36

Бате Гойко

преди 4 години

"тези агресивни, невъзпитани и прости хора."Работил съм с американци от всякакъв калибър, повече от 10 години. Общото ми впечатление е, че повечето са добронамерени, лишени от комплекси и доста наивни- като малки деца са. За тях всичко е "so cool", "so funny" и "so cute". Направо ми се изправя косата, като чуя някой от тези изрази. Набили са им в главите, че са "изключителна нация" и те вярват и се държат, като такива. Главите им са по-празни от хладилника ми в момента, но не на всички естеств

35

Анонимен

преди 4 години

Няма ли да има звезди? Искаме звездно шоу!!!

34

Анонимен

преди 4 години

Нещо сте се объркале. Това дето в САЩ хората и фирмите получават за обезщетения от текущото положение са парите от техните данъци. Некои други изчерпоха буджета за неколко дни.

33

до колкото и аз знам

преди 4 години

До 27Едва ли някога Ню Йорк Таймс са имали такава колонка с призиви към комунизъм. 100% не съм сигурен, защото не съм им чел всичките броеве, но иначе щяхме да го получаваме в комунизма. Маркс е бил в Лондон, и до толкова може да се каже че комунизма идва наистина от Запад.

32

Невидимия враг

преди 4 години

Дребен, но вреден,гърбав и повреденЩо е то

31

Анонимен

преди 4 години

Абе хубави филми правят в САЩ.няма спор.Че не е рая,то се знае,светът е ад от над 200 г.когато се отказа от Бог и прие сатанизма за своя религия.Всичко друго е ясно и се вижда всеки ден.

30

Анонимен

преди 4 години

статия та е закъсняла с месец, тоя вече го отвя другия старец - корупционера байдън. битката ще е между старците тръмп и байдън стига да не гушнат короната

29

Звездолюб

преди 4 години

До Звездоброев...аз искам още, още...

28

Анонимен

преди 4 години

САЩ са изсмуквали мозъците на Европа - Айнщайн и куп други. Сега все по-малко хора от Европа ходят там, само някои нашенци още вярват, че там е рая (твърде много американски филми гледат). Малко свои учени произвеждат.

27

Патриот

преди 4 години

ФАЩ могат спокойно да поемат кърс към райната си!

26

18 до 26

преди 4 години

Дали греша ,но Карл Маркс е проповядвал комунизма като журналист на Ню Йорк Таймс през 19 век в САЩ?Не Карл Май ,който отива в САЩ по друг повод.Бъркам ли ?

25

дгд Америка

преди 4 години

От както работя в кол център с клиенти от САЩ не кандидатствам за зелена карта. Нямам желание и на екскурзия да ходя при тези агресивни, невъзпитани и прости хора. Дано Европа да се съвземе, Азия да се издигне и САЩ да залезе като империя.

24

Граучо Маркс

преди 4 години

До Анонимен#18Да не бъркаш Карл Май с Карл Маркс ? Ама и Карл Май, който написа за Винету не е от Америка, де.

23

Анонимен

преди 4 години

САЩ доказаха в историята си, че свободата и робството могат да съществуват рамо до рамо и да не си пречат. Че свободата и робството могат да са равноправни.

22

Анонимен

преди 4 години

да ви имам проблемитене ме е ня за тия кравари от тях само да те завлекат с пари или да те направят помийна яма можеш да очаквашмайната им да се продънят дано

21

Анонимен

преди 4 години

Вие чувате ли се, Тръмп има approval rating над 53 % вече

20

Звездоброев

преди 4 години

Омайна звездна нощ е...

19

Анонимен

преди 4 години

Това което се чете, че има зло което е пуснато и все още не се знае от къде е.Да се премахнат всички тайни служби, които се правят, че следят за появата на зло!!!Парите за тези служби да се дарят на болните хора.

18

cкopo

преди 4 години

2 рубли = 1000 $

17

Анонимен

преди 4 години

Нали тъкмо в САЩ комунизма беше създаден от Карл Маркс и впоследствие оттам дойде Лев Троцки в Русия.Да не забравяме ,че първия американски комунизъм беше при Франклин Делано Рузвелт ,който направи всичко възможно да унищожи Германия и да помогне на отрочето им СССР.После играха Студената война за да не може никой да мръдне и да зададе въпроса ,накъде отива света .Днес планетата се управлява като една държава.Тъй ,че........