56

Ядосан

преди 4 години

Дълбокомислени глупости.... сори...Истината е следната, американския бизнес се *** като реши да прави повече пари ако може без разходи, затова докара цял китаи и индия в америка и отвори там ключови производства. Тези хора донесоха своите култури и вируси, но *** кого му пука след като икономилата фалшиво вървеше нагоре.Сега просто идват последствията, това е, не е комунизъм, не е заради американските булшитни, всичко си е закономерно.Единствено ме е яд че европа тръгна по този път и тя...

55

Щерю

преди 4 години

- Ако утре САЩ обявят, че преминават към комунизъм - Що ще чиним ний тогазка с тая вече добре развита Демокрация?

54

V

преди 4 години

Вие не разбрахте ли че богатите искат капитализъм ,а бедните комунизъм. С обедняване на САЩ все повече ще искат комунизъм . България винаги ще си остане комунистическа. Спорта и културарта деректо от държавата щели да получават пари. А при капитализма държавата не взема тарите от народа и той сам ги дава дали за спорт дали за култура ;)Бойковси комунизъм.

53

Анонимен

преди 4 години

Ние не знаем кой точно е пуснал вируса и с каква цел?Дали да убият населението или икономиката или да свалят правителства или с някаква друга цел.

52

Анонимен

преди 4 години

Комунистите от Китай ще аземат власта в САЩ и ще изловят дисидентите.

51

Fight club

преди 4 години

Научи се да правиш ***. И да караш линейка. Зян си.

50

Анонимен

преди 4 години

Хората са на път да мрът, а някои още търсят подходяща идеология. Не става така. Първо се спасява човешкият живот, а не гивезелъка на някой богат лигльо.

49

Анонимен

преди 4 години

Държавите в Европа и особено в южна Европа,когато ги удари коронавируса,започнаха да национализират и одържавяват частна собтвеност,за да спасят положението,а уж държавата била "лоша",а в Германия казаха,че държавата ще изкупува бизнесите ,които са пред фалит или фалират!Именно приватизацията постави държавите и населението в блатото и мизерията,а не държавната собственост,която помага на населението и държавата,а не мисли само за джоба си!

48

Же сюи САЩ

преди 4 години

За съжаление, никой дори не помисли за защитата на икономиката и гражданските свободи...И при нас е така.

47

Анонимен

преди 4 години

САЩ никога няма да е лява! Комунистическа пропангда е имало откакто се е родила тази античовешка религия, това е просто поредния лъжлив долнопробен опит. Ето защо и загубата на така наречените демократи е сигурна.

46

поправка

преди 4 години

Той може и да греши за Маркс,защото комУнизма на Маркс е немско-еврейско-английско творение,

45

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТой може и да греши за Маркс,защото коминизма на Маркс е немско-еврейско-английско творение,а не руско,но Троцки,бяга да се спасява в Америка и е братовчед на американския финансист Варбург!

44

Армагедон

преди 4 години

Също и да добавя по смъртност

43

Армагедон

преди 4 години

САЩ са новия епицентър на вируса. За 1 ден 11 хиляди заразени и 1200 мъртви. Така достигнаха 80,200 заразени и минаха Италия. Утре ще минат Китай по заразени

42

Анонимен

преди 4 години

първо ще преминете към социализъм,после ще се превърнете в страна от третия свят и накрая ще се разпаднете като съветския съюз

41

Анонимен

преди 4 години

Нека си кажем истината,макар и тя да боли,нито американските граждани са свободни,нито европейските - факт!Една клика,управляваща света, ги държи в робство и стрес непрекъснато и никога не мислят за добруването на гражданите,а за джоба и властта си!

40

Анонимен

преди 4 години

Единственното място където ще се инвестира е САЩ.

39

Анонимен

преди 4 години

2.2 ТРИЛИОНА . Нямате идея как ще излязат от кризата. Китай ще гризнат дървото .Като настане глад и армията им не може да оправи положението. Русия вече е в канала с тези цени на нефта. Те нещата бяха горе долу на същото положение и преди но китайската ком партия реши да подтисне проблема в Хонконг като завлвче целия свят. Прошка няма да има.

38

Бате Гойко

преди 4 години

Една смешна и в същото време тъжна история:С един млад американец (27-30 г. на око) видяхме една картина-портрет на Джон Ленън. Американеца ме пита: -Този кой е?/ Казвам: -Джон Ленън./ Той: -Кой, кой?/ Аз повтарям./ Той: -А какъв е бил този Джон?/ Аз не вярвам на ушите си./ Той: -Да не би да е бил Крал тук?/ Аз съм, меко казано, изумен. Не знам как да реагирам. Само му казах: -З***ебu, трудно е за обяснение./ Той: -ОК.Та, толкова за съдържанието в междоушното им пространство.

37

Анонимен

преди 4 години

Дали греша ,но Карл Маркс е проповядвал комунизма като журналист на Ню Йорк Таймс през 19 век в САЩ?-----Не само грешиш, но си изключително тьп.Можеше да провериш за 20 секунди, а не да задаваш глу пав въпрос.