларус например няма карантинаЛукашенко открито заяви на народа че тази епидемия е фалшификацияда не би хората в Беларус да измряха !?НЕ !!!тази епидемия ни я спуснаха от посолството на САЩ !!!

76

Анонимен

преди 4 години

Чувам приказки, кой пуснал вируса. Незнам. Знам само, че вирусът стигна до Ню Йорк, но не стигна до Бейжин. Американците тепърва ще ги вършее вирусът като съветски комбайн.

75

Николай

преди 4 години

Живеем в интересни времена щом цената на нефта стана отрицателна. И да човешкия живот има цена, както и всичко друго. Пример, ако намалим максималната скорост по пътищата на 30 км/час ще спасим хиляди животи на година. Но заради удобството да стигнем някъде по-бързо сме съгласни да ги жертваме.

74

Анонимен

преди 4 години

100 000 са само починалите от недохранване през последната седмица. Що за лицемерие е това??

73

Анонимен

преди 4 години

При нас този въпрос не стои. На първо място са естествено червените пенсии - 2.2 милиона гласоподаватели.

72

ПОВРЪЩА МИ СЕ

преди 4 години

от тази медийна истерия !!!в САЩ (320 милиона) до сега има 4 000 умряли от този супер опасен вирускъде са купищата трупове за които бълнува евреина Бил Геитс !?някой наистина ли вярва че живота на гоимите е по-важен за евреиските банки и корпорации от печалбите им !?тази епидемия е глобалистки цирк

71

Анонимен

преди 4 години

Това са глупости за наивници, в САЩ всичко се прави за парите, който каже нещо друго е лъжец. А човешкият живот не струва дори една стотинка, камо ли цент.

70

Анонимен

преди 4 години

Чакам да видя как хем вълкът ще е сит,хем агнето ще е цяло.Все ми се струва,че там в САЩ,повечето са вълци на Уолстриит

69

за сведение

преди 4 години

za 2018 смъртността на ден средно е 7778, сега правят анализ как вируса влияе, но едва ли ще е лесно да се направи такъв, което се вижда на прув поглед е че обикновено 100 000 души в сащ умират за около 11-12 дни, би било притеснително ако поради вируса наблудаваме повишена честото например същата бройка но за 1-5 дни, което не виждаме да се случва а и едва ли ще се случи

68

язе

преди 4 години

Нещата в САЩ стигнаха до 'парите или живота' типичен американски уестърн, ама без щастливия край.

67

Анонимен

преди 4 години

Бах, ти прочел ли си нещо за Тромпета, а най-вече за баща му.Хеле пък за клана Кенеди или поне за Рузвелт.

66

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

И колкото и да не ги обичам американците, съм убеден, че те отново ще се справят най-добре в света.Защото американците ги управлява бизнесмен. Милиардер, който е постигнал парите си със ум и способности.Нас ни управлява ***, който цял живот се люшка между мутрата и милиционерското мислене.И докато Тръмп удължи извънредното положението в САЩ по принуда от ситуацията, нашият банкянски *** избърза да го удължи, защото си прави тънки сметки да използва вируса за лични и партийни цели.

65

Анонимен

преди 4 години

Не са го пуснали американците, те и без това си владеят света.Македония го е пуснала.

64

Анонимен

преди 4 години

За пореден път се убеждавам, че американците са *** и грам не ми е жал за тях. Пуснаха чумата, за да сринат икономиката на Китай, ама да видим сега кой кого.

63

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Икономика или човешки живот ?Няма такъв избор !Това е внушение на слугите на тези, които поръчаха изработването и пускането на COVID-19.Без икономика няма живот в съвременния свят.Без живи хора няма икономика.Тази взаимна обвързаност прави изборът невъзможен.Трябва да се търси баланс.У нас той беше нарушен твърде бързо.Още с първите действия на властта икономиката беше счупена уж в името на човешкия живот.Убеден съм, че американците ще намерят баланса и ще излязат от ситуацията.

62

Анонимен

преди 4 години

Аверчето залага на борсата и не иска да загуби. Кой си е помислил, че му пука за когото и да било, просто не му се губят пари...толко9ва е просто. Цялата му политика е ориентирана борсово.

61

Анонимен

преди 4 години

Не, не знам и не искам да знам.Тиии ако беше условно казано "от другата страна на барикадата", друга песен щеше да запееш.

60

Българин

преди 4 години

В САЩ човешкия живот няма стойност, освен ако не бачкаш яко за техните корпорации.