76

Анонимен

преди 4 години

Той има шансове,защото хората го харесват.

75

Маркс

преди 4 години

Каква стана тя ? Пак двуполюсен свят, социалистически САЩ и западна Европа, и капиталистическа източна.

74

Енгелс

преди 4 години

в сащ социализмът ще победи, неизбежно е!

73

Анонимен

преди 4 години

До Търговия !n

72

Анонимен

преди 4 години

Пожелавам им да поемат към социализъм и най-после да се свърши с тази империя на злото. САЩ са вредни за света.

71

Анонимен

преди 4 години

Евентуална победа на Бърни Сандърс не е равна на курс към социализъм.Може би на курс към национал-социализъм?

70

баба мара

преди 4 години

и едните и другите са маскари заедно гласуват военните разходи демократите не саспрели една военна продажба напълнили са света с оръжие и смърт а една детскапротеза за изправяне на зъбите е с доплащане 5000 долара

69

Търговия !

преди 4 години

На предстоящите избори демократите нямат никакъв шанс да заемат Белия дом, жалкото е, че бизнесменът /той не е политик/ Тръмп пак ще бъде подкрепен от еврейското лоби и Америка отново ще се занимава с търговия , а не с политика, а това е пагубно за света...

68

Old

преди 4 години

Trump killer of America

67

Българин

преди 4 години

Не е случайно публикуването на този материал. Колко са платили евреите? Този грозен на снимката се гордее, че е евреин. Какво ли мисли за гоите? Колко от пишещите тук гои знаят?

66

Fin

преди 4 години

Социализъм и едра частна сбственост? Социализъм и основна обществена ценност пари и власт? На там лиси е запътила Америка?

65

Martin Bormann

преди 4 години

Кога сте чували за алчен евреин туку така да си дава парите без да е сигурен, че ще спечели много повече в последствие? Направете си сами извода за какъв вид "социализъм" се говори :))

64

Анонимен

преди 4 години

След два месеца раШка като се разпадне опят, как ще се казва?

63

Онанимен

преди 4 години

САЩ ще поемат по пътя на онанизма, те всъщност отдавна са поели по този път...

62

Анонимен

преди 4 години

До КозелаСоциализъм не е просто да ти дават помощи,социализъм е нещо друго и доста по-сложно и се изисква солидарно общество,отговорност,градеж ,просперитет,облаги за всички, социализма е сложна тематика.Всъщност социализма беше почти съвършената система за цялото население,за тези които реално познават социализма и са живяли в него,а не тези,които използват думата "социализъм" само като куха фраза.

61

Анонимен

преди 4 години

Не знам дали изобщо имат представа какво е реален социализъм,социализъм има в западните европейски държави и социализъм имаше и в държавите от източна Европа,преди СССР са падне от власт,но в САЩ реален социализъм не знам дали накога е имало изобщо.

60

Тъпомер

преди 4 години

Тая Боряна П.изтрещя с нейните материали,егати безмислиците,кравари и социализъм,просто не е сериозно,та чак и коментират?

59

аха

преди 4 години

значии от години се правят медицински експерименти с някакви вируси то не бе птичи свински и къф ли не грип но тоя обърна светъ наопаки - никой немой *** убеди че туй нещо дошло от някъф китаец де ял змии и гущери. едно е сигурно - ше донесе много и големи промени в светъ още не ми е ясно кой има полза но туй си е план и не е никакъф вирус ....ай лека пускам точето керев да слушам малко щуротевини , нема си губа времето у форуми я

58

Козела

преди 4 години

В Америка има много по голем социализъм от другите държави.В Америка ти дават повече социални помошти повече годишни празници.Безработни и купуни за храна на бедните а на вас какво ви дават?

57

абе

преди 4 години

абе къф комунизъм та той го няма отдавна и неразбирам що се плашите или влагате лошо в думата комунизъм / социализъм та вие дори незнаете какво е това бе хора каква е идеята теорията за целият този строй - лошите страни на комунизъм в България ви изниква в главите и го смятате за нещо ужасно но истината е че в България и демокрацията опорочихме ... а преди да дойде комунизма някой от вас пита ли се как на прадядовците ви им е дотегнало да копат и работят с волове на нивата а царят в дворец