473

Анонимен

преди 4 години

Родина, милиционер,общинар

472

Данъкоплатец

преди 4 години

Бойко, виж колко хора вземат заплати от бюджета, без да вършат нищо. Прати ги да си търсят истинска работа!

471

Анонимен

преди 4 години

kyde sa parite be aiduk za koi pyt gi kradete,,,???????

470

стойте си у дома

преди 4 години

Защо ги няма парите от осигуровките бе, Началник?

469

Анонимен

преди 4 години

Лети,лети,лети , всичко отлетя............

468

НИЕ, ВИЕ, ТЕ.

преди 4 години

Нали има отпуснати едни 800 мил. евро пари, къде са те.?

467

Барба ГАНЬОС

преди 4 години

Сега някои разбрахали каква е разликата ???!!!!!...Едно е да си истински можещ ЛИДЕР а друго е да си един обикновен администратор с едно единсвено качество НАГЛОСТ

466

Nona

преди 4 години

Лети се нагоре,надолу се ПАДА!!!

465

има изход

преди 4 години

Бизнеса не работи, зложелателите обаче са под пара! Не спят! Нека да се приложат мерките за сеещите страх, паника и омраза в извънредно положение: 3 - 5 години затвор и 50 000 лв глоба на калпак! Бюджетът ще се оправи много бързо. Само от мненията под тази публикация могат да се предвидят приходи от порядъка на 25 000 000 лв!

464

Бай Х*й

преди 4 години

Когато постеляхте червен килим на големите западни фирми и погубвахте малкия бизнес, се облажвахте с милиони рушвети. Сега малките фирми да си плащали осигоровките. С какво и как да ги плащат като са на ръбъ да фалират. И някой да му каже та тази тиква как се слага маска то бива да си *** *** чак толкова

463

българин

преди 4 години

То и ние летим на Долу др Борисов.Но не ви дреме за това!Теб те интересува "бюджета" Които те държи на власт! Но няма да е за дълго! Нещата се променят всеки ден в движение.И то в световен вече мащаб!Дали Америка или Китай са пуснали вируса.Няма никакво значение вече! Той просто е факт! ЕС замълча и се сви! Америка също! Държавите Ще се "оправят" сами!Тоест никаква помощ от никого!Оказа се,че никой не е мислил за "епидемии" през тези 30 г в Европа!И за някаква защита евентуално!Сегани се наложи!

462

Анонимен

преди 4 години

Ами затворете всичко, забранете да се излиза от къщи да ви видя тогава кой ще ви внася и откъде.*** ***! САЩ нямат караттина и се оказва, че смъртността е в пъти по-ниска от очакваната спрямо Италия. Ама важното беше да имитираме дейност и да си съсипем държавата, да фалираме и малкото работещи фирми, щото малкия бизнес и до сега не беше много стабилен финансово, сега ще рухне съвсем.

461

R

преди 4 години

До АнонименБСП.....

460

Анонимен

преди 4 години

Карантината ще свърши все един ден,но после като излезе този народ без доходи какво ще стане ?Вие г-н Премиер помислихте ли КАКВО СЛЕДВА ?

459

Анонимен

преди 4 години

Мутрите на него разчитат-за пари,за какво друго.Българите обаче трябва да разчитат на себе си и да се борят за правата си.

458

Анонимен

преди 4 години

Единият ни плаши , другият ни се кара и това е всеки ден !Това някаква тактика ли е на шаба ?

457

Българин

преди 4 години

БРАВО!На него разчитаме!Направи много силен екип.Решава всеки проблем!

456

избирател

преди 4 години

Все едно от катеричка орехче да вземеш!

455

Юлиян Попов

преди 4 години

Браво на Борисов!

454

Зозо

преди 4 години

Счупихме ли икономиката Горанов? На ти ся СУПТО, нови касови апарати през 6 месеца. Април месец да видим колко осигуровки, данък и ДДС ще събереш. Убихте малките фирми, сега те ще ви убият политически. Не ми се мисли ако бяха БСП на власт, вече моргите щяха да са пълни с дръти *** : ))))))))))))))))))))))))))